Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, Ψυχροπολεμικές καταστάσεις !!


Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών , θα μπορούσαν να ήταν σενάριο ταινίας, καθώς βλέπουμε να συμβαίνουν γύρω μας απίθανα πράγματα, δείχνοντας μας ότι, η ανθρωπότητα ακολουθεί μια νέα πορεία, όχι πάντα με ήρεμο τρόπο.

Λίγες ώρες μετά την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερω, έχουμε την πρώτη έντονη κόντρα των δύο σκληρών αντιπάλων του ζωδιακού, μετά από 6 περίπου χρόνια, στον Σταθερό Σταυρό (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος), του Άρη με τον Κρόνο .

Στις 13/01 ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου (3ο 04’), μια όχι και τόσο απλή κόντρα, αφού ενισχύεται  ακόμα περισσότερο μιας και βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή 3 ακόμα σημαντικών όψεων, όπως της όψης συνόδου Δια -Κρόνου που προηγήθηκε, καθώς επίσης, τόσο  και της όψης συνόδου Άρη – Ουρανού,  όσο και της όψης τετραγώνου που θα σχηματιστεί Δία- Ουρανού.

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο, η σκληρότητα και η αναλγησία θα οδηγήσουν πολλές φορές την κατάσταση στα άκρα, δημιουργώντας ένα κλίμα ψυχροπολεμικό τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σχέσεις.

Αυτό θα συμβεί καθώς όλοι μας θα προσπαθήσουμε να προστατεύσουμε τα κεκτημένα μας με κάθε τρόπο οδηγώντας τις συζητήσεις σε αδιέξοδο.

Σε αυτές τις περιπτώσεις το αποτέλεσμα δικαιώνει τον ισχυρό, γι’ αυτό και θα αναγκαστούμε να ακολουθήσουμε τους όρους των άλλων, με αποτέλεσμα να νιώσουμε ότι περιορίζονται οι κινήσεις και οι ελευθερίες μας.

Επίσης, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί όταν περπατάμε, καθώς είμαστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα, όπως πεσίματα και σπασίματα, όσο και με το μεταφορικό μας μέσο.

Σε κοσμικό επίπεδο, είναι πιθανό να έχουμε αυτές τις ημέρες κοινωνικές αντιδράσεις, αλλά και εντάσεις μεταξύ των κρατών, και αυτό που όλοι απευχόμαστε είναι να συμβεί κάποιο ατύχημα το οποίο θα μπορούσε να πυροδοτήσει δυσάρεστες εξελίξεις.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης.

Η επόμενη συνάντηση των 2 αυτών πλανητών θα είναι σε όψη αντίθεσης την 01/07/2021.

ΚΡΙΟΣ

Μια περίεργη συνθήκη υπάρχει αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ανεβάσει τους τόνους στις φιλικές σας σχέσεις, καθώς θα νιώσετε ότι ορισμένα άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον προσπαθούν να σας επιβάλλουν τις απόψεις τους, καταπατώντας τα κεκτημένα σας. Η αντίδραση σας θα είναι άμεση και έντονη.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά πιεσμένοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς  οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να συγκρουστείτε στο χώρο της εργασίας σας, καθώς τα συμφέροντα σας και η επαγγελματική σας εξέλιξη έρχεται σε άμεση σύγκρουση με τα συμφέροντα τους. Στη μάχη αυτή θα κερδίσει ο πιο ισχυρός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετό άγχος έχετε αυτές τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το  ζώδιο του Ταύρου  με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα ενισχύσει το άγχος σας για το προσωπικό και το επαγγελματικό σας μέλλον, καθώς εξαιτίας των συνθηκών, είναι πιθανό να χρειαστεί να αναβάλετε για λίγο αργότερα κάποια από αυτά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναισθηματικά επιφυλακτικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς, έως ψυχρούς με ορισμένα άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον , καθώς αισθάνεστε ότι προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα απαιτητική είναι αυτή η  χρονική περίοδος για εσάς τους  Λέοντες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο  ζώδιο του Υδροχόου, θα δημιουργήσει αρκετές εντάσεις στις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας, καθώς, και αυτό γιατί η κάθε πλευρά θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί και να επιβάλλει τις απόψεις της. Προσοχή, γιατί η κατάσταση μπορεί πολύ εύκολα να πάει στα άκρα, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει προβλήματα στην εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε αυστηρά χρονοδιαγράμματα θα αναγκαστείτε να δουλέψετε εσείς οι Παρθένοι . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου,  θα δημιουργήσει αρκετά πιεστικές συνθήκες στο χώρο της εργασίες σας, καθώς είστε αναγκασμένοι να δουλέψετε κάτω από αυστηρά χρονοδιαγράμματα. Και επειδή δεν θα είστε ευχαριστημένοι από τη συνεργασία σας με τους συναδέλφους σας, είναι πιθανό να γίνετε μαζί τους αρκετά επικριτικοί.

