Τετράγωνο Ανάδρομου ‘Αρη- Κρόνου, Συναισθηματική ψυχρότητα …


Αυτό που αντιλαμβανόμαστε όλοι μας, όσο περνάει ο καιρός, είναι ότι τα πράγματα γύρω μας γίνονται όλο και πιο πιεστικά και εμείς είμαστε αναγκασμένοι, όσο δεν το είχαμε κάνει, να ακολουθήσουμε πιο αυστηρούς κανόνες στην καθημερινή μας ζωή.

Η αυστηρότητα και η υποχρέωση μας να συμβιβαστούμε στους κανόνες που μας ορίζουν οι πιο ισχυροί ή όσοι βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας θα κορυφωθεί στις 29/09 όπου θα πραγματοποιηθεί για 2η και τελευταία φορά στον Παρορμητικό Σταυρό (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) η όψη τετραγώνου του ανάδρομου Άρη από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω (25ο 20’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης με τον Κρόνο, ο οποίος μόλις έχει ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα μπει σε στάση, θα μας αναγκάσει είτε μας αρέσει είτε όχι να ακολουθήσουμε ή να συμμορφωθούμε στους  κανόνες που μας επιβάλλονται, να γίνουμε ακόμα πιο αυστηροί με τους άλλους και με όσους έχουν θέσεις εξουσίας ενώ , ενώ δεν θα διστάσουμε να επισημάνουμε τις παθογένειες τους με καυστικό τρόπο.

Eπίσης δεν θα διστάσουμε να συγκρουστούμε με όσους προσπαθήσουν να καταπατήσουν τα κεκτημένα μας ή τα συμφέροντα μας, ενώ θα υπάρξουν στιγμές που θα είμαστε αμετακίνητοι στις απόψεις μας, φυσικά εάν χρειαστεί θα κάνουμε και τις ανάλογες υποχωρήσεις ή μπορεί να αναβάλουμε την δράση μας για λίγο ώστε να είμαστε σίγουροι για το θετικό αποτέλεσμα, το μόνο  που  πρέπει να προσέχουμε είναι όταν οδηγούμε ή το μεταφορικό μας μέσο καθώς είναι πολύ πιθανό να έχουμε μικροατυχήματα ή μηχανικές βλάβες.

Και επειδή η ένταση  δεν έχει καταλαγιάσει ανάμεσα στις σχέσεις των κρατών, και ιδιαίτερα με τους γείτονες μας, είναι πιθανό να έχουμε πάλι περίεργες δηλώσεις ή κινήσεις οι οποίες για άλλη μια φορά ευχόμαστε να μείνουν σε διπλωματικό επίπεδο και  να μην καταλήξουν σε κάποιο ατύχημα.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης με τον Κρόνο θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για τις επόμενες 22 ημέρες,  ωστόσο η ένταση της θα είναι μεγάλη μιας θα ενισχυθούν από τις όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης με τον Πλούτωνα και τον Δία.

ΚΡΙΟΣ

Η περίοδος των αναγκαστικών συμβιβασμών θα συνεχιστεί για λίγο ακόμη. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσει για λίγο καιρό ακόμα να συνεχίσετε τους συμβιβασμούς ή τους κανόνες που σας επιβάλλονται από τους ανωτέρους σας στον εργασιακό σας χώρο. Μπορεί να μην σας αρέσει, όμως σκεφτείτε ότι τα δύσκολα σε λίγο καιρό τελειώνουν και εσείς στο τέλος θα πάρετε αυτό που σας αξίζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα πιεσμένοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, συνεχίζει να σας γεμίζει με άγχος , καθώς προκύπτουν συνέχεια εμπόδια και αναβολές στα σχέδια σας. Αυτό όμως αντί να σας απογοητεύει σας πεισμώνει ακόμα περισσότερο. Κάντε ένα βήμα πίσω κινηθείτε παρασκηνιακά και κρατήστε τις δυνάμεις σας για τις αρχές της επόμενης χρονιάς που ο Άρης θα μπει στο ζώδιο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η λέξη που σας χαρακτηρίζει αυτές τις ημέρες είναι κυκλοθυμία. Και αυτό γιατί εξαιτίας της   όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από το  ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να έρθετε σε ρήξη με φιλικά σας πρόσωπα τα οποία νιώθετε ότι προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν ή είναι δίπλα σας για καθαρά συμφεροντολογικούς λόγους. Αυτή η κατάσταση όσο και αν σας παγώνει συναισθηματικά θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικά ξεκαθαρίσματα και να κρατήσετε δίπλα σας μόνο όσα άτομα αξίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανάμεσα σε συμπληγάδες πέτρες νιώθετε ότι περνάτε καθημερινά  εσείς οι Καρκίνοι.Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω, σας πιέζει να αφήσετε πίσω τα προσωπικά σας θέλω και τις επιθυμίες σας και να ακολουθήσετε τους κανόνες που σας επιβάλλονται είτε από τους συνεργάτες σας, είτε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτό θα σας βάλει στην διαδικασία να συνειδητοποιήσετε αν αξίζουν οι υποχωρήσεις που τόσα χρόνια κάνετε ή πρέπει να συγκρουστείτε για τις προσωπικές σας επιθυμίες.

