Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Τρίτη 7-7-2020


-Ο Ήλιος ανέτειλε σήμερα στις 06:09’ το πρωί και θα δύσει στις 20:50’  το βραδάκι. Η μέρα του ξεκίνησε από τη 15η μοίρα και 28΄του Καρκίνου, κάνοντας με ακρίβεια αντίθεση με τον φαινομενικά ανάδρομο Δία από την 23η μοίρα και 15’ του Αιγόκερου. Δίνει τάσεις υπερβολής στην έκφραση και στις πράξεις.

Συνεχίζεται η όψη εξαγώνου που κάνει με τον Ουρανό από την 10η μοίρα και 03’ του Ταύρου, που σημαίνει ότι το ασυνήθιστο και αντισυμβατικό τραβάει την προσοχή. Όπως και το τρίγωνο που κάνει με τον φαινομενικά ανάδρομο Ποσειδώνα από την 20η μοίρα και 54’ των Ιχθύων. Κάπου το ψέμα και η αλήθεια μπερδεύονται, όπως και η τάση να πιστεύει κάποιος σε ουτοπίες. Είναι όμως μια όψη εξαιρετικά δημιουργική και καλλιτεχνική.

Τέλος, συνεχίζει να βρίσκεται σε τετραγωνική όψη με τον Χείρωνα από την 9η μοίρα και 25’ του Κριού, όπου τραυματικές εμπειρίες και απωθημένα, βγαίνουν στην επιφάνεια.

-Η Σελήνη τη στιγμή της ανατολής, θα ξεκινήσει το ταξίδι της από την 9η μοίρα και 16’ του Υδροχόου, σε όψη τριγώνου με την Αφροδίτη από την 7η μοίρα και 48’ των Διδύμων, βγάζοντας την έκφραση της αρμονία και της συναισθηματικής τρυφερότητας, αλλά και όψη εξαγώνου με τον Άρη από την 5η μοίρα και 21’ του Κριού, που δίνει πείσμα και αποφασιστικότητα.

-Ο Ερμής που εξακολουθεί την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του από την 6η μοίρα και 34’  του Καρκίνου, θα κάνει τετράγωνο με τον Άρη από την 5η μοίρα και 21’ του φλογερού Κριού, εξάγωνο με τον Ουρανό από την 10η μοίρα και 03’ του Ταύρου και όψη τετραγώνου με το Χείρωνα από την 9η μοίρα και 25’ του Κριού, με αποτέλεσμα κάποια πράγματα να ειπωθούν με απότομο και άτεχνο τρόπο, που θα έχουν την αφετηρία τους από παλιά απωθημένα και ίσως να δημιουργηθούν ρήξεις σε διαπροσωπικές σχέσεις.

-Η Αφροδίτη ορθόδρομη πλέον από την 7η μοίρα και 48’ των Διδύμων, εξακολουθεί να κάνει όψη εξαγώνου με τον με τον Άρη από την 5η μοίρα και 21’ του φλογερού Κριού, μία όψη άκρως ερωτική, γεμάτη πάθος αλλά και κτητική συμπεριφορά.

Ενώ η επίσης εξαγωνική όψη της με το Χείρωνα από την 9η μοίρα και 25’ του ίδιου ζωδίου, την κάνει να αναζητά την εκπλήρωση των απωθημένων της, όχι απαραίτητα σε ερωτικό επίπεδο αλλά και σε οικονομικό.

-Ο Άρης από την 5η μοίρα και 21’ του φλογερού Κριού, εκτός από τις παραπάνω όψεις του, εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξάγωνο με τον φαινομενικά ανάδρομο Κρόνο από την 29η μοίρα και 38΄του Αιγόκερου, όπου επιβάλλεται να υπάρχει η ανάγκη αυτοέλεγχου στην συμπεριφορά και στην έκφραση. Δίνει ενέργεια και δύναμη να ακολουθεί κάποιος αφοσιωμένα τους στόχους του.

Ενώ η σύνοδος του με τον Χείρωνα από την 9η μοίρα και 25’ από το ίδιο ζώδιο λέει, ότι τώρα παλιοί στόχοι ταλέντα και δεξιότητες, μπορούν αν ενεργοποιηθούν.