ΖΥΓΟΣ

Έτοιμοι να βάλετε τη ζωή σας σε νέες βάσεις είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να περιορίσει την χαρά σας, καθώς μια επαγγελματική συνεργασία δεν θα σας δώσει τα οικονομικά αποτελέσματα που εσείς περιμένατε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό η συμπεριφορά του συντρόφου σας να σας κάνει να νιώσετε συναισθηματική ανασφάλεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονα φορτισμένες  θα είναι αυτές οι μέρες για εσάς τους Σκορπιούς. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ανεβάσει επικίνδυνα τους τόνους στις προσωπικές και στις οικογενειακές σας σχέσεις, καθώς η επιθυμία σας να επιβάλλετε τις απόψεις σας, θα πυροδοτήσει έντονες αντιδράσεις. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, να δείξετε στους δικούς σας ανθρώπους το πιο σκληρό σας πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα μάτια σας δεκατέσσερα θα πρέπει να έχετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω , θα δημιουργήσει αρκετές εντάσεις στο χώρο της εργασίας σας. Τα βιτριολικά σχόλια και οι απότομες αντιδράσεις δεν είναι η ενδεδειγμένη συμπεριφορά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προβληματισμένοι με τα οικονομικά σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Κρόνος από το  ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας πιέσει να προχωρήσετε σε μια οικονομική συνεργασία, η οποία δεν θα σας δώσει τις απολαβές που περιμένατε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δεχτείτε τα παράπονα του συντρόφου σας καθώς αισθάνεται ότι τον καταπιέζετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το σκληρό σας πρόσωπο θα δείξετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου  με τον Κρόνο από το ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να γίνετε ιδιαίτερα αυστηροί, έως σκληροί, με τα συγγενικά σας πρόσωπα, στην προσπάθεια σας να δώσετε λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν, ενώ θα βάλετε νέα όρια στις σχέσεις σας. Η σκληρότητα , και η ακαμψία σας θα τους ωθήσουν σε έντονες αντιδράσεις.

ΙΧΘΥΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς  οι Ιχθύες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ενισχύσει το άγχος σας με αποτέλεσμα να σας παρασύρει, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε με φίλους και συνεργάτες, σε νευρικά ξεσπάσματα. Επίσης, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί όταν περπατάτε ή χειρίζεστε αιχμηρά αντικείμενα, καθώς το έλλειμμα προσοχής μπορεί να σας οδηγήσει σε μικροατυχήματα. Καθώς επίσης, και όταν οδηγείτε..

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αντίθεση Ερμή – Aνάδρομου Πλούτωνα, Kρατάω τα χαρτιά μου κλειστά !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αρκετά έκρυθμη θα είναι η κατάσταση αυτές τις ημέρες για όλους, και όπως θα παρατηρ ...

Πανσέληνος στον Υδροχόο και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που όλοι μας έχουμε ανάγκη να ζήσουμε πιο ξέγνοιαστα κα ...

Τρίγωνο Ερμή – Ανάδρομου Ποσειδώνα, Η διαίσθηση οδηγεί στις σωστές αποφάσεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Την ζωή μας, εξαιτίας του δύσκολου χειμώνα που περάσαμε, προσπαθούμε να χτίσουμε  ...

Ήλιος στον Λέοντα και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Καλοκαίρι, διακοπές, ανέμελες στιγμές, δημιουργία και έρωτας, αυτά είναι τα στοιχε ...

Πως θα επηρεάσει τις προσωπικές μας σχέσεις η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό καλοκαίρι είναι λιγάκι διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα, γι’ αυτό ...

Αντίθεση Αφροδίτης – Ανάδρομου Δία, Ερωτικές περιπέτειες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του έρωτα, είναι η εποχή που αφήνουμε τον εαυτό μας ελεύ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u