ΛΕΩΝ

Τις προσωπικές σας υποθέσεις που τόσο καιρό αναβάλλατε θα χρειαστεί να ασχοληθείτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσει να ασχοληθείτε και να δώσετε οριστικές λύσεις σε υποθέσεις που νομίζατε ότι είχατε κλείσει ή να αντιμετωπίσετε το τέρας της γραφειοκρατίας. Για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα χρειαστείτε δίπλα σας ανθρώπους ικανούς και αποτελεσματικούς που δεν θα σας χαϊδέψουν τα αυτιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα κεκτημένα σας πρέπει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να διαφυλάξετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσει να αλλάξετε τακτική και να γίνετε πιο αυστηροί με όσους προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν ή να καταπατήσουν ότι έχει υλική ή συναισθηματική αξία για εσάς. Το μόνο σίγουρο είναι πως όσοι το κάνουν θα το μετανιώσουν .

ΖΥΓΟΣ

Ψυχροπολεμική μοιάζει η κατάσταση γύρω σας αυτή τη χρονική περίοδο. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας πιέσει να διεκδικήσετε τα θέλω σας και εάν χρειαστεί να κάνετε αυτό που δεν σας αρέσει, να συγκρουστείτε. Φυσικά δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα νιώσετε ότι απομακρύνεστε συναισθηματικά από τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους συνεργάτες σας, όμως είναι κάτι που πρέπει να γίνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νέες ευθύνες  έχετε αναλάβει τις τελευταίες ημέρες στο χώρο της εργασίας  σας εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα πιέσει να εργαστείτε σε ακόμα πιο έντονους και πιεστικούς ρυθμούς. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πιέσετε τον εαυτό σας να ξεκινήσει ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής, το οποίο όμως το πρώτο διάστημα δεν θα σας φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες.Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας πιέσει οικονομικά καθώς θα βγαίνουν συνέχεια οικονομικές υποχρεώσεις ή λογαριασμοί που πρέπει να πληρώσετε. Ενώ σε συναισθηματικό επίπεδο, θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσετε ότι αποξενώνεστε από το ερωτικό σας ταίρι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την πιο σκληρή και αμετακίνητη σας πλευρά θα δείξετε  το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Κρόνος ο οποίος μόλις ολοκλήρωσε την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας με τον ανάδρομο Άρη από το ζώδιο του Κριού θα σας κάνει ανυποχώρητους στις θέσεις και στις απόψεις σας, με αποτέλεσμα να έρθετε σε άμεση σύγκρουση με το συγγενικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον. Και επειδή είστε σε θέση ισχύος, δεν θα διστάσετε να τους επιβάλλετε τις απόψεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απόμακροι και εσωστρεφείς είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιο του Κριού  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς και απόμακρους με τους φίλους και τους συνεργάτες σας με αποτέλεσμα να υπάρξουν προβλήματα ή κενά στην επικοινωνία γεγονός που θα μεγεθύνει την απόσταση που υπάρχει στις σχέσεις σας. Επίσης αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας ώστε να περιορίσετε ή να  αποφύγετε τα στραβοπατήματα ή τα μικροατυχήματα.

ΙΧΘΥΣ

Προβληματισμένοι με τα οικονομικά σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες.Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, σας πιέζει να μειώσετε τα έξοδα σας ώστε να είστε συνεπείς στις οικονομικές υποχρεώσεις που προκύπτουν ξαφνικά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να απογοητευτείτε από την στάση ενός φιλικού σας προσώπου καθώς δεν θα σας δώσει την βοήθεια που εσείς περιμένατε.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 25η Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Η σημερινή μέρα φέρνει δυναμισμό και ενέργεια. Εστιάστε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 24 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 23-30 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Ερωτική και άκρως δημιουργική θα είναι η τελε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό! Ιδανική για να ο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!