Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 28 Μαΐου 2020


-Η ανατολή του Ήλιου είναι στις 06:05 πμ και δύει στις 20:39′ το βραδάκι. Ο Ήλιος βρίσκεται στην 7η μοίρα και 15′ των Διδύμων  και κάνει όψη εξαγώνου με τη Σελήνη που το πρωί θα βρίσκεται στις 11 μοίρες και 26′ του Λέοντα. Μια όψη που δίνει συναισθηματική αρμονία, ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και δημιουργικότητας. Ταυτόχρονα εξακολουθεί να κάνει τετράγωνο με τον πλανήτη Άρη που βρίσκεται στη 10η μοίρα και 7′ στους Ιχθύς, όπου ο λόγος βγαίνει αποφασιστικά και αβίαστα. Κάνει επίσης όψη τριγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στην 1η μοίρα και 43’του Υδροχόου η κάθε αρχή θα πρέπει να γίνεται με ανοιχτό μυαλό, και εξάγωνο με το Χείρωνα από τις 8 μοίρες και 36′ των Ιχθύων, παλιά ταλέντα φιλοδοξίες και ότι έμεινε στη μέση μπαίνουν στη διαδικασία να επανεξεταστούν.

-Εκτός από την όψη εξαγώνου με τον Ήλιο, η Σελήνη από το Λέοντα θα κάνει εξάγωνο και με την Αφροδίτη που βρίσκεται στις 17 μοίρες και 33 των Διδύμων, που δίνει αγάπη στην αρμονία αλλά και την ανάγκη να ξοδευτεί το χρήμα, σε άσκοπες δαπάνες. Ενώ κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στις 8 μοίρες και 21′ του Ταύρου. Αστάθεια εκκεντρική διάθεση και μερικές φορές, συναισθηματική αμφιθυμία.

-Ο Ερμής από τις 29 μοίρες και 8′ των Διδύμων, κάνει σύνοδο με το Βόρειο Δεσμό από τις ίδιες μοίρες και όψεις χιαστί, με Πλούτωνα Δία και Κρόνο. Η γνώση και η εμπειρία του κάθε ατόμου, οδηγεί σε ένα καλύτερο μονοπάτι εξέλιξης.

-Η Αφροδίτη από τις 17 μοίρες και 33′ των Διδύμων εξακολουθεί να βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και στις 20 μοίρες και 46′. Απάτες και αυταπάτες θα δημιουργούνται και δε θα λείψουν οι εξιδανικεύσεις ερωτικές και μη.

-Ο Άρης στις 10 μοίρες και 7′ των Ιχθύων θα βρίσκεται και σήμερα σε όψη εξαγώνου με τον Ουρανό από τις 8 μοίρες και 21′ του Ταύρου. Η όψη δίνει δυναμικότητα εφευρετικότητα καινοτόμες ιδέες και αποφασιστικότητα στην εφαρμογή τους.

-Ο Δίας από τις 27 μοίρες του Αιγόκερου σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και το Δία από την 1η μοίρα και 43′, θα κάνει παράλληλα όψη χιαστί με το Βόρειο Δεσμό, που σημαίνει ότι το όνειρο πρέπει να μη μείνει μόνο απωθημένο.

-Ενώ η όψη εξαγώνου μεταξύ Ποσειδώνα από τους Ιχθύες και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, δίνει ανρθωπισμό, πνευματικότητα και βαθειά συναισθήματα. Τυχερή όψη για τους καλλιτέχνες.

*Ευνοούνται όσοι έχουν Ήλιο ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία του γενέθλιου ωροσκοπίου τους γύρω από τις 22 έως 27 μοίρες των Ιχθύων Παρθένου Δίδυμων και Τοξοτών, καθώς και όσοι έχουν στο γενέθλιο χάρτη τους ωροσκόπο πλανήτες ή άλλους σημαντικούς δείκτες.

*Ας προσέχουν τις αυταπάτες και τις εξιδανικεύσεις σε ότι ακούν και σε ότι τους λένε οι Παρθένοι Ιχθύες Ταύροι της 20ης μοίρας των ζωδίων αυτών καθώς και όσοι έχουν στο γενέθλιο χάρτη τους ωροσκόπο πλανήτες ή άλλους σημαντικούς δείκτες. Ενώ δεν αποκλείονται και οι ερωτικές επανασυνδέσεις των παραπάνω ζωδίων.

Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική ημέρα.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!