Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020


-Ο Ήλιος ανατέλλει στις 06:02′ το πρωί και δύει στις 20:48′ το βραδάκι. Βρίσκεται στη 17η μοίρα και 47′ των Διδύμων, σε σύνοδο με την Αφροδίτη από τις 10 μοίρες και 53′ *R, μια όψη που γεννά φιλοδοξίες και ενθουσιασμό για έρωτα και χρήμα. Παράλληλα κάνει τετράγωνο με τον Άρη από  τις 17 μοίρες και 23′ των Ιχθύων, όψη που βγάζει εσωτερική ανησυχία, μικρές εστίες εντάσεων και έλλειψη αυτοελέγχου. Όψη τετραγώνου κάνει και με τον Ποσειδώνα από τις 20 μοίρες και 53′ των Ιχθύων, που δίνει ουτοπικές σκέψεις, όπως το ότι μπορούν να λυθούν θέματα σοβαρά ως δια μαγείας, η φαντασία γίνεται ζωηρή και τονίζεται η έφεση να ασχοληθεί κάποιος με τη μεταφυσική και τον αποκρυφισμό. Επίσης βρίσκεται σε όψη χιαστί με τον Πλούτωνα στις 24 μοίρες και 34′ από τον Αιγόκερω, που δίνει έντονες κρίσεις μικρής διάρκειας.

Σελήνη σήμερα βρίσκεται στον Αιγόκερω, όπου ξεκινώντας το ταξίδι της το πρωί από τις 17 μοίρες και 53′, θα κάνει αρχικά αντίθεση με τον Ερμή που θα βρίσκεται στις 11 περίπου μοίρες του Καρκίνου και θα δίνει ένα αίσθημα ανυπομονησίας και νευρικότητας. Θα κάνει επίσης όψη εξαγώνου με τον Άρη, δίνοντας μια αίσθηση προκατάληψη για το λόγο των άλλων, κριτική διάθεση, ανεκτόνωτη εσωτερική ενέργεια. Σε εξάγωνο με τον ιχθυακό Ποσειδώνα, που σημαίνει ότι δε θα υπάρχει αντικειμενικότητα στη σκέψη, ή θα παρερμηνεύονται πράγματα. Σε σύνοδο με τον Πλούτωνα από τις 24 μοίρες και 34′ του Αιγόκερω, μια όψη αμφιθυμίας.

-Ο Ερμής από τις 11 μοίρες του Καρκίνου, βρίσκεται σε όψη εξαγώνου με τον Ουρανό στο Ταύρο που είναι τώρα στην 8η μοίρα και 54′, δίνει απότομες αντιδράσεις, εκκεντρικές ιδέες και έντονο πνεύμα ανεξαρτησίας. Ενώ θα κάνει τετράγωνο με το Χείρωνα από τον Κριό στην 8η μοίρα και 57′, όπου εγείρονται επικοινωνιακά προβληματισμοί, για το σπίτι την πατρίδα την παράδοση.

-Η Αφροδίτη στις 10 μοίρες και 53′ που βρίσκεται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, εκτός από τη σύνοδό της με τον Ήλιο, έχει όψη εξαγώνου με το Χείρωνα από τον Κριό στην 8η μοίρα και 57′. Ο έρωτας τραυματίζεται από το παρελθόν, προκαλώντας το αίσθημα της ζήλιας και της κτητικότητας.

-Ο Άρης από τις 17 μοίρες και 23′ των Ιχθύων, κάνει σύνοδο με τον πλανήτη Ποσειδώνα από τις 20 μοίρες και 53′. Μια όψη που δείχνει την έφεση να ενθουσιάζεται κάποιος ακόμη και με πράγματα που είναι στην ουσία αυταπάτες.

-Ο Δίας από τις 26 μοίρες και 18′ στον Αιγόκερω και σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, εξακολουθεί να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, ανάδρομος κι αυτός στην 1η μοίρα και 20′ και σύνοδο με τον Πλούτωνα από τις 24 μοίρες και 34′ του Αιγόκερου ανάδρομο στο ίδιο ζώδιο.  Εδώ οφείλονται οι τεράστιες αλλαγές και αναταράξεις των συστημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο. Η ένταση της επιβολής των δυνατών έναντι των αδυνάτων σε ένα κόσμο που αλλάζει δραματικά, για να γεννηθεί το καινούργιο στην ανθρωπότητα.

-Ο Κρόνος από την 1η μοίρα και 20′ του Υδροχόου, βρίσκεται σε όψη χιαστί με το βόρειο δεσμό της Σελήνης στις 29 μοίρες και 05′. Ταλέντα δεξιότητες και όνειρα που μέχρι τώρα δεν έβρισκαν έδαφος να αναπτυχθούν, τώρα μπορούν να δρομολογηθούν, απαιτούν όμως προσπάθεια, προσήλωση και πολύ δουλειά.

-Το παρατεταμένο εξάγωνο Ποσειδώνα Πλούτωνα, είναι μια όψεις φαντασίας πολύ καλή για τους καλλιτέχνες που θέλουν να προβάλλουν και να προωθήσουν την καριέρα τους αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο, βγαίνουν στην επιφάνεια πολλά κρυμμένα μυστικά, ή δημιουργούν ανόσιες συμμαχίες.

*Ευνοούνται οι καλλιτέχνες ή όσοι έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες που έχουν Ήλιο, Σελήνη, ωροσκόπο πλανήτες, ή άλλα σημεία στο γενέθλιο χάρτη τους  στις 28,29 και 30 μοίρες των Διδύμων Παρθένων Ιχθύων και Τοξοτών.

*Ας προσέξουν την κτητική τους συμπεριφορά τις εκφράσεις ζήλιας και συναισθηματικής ανασφάλειας, όσοι έχουν στις 11 μοίρες των Παρθένων, Ιχθύων Δίδυμων του γενέθλιου χάρτη τους

Ήλιο, Σελήνη, ωροσκόπο πλανήτες, ή άλλα σημεία στο γενέθλιο χάρτη τους.

*Λέοντες και Υδροχόοι της 1ης και 2ης μοίρας πρέπει να δρομολογήσουν εκκρεμότητες που έπρεπε να καλύψουν καιρό, καθώς και έχουν Σελήνη, ωροσκόπο πλανήτες, ή άλλα σημεία στο γενέθλιο χάρτη τους.

Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική ημέρα.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!