Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, δείξτε ψυχραιμία…

Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, δείξτε ψυχραιμία…


Στις 11/7 ο πλανήτης της δράσης  Άρης ,από το πύρινο ζώδιο του Λέοντα θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από το  ζώδιο του Ταύρου (6ο 13’).  Το ερώτημα στην συνάντηση του πλανήτη της δράσης με τον πλανήτη της ανατροπής και των ξαφνικών γεγονότων είναι πως μπορούμε να διοχετεύσουμε δημιουργικά όλη αυτή την ενέργεια που εκλύεται. Αυτό που συμβαίνει όταν αυτοί οι δύο περίεργοι πλανήτες της Αστρολογίας συναντιούνται σε όψη τετραγώνου γίνεται ανάφλεξη εκρηκτικού μηχανισμού με απρόβλεπτα και τις περισσότερες φορές οριστικά αποτελέσματα. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Άρη – Ουρανού έχουμε την τάση να έχουμε έντονες εκρήξεις θυμού ή έντονες και ακραίες αντιδράσεις με αποτέλεσμα το τέλος να αισθανόμαστε ενεργειακά άδειοι, εξαιτίας της νευρικότητας μας είμαστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα, η συμπεριφορά μας είναι προκλητική. Το πιο σημαντικό όμως είναι, για να μπορέσουμε να μειώσουμε την ένταση αυτής της όψης, να διοχετεύουμε την ενέργεια μας δημιουργικά είτε μέσω χειρωνακτικών εργασιών ή μέσω της γυμναστικής. Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 7ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Με έμμεσο τρόπο είστε οι πρωταγωνιστές των γεγονότων.  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει απρόσμενες ανατροπές σε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις στις φιλικές και ερωτικές σας σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Έτοιμοι να εκραγείτε είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον μόνιμο κάτοικο του ζωδίου σας Ουρανό,  θα είναι η αιτία για να ξεσπάσετε τα νεύρα σας στα οικεία σας πρόσωπα. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι τα λόγια είναι σφαίρες και όταν φύγουν από τα χείλη σας δεν γυρίζουν πίσω, γι’ αυτό προσέξτε πολύ καλά τι θα πείτε και σε ποιόν, ώστε στο τέλος να μην αισθανθείτε άδειοι. Μια καλή λύση είναι να εκτονώσετε την ενέργεια σας στο γυμναστήριο ή στα λουλούδια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα αγχωμένοι είστε αυτοί την χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ενισχύσει το άγχος και την ανασφάλεια σας για το μέλλον. Στην προσπάθεια σας να το κρύψετε είναι πιθανό να συμπεριφερθείτε στους φίλους και στους συναδέλφους σας με ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εκπλήξεις περιμένουν αυτές τις ημέρες εσάς τους Καρκίνους. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βάλει στην διαδικασία να αλλάξετε αρκετές από τις πεποιθήσεις σας οι οποίες σας κρατάνε πίσω. Πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξουν τα νέα πρόσωπα που έχουν μπει στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Προσοχή στο θυμό σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της δράσης Άρης που συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  είναι πιθανό να σας ωθήσει σε ακραίες συμπεριφορές με αποτέλεσμα να χαλάσετε την δημόσια εικόνα σας. Ενώ εξαιτίας της βιασύνης και του θυμού σας, θα είστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό που σίγουρα δεν σας αρέσει είναι οι ανατροπές. Η όψη  τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον  Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να σας αναγκάσει να αναβάλετε ένα προγραμματισμένο ταξίδι ή τις διακοπές σας εξαιτίας απρόσμενων εξελίξεων που έχουν προκύψει στο χώρο της εργασίας σας.

ΖΥΓΟΣ

Προσοχή στα οικονομικά σας . Και δεν το λέμε τυχαία γιατί, κάτω από την επιρροή της  όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό ένα άτομο από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον να σας παρασύρει σε λανθασμένες οικονομικές επιλογές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον  Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να πυροδοτήσει εξελίξεις τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στην καριέρα σας, με αποτέλεσμα να ρίξετε οριστικά τους τίτλους τέλους σε ανθρώπους και καταστάσεις οι οποίες σας κρατάγανε πίσω και τις συντηρούσατε από συνήθεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου  θα ενισχύσει το άγχος και την βιασύνη σας για να γίνουν όλα γρήγορα. Αυτό  που  πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι το άγχος και η βιασύνη δεν είναι καλοί σύμβουλοι. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε από τους ανθρώπους που δεν διστάζετε να συγκρουστείτε αν χρειασθεί. Η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον  Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου,  θα σας ωθήσει να ταράξετε τα λιμνάζοντα νερά στις φιλικές και ερωτικές σας σχέσεις. Και αυτό θα το κάνετε γιατί δεν επιτρέπεται πλέον σε κανένα να σας γεμίζει με φόβους και ανασφάλειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ασκήσεις ψυχραιμίας και υπομονής πρέπει να κάνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι.  Και αυτό γιατί κάτω από την επιρροή της  όψης τετράγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Λέοντα, με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα προκαλέσουν απρόσμενα γεγονότα τόσο στις οικογενειακές και προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας.

ΙΧΘΥΣ

Μια άλλη πλευρά σας θα δείξετε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να συμπεριφερθείτε με ακραίο τρόπο στους συναδέλφους και στους προϊσταμένους σας. Προσοχή, γιατί είναι πιθανό αυτή η συμπεριφορά σας στο μέλλον να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ο Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού 23/10 στις 20:10 μ.μ.  και θα παραμ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ρομαντικές και ερωτικές στιγμές !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον  αν ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, επιτυχία στους στόχους μας !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 20/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου  με τον Κ ...

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, λόγια που μαγεύουν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτ ...

Τρίγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ακολούθησε την διαίσθησή σου !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρο ...

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτων ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u