-Οι φαινομενικά ανάδρομοι Δίας από τις 23 μοίρες και 15’ του Αιγόκερου με τον Ποσειδώνας από τις  20 μοίρες και 54’ των Ιχθύων, βρίσκονται σε όψη εξαγώνου. Είναι μια όψη που δίνει δημιουργική φαντασία αλλά και κάνει την τρίχα τριχιά, αφού μπορούν να διασπείρονται ψευδείς ειδήσεις και ανυπόστατοι ισχυρισμοί με μεγάλη ευκολία.

-Συνεχίζεται η μεγάλη σύνοδος των φαινομενικά ανάδρομων Πλούτωνα 23η μοίρα και 56’, Δία 23 μοίρες και 15’ και Κρόνου 29η μοίρα και 38΄του Αιγόκερου, υπεύθυνη για τα κοσμοϊστορικά γεγονότα και ανατροπές που συμβαίνουν και επιτείνονται, αφού συμμετέχει στη σύνοδο αυτή με όψη χιαστή και ο βόρειος δεσμός της Σελήνης στην 29η μοίρα και 04’ των Διδύμων. Αυτός ο κόσμος αλλάζει με πολλούς οδυνηρούς τρόπους.

-Εξακολουθεί να υφίσταται η όψη εξαγώνου των φαινομενικά ανάδρομων Ποσειδώνα από τις  20 μοίρες και 54’ των Ιχθύων και Πλούτωνα 23η μοίρα και 56’ του Αιγόκερου. Η όψη αυτή δίνει αυξημένη διαίσθηση και ενισχύει τα ανθρωπιστικά συναισθήματα. Από την άλλη μεριά δημιουργεί θρησκευτικό φανατισμό με τάσεις να επιβληθεί και να χειραγωγήσει, από όπου και αν προέρχεται.

-Με την παραπάνω σύνοδο βρίσκεται σε όψη χιαστί ο πάντα ανάδρομος  βόρειος δεσμός της Σελήνης, από τις 29 μοίρες και 04′, που δηλώνει ότι αυτός ο κόσμος για να αλλάξει χρειάζεται να γίνουν καίριες και ριζικές αλλαγές ακόμα και με επώδυνο ή βίαιο τρόπο.

*Αυξημένη διαίσθηση και τον τρόπο να διαβάζουν τι κρύβεται, πίσω από λέξεις και τις συμπεριφορές ανθρώπων, θα έχουν οι Σκορπιοί Ιχθύς Αιγόκεροι και Καρκίνοι, γεννημένοι γύρω από την 20η  και 21η μοίρα των ζωδίων αυτών,  καθώς και όσοι έχουν Σελήνη Ωροσκόπο μεσουράνημα, ή άλλους πλανήτες και σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους, στις μοίρες των ζωδίων αυτών.

*Τυχεροί αλλά και κτητικοί στον έρωτα σήμερα θα είναι οι Δίδυμοι Τοξότες Κριοί και Ζυγοί, γεννημένοι στην 4η και στην 7η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, καθώς και όσοι έχουν Σελήνη Ωροσκόπο μεσουράνημα, ή άλλους πλανήτες και σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους, στις μοίρες των ζωδίων αυτών.

*Ας μην εξιδανικεύουν ανθρώπους προτάσεις συνθήκες και καταστάσεις κάποιοι Παρθένοι Καρκίνοι και Ψαράκια, γεννημένοι κοντά στην 20η μοίρα του ζωδίου, καθώς και όσοι έχουν Σελήνη Ωροσκόπο μεσουράνημα, ή άλλους πλανήτες και σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους, στις μοίρες των ζωδίων αυτών.

*Τον λόγο και την παρορμητική τους έκφραση ας την χρησιμοποιήσουν στον έρωτα και όχι στις αντιλογίες απέναντι στους συνομιλητές τους οι Κριοί Καρκίνοι Αιγόκεροι και Ζυγοί γεννημένοι κοντά στην 5η μοίρα των ζωδίων αυτών, καθώς και όσοι έχουν Σελήνη Ωροσκόπο μεσουράνημα, ή άλλους πλανήτες και σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους, στις μοίρες των ζωδίων αυτών.

 

Να έχετε μία όμορφη αισιόδοξη και δημιουργική ημέρα.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!