Τετράγωνο Άρη – Αφροδίτης , Έρωτας όχι πόλεμος !!!


Το αλατοπίπερο στις ερωτικές σχέσεις είναι τα πείσματα και τα ερωτικά καβγαδάκια τα οποία καταλήγουν σε έντονες ερωτικές στιγμές, γεμάτες πάθος.

Όταν οι δύο αιώνιοι εραστές, η Αφροδίτη με τον Άρη συναντηθούν σε δύσκολες για αυτούς όψη τότε η ερωτική ένταση χτυπάει κόκκινο.

Στις 04/09 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού (27ο 55’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Άρη στις ερωτικές σχέσεις θα κυριαρχήσει η ζήλεια και το πάθος με αποτέλεσμα να υπάρξουν αρκετές εντάσεις και καυγάδες ανάμεσα στους ερωτικούς συντρόφους, ο ερωτικός μας σύντροφος θα προσπαθήσει να τραβήξει την προσοχή μας και να μας διεκδικήσει με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο, είναι πιθανό πάνω στην ένταση της στιγμής να υπάρξουν και αρκετοί χωρισμοί, ενώ δεν θα διστάσουμε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να προκαλέσουμε ερωτικά το άτομο που μας ενδιαφέρει.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Το μόνο που δεν φοβάστε εσείς οι Κριοί είναι τις κόντρες αφού ως παιδιά του Άρη λατρεύετε την μάχη . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης  από το ζώδιο σας, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου θα ανεβάσει τους τόνους στις προσωπικές σας σχέσεις με αποτέλεσμα να παρασυρθείτε σε ερωτικά καβγαδάκια. Την αφορμή μπορεί να σας τη δώσει είτε η ανασφάλεια του/ της συντρόφου σας, είτε η δική του/της απόμακρη στάση. Το μότο που πρέπει να κυριαρχήσει στην ζωή σας αυτές τις ημέρες είναι, κάνουμε έρωτα και όχι πόλεμο.

ΤΑΥΡΟΣ

Στα δίχτυα του πάθους θα μπλεχτείτε εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το  ζώδιο του Κριού, θα σας παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού οι οποίες θα πρέπει να μείνουν κρυφές. Απολαύστε την έξαψη της στιγμής, έχοντας πάντα τα μάτια σας δεκατέσσερα.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλά νέα πρόσωπα έχουν κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα την είσοδο τους στη ζωή σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Άρη που από το  ζώδιο του Κριού, θα ανεβάσει τους τόνους στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις, να ξέρετε ότι πίσω από αυτή την κτητική συμπεριφορά κρύβονται ερωτικά σκιρτήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό που σίγουρα δεν σας αρέσει είναι οι εντάσεις και οι καυγάδες εσείς οι Καρκίνοι . Αυτές τις ημέρες όμως δεν θα καταφέρετε να τα αποφύγετε, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, και αυτό γιατί νιώθετε ότι το ερωτικό σας ταίρι δεν σας δίνει την συναισθηματική κάλυψη που χρειαζόσαστε. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην παρασυρθείτε σε ξεσπάσματα και επιθετικές συμπεριφορές οι οποίες μπορεί να χαλάσουν την εικόνα σας.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα δραστήριοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη  τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με ένα άτομο από το εξωτερικό ή με διαφορετική φιλοσοφία ζωής από τη δική σας το οποίο θα σας συναρπάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι . Η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα σας κάνει ιδιαίτερα δραστήριους στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, ενώ παράλληλα θα σας ωθήσει να εκφράσετε τις ερωτικές σας φαντασιώσεις σε ένα φιλικό σας πρόσωπο. Να είστε σίγουροι ότι η τόλμη σας θα τον σοκάρει.

ΖΥΓΟΣ

Πολλές διαμάχες θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί, μια κατάσταση που δεν ταιριάζει καθόλου στον χαρακτήρα σας. Αιτία θα είναι η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Κριού, η οποία θα σας δημιουργήσει αρκετές εντάσεις τόσο στην σχέση σας με τον/ την σύντροφο σας όσο και με τους συνεργάτες σας. Αιτία θα είναι τα τσιμπήματα της ζήλειας που έχουν αρχίσει να γίνονται όλο και πιο έντονα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα στοιχεία που κυριαρχούν στην δουλειά σας αυτές τις  ημέρες είναι ο εκνευρισμός και η ένταση.  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου, με τον συγκυβερνήτη του ζωδίου σας  τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα προκαλέσει αρκετές εντάσεις στις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, ενώ για αρκετούς από εσάς η αιτία μπορεί να κρύβεται σε μια κρυφή ερωτική σχέση που υπάρχει με ένα συνάδελφο σας και η οποία μπορεί να μην έληξε με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρωταγωνιστές στο παιχνίδι του φλερτ είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες.Η  όψη  τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον   Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, θα σας κάνει ιδιαίτερα τολμηρούς  και πρόθυμους να αποδεχτείτε όλες τις ερωτικές προκλήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερα προβληματισμένοι με τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Οι συγκρούσεις που θα έχετε με τους αγαπημένους σας, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Καρκίνου  με τον  Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα βγάλει στην επιφάνεια την ζήλεια αλλά και το πάθος που έχετε για τον /την σύντροφο σας, ενώ είναι πιθανό να συνειδητοποιήσετε ότι νιώθετε έντονη έλξη για ένα συνεργάτη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ρυθμοί της καθημερινής σας ζωής αυτές τις ημέρες είναι πολύ έντονοι. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου του   Άρη από το ζώδιο του Κριού  με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, πολλές συγκρούσεις και εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους σας. Τις περισσότερες φορές όμως, πίσω από αυτή την ένταση, υπάρχουν βαθιά συναισθήματα.

ΙΧΘΥΣ

Ιδιαίτερα κτητικοί με τους αγαπημένους σας είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με την Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου, θα σας κάνει ιδιαίτερα κτητικούς και καταπιεστικούς με τους αγαπημένους σας, με αποτέλεσμα να δεχθείτε την έντονη αντίδραση τους εξαιτίας της πίεσης που αισθάνονται από εσάς. Η συμβουλή μας, αφήστε τους λίγο χώρο να αναπνεύσουν.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αφροδίτη στο Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Αφροδίτη είναι ένας από τους πλανήτες που όλοι μας αγαπάμε, μιας και είναι συνδεδ ...

Η επιστροφή του Ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Συνεχίζοντας ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του στις 28/10 στις 03:32 π.μ. θα επιστρέψει στ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 25/10 – 1/11/2020

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Οκτώβριος ήταν ένας μήνας με πολλές έντονες και ιδιαίτερα απαιτητικές στιγμές, ε ...

Σύνοδος ΄Ηλιου – Ανάδρομου Ερμή, Εκ βαθέων εξομολογήσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο χρόνος που περνάμε με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, λόγο των πολλών υ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου , Σχέσεις με διάρκεια στο χρόνο !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στη ζωή μας για να μπορούμε να προχωράμε και να αντιμετωπίζουμε με επιτυχία τις πρ ...

‘Ηλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό ταξίδι του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού ήταν αρκετά περιπετειώδης και για π ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u