Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 21 Μαΐου 2020


-Ο Ήλιος ανατέλλει στις 06:10’ και δύει στις 20:33’ το βραδάκι. Θα έχει μπει στο ζώδιο των Διδύμων και θα βρίσκεται στη μηδενική τους μοίρα και 32’. Θα κάνει τετράγωνο με τον Άρη από τις 5 περίπου μοίρες των Ιχθύων. Έτσι λοιπόν θα δούμε πιο ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Ξαφνικές εντάσεις στην ατμόσφαιρα. Εκδηλώσεις εγωιστικές.

-Σε όψη εξαγώνου θα βρίσκεται και ο Χείρωνας από τις 8 μοίρες του Κριού με τον Ήλιο. Παλιά απωθημένα βγαίνουν στην επιφάνεια και ζητούν τη λύση τους.

-Πλούτωνας στις 25 περίπου μοίρες σε όψη συνόδου με το Δία επίσης από τις 27 μοίρες του ίδιου ζωδίου, τριγωνίζουν τον Ήλιο, βγάζοντας στην επιφάνεια κάποιο παρασκήνιο που λειτουργούσε καιρό. Στο ίδιο τρίγωνο με τον Ήλιο συμμετέχει και ο Κρόνος από τον Υδροχόο που βρίσκεται στην 1η μοίρα και 52 λεπτά.

-Η Σύνοδοι Πλούτωνα Δία και Δία Κρόνου ως δυνάμεις δείχνουν ότι στους καιρούς που ζούμε το παλιό μηδενίζεται για να γεννηθεί κάτι πιο υγιές και καινούργιο για την ανθρωπότητα και τα συστήματα που τη διοικούν.

-Η Σελήνη το πρωί θα βρίσκεται στη 12η μοίρα του Ταύρου και 31’, όπου θα κάνει όψη εξαγώνου με τον Άρη από την 5η μοίρα και 24 λεπτά των Ιχθύων και ταυτόχρονα όψη συνόδου με τον Ουρανό από τον Ταύρο και στην 8η μοίρα. Συναισθηματικές εκρήξεις και αμφιθυμία, θα υπάρχουν στο περιβάλλον και καλό θα ήταν τις δικές μας τουλάχιστον, να τις ελέγχουμε.

-Με τον Ερμή από τις 18 μοίρες των Διδύμων να κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη από τις 20 μοίρες και 36, ίσως να θεωρείται από τις πιο εξαιρετικές όψεις τις ημέρας, αφού σε επίπεδο επικοινωνιακό, μπορεί να γίνουν συνομιλίες αποδοτικές, τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και σε ερωτικό. Εδώ όμως στο σχήμα συμμετέχει και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες που λέει, πως καλά και όμορφα είναι τα όσα θα λέγονται αλλά κάπου μπορεί να τα εξιδανικεύσουμε.

-Το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό, μπορεί να φέρει έντονες αντιρρήσεις ή αντιλογίες.

-Ενώ το εξάγωνο του Πλούτωνα από τις 25 περίπου μοίρες με τον Ποσειδώνα από τις 20 και 39’ των Ιχθύων, ίσως να φέρει διαψεύσεις σε μερικά πράγματα που πιστεύαμε.

-Σχέση εξαγώνου σήμερα θα έχει και ο Χείρωνας με τον Ήλιο, μια όψη που λέει πως θέλει πολύ δουλειά για να πετύχουμε προσδοκίες που έχουν τις καταβολές τους από παλιά απωθημένα μας.

*Ευνοούνται όσοι έχουν Ήλιο σημεία ωροσκόπους ή πλανήτες γύρω από τις 17 έως 19 μοίρες του Ταύρου Σκορπιού Λέοντα και Υδροχόου, στο να μιλήσουν για ότι δεν τολμούσαν για διάφορους λόγους να διεκδικήσουν μέχρι σήμερα, οικονομικά ή ερωτικά.

*Ας προσέξουν τις εξιδανικεύσεις και τις ουτοπικές προσδοκίες οι Ταύροι Καρκίνοι Παρθένοι γεννημένοι κοντά στις 20 και 21 μοίρες και όσοι έχουν  σημεία ωροσκόπους ή πλανήτες γύρω από τις μοίρες αυτές.

*Να τα βάλουν με τον εγωισμό τους Ταύροι Σκορπιοί Λέοντας και Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί γύρω στις 4 και 5 μοίρες των ζωδίων αυτών και όσοι έχουν  σημεία ωροσκόπους ή πλανήτες στο γενέθλιο χάρτη τους.

Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική ημέρα.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!