Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 14 Μαΐου 2020


-Ο Ήλιος σήμερα θα ανατείλει στις 06:14’ το πρωί και δύει στις 20:28’ το βραδάκι. Θα βρίσκεται στις 23 μοίρες και 47’ στο Ζώδιο του Ταύρου, σε όψη τετραγώνου με τη Σελήνη από τις 18 μοίρες και 41’του Υδροχόου, όπου κάτι μέσα του του λέει, ότι αν δεν κάνεις εσύ τις αλλαγές θα συμβούν απλά από μόνες τους. Σε αυτό σιγοντάρει και το τετράγωνο που κάνει με τον Άρη που βρίσκεται πλέον στη μηδενική μοίρα και 39’, που έχει πολλά ψυχολογικά. Τα τρίγωνα όμως που κάνει με Δία και Πλούτωνα, του θυμίζουν πως πρέπει να απαιτήσει τα οφειλόμενα που κάνει να λαμβάνει και θα έχει και βοήθειες.

-Η Σελήνη από τις 18 μοίρες και 41’ του Υδροχόου κάνει ένα ωραιότατο τρίγωνο με την Αφροδίτη που βρίσκεται στις 21 μοίρες και 49 λεπτά ανάδρομη πλέον στους Διδύμους και θυμάται παλιούς και αξεπέραστους έρωτές της, με νοσταλγία και πόνο καρδιάς. Τη βοηθάει βέβαια με το εξαγωνάκι του κι ο Χείρωνας από τις 8 μοίρες του Κριού που τα σκαλίζει.

-Συνεχίζει ο Ερμής από τις 4 μοίρες και 38’ των Διδύμων να κάνει τετράγωνο με τον Άρη από τα πρώτα 39 λεπτά των Ιχθυών, να προσπαθεί να του πει να ξεπεράσει την υπνηλία μπας και τρέξουμε καμιά δουλειά, γιατί έχει και το τρίγωνό του Με τον Κρόνο από τις 2 μοίρες του Υδροχόου να του λέει, ή θα κάνουμε προκοπή ή πέσε και κοιμήσου. Το εξάγωνό του με το Χείρωνα παράλληλα από το ζώδιο του Κριού 8 μοίρες, του φέρνει πολλά σπασμένα απ τα παλιά να επανεξετάσει.

-Η Αφροδίτη από τις 21 μοίρες και 49’ εξακολουθεί να παραμυθιάζεται οικονομικά και ερωτικά από τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στις 20 μοίρες και 31’ λεπτά, γι αυτό και θα πρέπει να προσέξει τις απάτες και τις αυταπάτες.

-Ο Άρης από τη μηδενική μοίρα των Ιχθυών πάει να συναντήσει το πεπρωμένο του κάνοντας τρίγωνο με το Βόρειο Δεσμό που μπήκε στις 29 μοίρες και 42 λεπτά των Διδύμων.

-Συνεχίζεται ο χορός της συνόδου των ισχυρών που δεν έχουν σκοπό να αφήσουν τίποτα όρθιο απ ότι ξέραμε. Με τον Πλούτωνα από τις 25 μοίρες του Αιγόκερου να βγάζει στη φόρα σκάνδαλα και καλά κρυμμένα μυστικά, με τη βοήθεια του Δία, επίσης από ον Αιγόκερω στις 27 μοίρες και 14’ κι ένα Κρόνο που την είδε επαναστάτης πυροβολώντας το πόδι του από τη 2η μοίρα του Υδροχόου.

*Ευνοούνται οι ερωτευμένοι Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί τέλος 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν τον ωροσκόπο τους ή άλλους πλανήτες και σημεία στο γενέθλιο χάρτη τους.

*Κάποια χρήματα που τους οφείλουν θα τα πάρουν πίσω όσοι είναι Ταύροι Σκορπιού Λέοντες και Υδροχόοι της 23ης μοίρας, ενώ μπορεί να έχουν ξαφνικά κέρδη ή γκομενικά. Και ασφαλώς όσοι έχουν τον ωροσκόπο τους ή άλλους πλανήτες και σημεία στο γενέθλιο χάρτη τους.

*Τώρα θα μπορέσουν να κυνηγήσουν μια καλύτερη θέση κάτω απ το Ήλιο, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και στην προώθηση των στόχων του, οι Δίδυμοι Παρθένοι Τοξότες και Ιχθύς των πρώτων 5 μοιρών των ζωδίων αυτών αλλά και όσοι έχουν τον ωροσκόπο τους ή άλλους πλανήτες και σημεία στο γενέθλιο χάρτη τους.

*Οι παρορμητικοί των τελευταίων ημερών, θα έχουν εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες, αρκεί να τις ξεκινούν τώρα. Ζυγού Κριοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι από 26 έως 29 μοίρες και όσοι έχουν τον ωροσκόπο τους ή άλλους πλανήτες και σημεία στο γενέθλιο χάρτη τους.

Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική ημέρα.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!