Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Κυριακή 12 Ιουλίου 2020


-Ο Ήλιος ανέτειλε σήμερα στις 06:13’ το πρωί και θα δύσει στις 20:48’ το βραδάκι. Η μέρα του ξεκίνησε από τη 20η μοίρα και 14΄του Καρκίνου, κάνοντας αντίθεση με τον φαινομενικά ανάδρομο Δία από την 22η μοίρα και 37’ του Αιγόκερου αλλά και τον Πλούτωνα από την 23η μοίρα και 49’, προσδίδοντας υπερβολή στην έκφραση, μηδενιστικές τάσεις, ανάγκη με όποιον τρόπο πλουτισμού από τους ισχυρούς.

Και βρίσκεται σε όψη τριγώνου με τον φαινομενικά ανάδρομο Ποσειδώνα από την 20η μοίρα και 51΄των Ιχθύων. Μία όψη που δίνει καλλιτεχνική ευαισθησία αλλά και σκέψη ουτοπική.

-Η Σελήνη τη στιγμή της ανατολής, θα ξεκινήσει το ταξίδι της από την 11η μοίρα του Κριού, κάνοντας τετράγωνο με τον φαινομενικά ανάδρομο Ερμή από την 5η μοίρα και 29’, σύνοδο με τον Άρη από την 8η μοίρα και 11’ του Κριού, σύνοδο με το Χείρωνα από την 9η μοίρα και 26’ του ίδιου ζωδίου. Το μείγμα των όψεων αυτών της Σελήνης βγάζει συναισθηματικές υπερχειλίσεις, από συσσωρευμένους πόθους και απωθημένα και η έκφραση φέρει ένταση.

-Ο Ερμής που εξακολουθεί την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του από την 5η μοίρα και 29’  του Καρκίνου, θα κάνει τετράγωνο με τον Άρη από την 8η μοίρα και 11’ του φλογερού Κριού, εξάγωνο με τον Ουρανό από την 10η μοίρα και 12’ του Ταύρου και όψη τετραγώνου με το Χείρωνα από την 9η μοίρα και 26’ του Κριού, με αποτέλεσμα κάποια πράγματα να ειπωθούν με απότομο και άτεχνο τρόπο, που θα έχουν την αφετηρία τους από παλιά απωθημένα και ίσως να δημιουργηθούν ρήξεις σε διαπροσωπικές σχέσεις.

-Η Αφροδίτη, από την 10η μοίρα και 07’ των Διδύμων, εξακολουθεί να κάνει όψη εξαγώνου με τον με τον Άρη από την 8η μοίρα και 11’ του φλογερού Κριού, μία όψη άκρως ερωτική, γεμάτη πάθος αλλά και κτητική συμπεριφορά.

Ενώ η επίσης εξαγωνική όψη της με το Χείρωνα από την 9η μοίρα και 26’ του ίδιου ζωδίου, την κάνει να αναζητά την εκπλήρωση των απωθημένων της, όχι απαραίτητα σε ερωτικό επίπεδο αλλά και σε οικονομικό. Δεν αποκλείεται κάποιοι να ασχοληθούν με θέματα κληρονομικά.

-Ο Άρης από την 8η μοίρα και 11’ του Κριού, εκτός από τις παραπάνω όψεις, εξακολουθεί να βρίσκεται σε σύνοδο με το Χείρωνα από την 9η μοίρα και 26’ του ίδιου ζωδίου, δίνοντας δύναμη και πείσμα στο να φτάσει κανείς το απωθημένο ή το όνειρό του.

-Ο ανάδρομος Δίας από την 22η μοίρα και 37’ του Αιγόκερου, βρίσκεται με διαφορά μιας μοίρας με τον επίσης φαινομενικά ανάδρομο Πλούτωνα στην 23η μοίρα και 49’, που τονίζει με υπερβολή τη μεταμορφωτική δύναμη του Πλούτωνα σε έναν κόσμο που σείεται και αλλάζει εκ βάθρων.

Ενώ συνεχίζει να κάνει εξαγωνική όψη με τον φαινομενικά ανάδρομο Ποσειδώνα από την 20η μοίρα και 51’, μια όψη άκρως καλλιτεχνική και δημιουργική, που όμως φέρει και αρνητικές ιδιότητες, όπως του θρησκευτικού ή ιδεολογικού φανατισμού.

-Εξακολουθεί να υφίσταται η  όψη εξαγώνου των φαινομενικά ανάδρομων Ποσειδώνα από τις  20 μοίρες και 51’ των Ιχθύων και Πλούτωνα 23η μοίρα και 49’ του Αιγόκερου. Η όψη αυτή δίνει αυξημένη διαίσθηση και ενισχύει τα ανθρωπιστικά συναισθήματα. Από την άλλη μεριά δημιουργεί θρησκευτικό φανατισμό με τάσεις να επιβληθεί και να χειραγωγήσει, από όπου και αν προέρχεται.

-Ενώ η όψη χιαστί του βόρειου δεσμού της Σελήνης από την 28 μοίρα και 54’ των Διδύμων, με τους φαινομενικά ανάδρομους από τον Αιγόκερω Κρόνου και Πλούτωνα, δείχνουν ότι οι παγκόσμιες αλλαγές αλλάζουν τις ισορροπίες του πλανήτη με έκρυθμους τρόπους και χειριστικές επιβολές.

*Ρυθμίστε κληρονομικές υποθέσεις και εξομαλύνετε σχέσεις οικογενειακές εάν έχουν διαταραχτεί εσείς οι Κριοί και Καρκίνοι της 5ης μοίρας, καθώς και όσοι έχετε Σελήνη Ωροσκόπο μεσουράνημα, ή άλλους πλανήτες και σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους, στις μοίρες των ζωδίων αυτών.

*Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας που θα είναι τονισμένη τις ημέρες αυτές για να καταλάβετε τι κρύβεται πίσω από κουβέντες και συμπεριφορές ανθρώπων, αν είστε Παρθένοι Ιχθύς Αιγόκεροι και καρκίνοι γεννημένοι μεταξύ των μοιρών 20 και 23, καθώς και όσοι έχετε Σελήνη Ωροσκόπο μεσουράνημα, ή άλλους πλανήτες και σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους, στις μοίρες των ζωδίων αυτών.

*Ας μην εξιδανικεύουν ανθρώπους προτάσεις συνθήκες και καταστάσεις κάποιοι Παρθένοι Καρκίνοι και Ψαράκια, γεννημένοι κοντά στην 20η μοίρα του ζωδίου, καθώς και όσοι έχουν Σελήνη Ωροσκόπο μεσουράνημα, ή άλλους πλανήτες και σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους, στις μοίρες των ζωδίων αυτών.

 

Να έχετε μία όμορφη αισιόδοξη και δημιουργική ημέρα.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!