Τετράγωνο Άρη – Ουρανού, Εντάσεις ανατροπές και νεύρα …


Ο τρόπος με τον οποίο διοχετεύουμε την ενέργεια μας, αλλά, και το πως αντιδράμε στα ξαφνικά γεγονότα, είναι και αυτός που θα καθορίζει την εξέλιξη μας όχι μόνο στην προσωπική μας ζωή αλλά και στις επαγγελματικές μας επιλογές.

Μια από αυτές τις συναντήσεις που θα δοκιμάσει την ωριμότητα και τα αντανακλαστικά είναι του Άρη με τον Ουρανό.

Στις 04/07 ο πλανήτης της δράσης  Άρης από το πύρινο ζώδιο του Λέοντα θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από το  ζώδιο του Ταύρου (13ο 54’). 

Μια συνάντηση για καλούς παίχτες, καθώς κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό, το πιο σημαντικό είναι να βρούμε την πιο δημιουργική διέξοδο για να διοχετεύσουμε την ενέργεια που θα εκλυθεί, και αυτό δεν το λέμε τυχαία, καθώς μοιάζει με το σπίρτο που προκαλεί την ανάφλεξη εκρηκτικού μηχανισμού με απρόβλεπτα και πολλές φορές οριστικά αποτελέσματα.

Αυτό για τους περισσότερους από εμάς σημαίνει ότι, αυτές τις ημέρες θα πρέπει να προσέξουμε, κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών μας συζητήσεων, τις  εκρήξεις θυμού ή να μην παρασυρθούμε σε  αντιδράσεις , γιατί αυτό που θα συμβεί είναι στο τέλος να αισθανθούμε  ενεργειακά άδειοι.

Επίσης, καλό θα είναι να αποφύγουμε τις προκλητικές αντιδράσεις και τις άκομψες συμπεριφορές, από την άλλη πλευρά θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί όταν οδηγούμε ή χρησιμοποιούμε αιχμηρά αντικείμενα, γιατί,  εξαιτίας της νευρικότητας μας θα είμαστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα.

Ένας έξυπνος τρόπος για να μειώσουμε τις επιπτώσεις της όψης ή για να διοχετεύσουμε τα νεύρα μας είναι να κάνουμε γυμναστική ή να ασχοληθούμε με χειρωνακτικές εργασίες στη φύση.

Σε κοσμικό επίπεδο, αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να έχουμε εντάσεις μεταξύ κρατών, έντονα καιρικά φαινόμενα, πιθανότητα πυρκαγιών αλλά και αεροπορικά ατυχήματα, κάτι το οποίο όλοι απευχόμαστε.

Η όψη αυτή επηρεάζει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του  2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 7 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η λέξη που σίγουρα δεν σας ταιριάζει είναι, στασιμότητα.  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βγάλει από τη στασιμότητα που πιθανόν να βρισκόσασταν το τελευταίο χρονικό διάστημα, προκαλώντας ξαφνικές ανατροπές σε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας το οποίο σχεδιάζατε εδώ και καιρό.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, να είστε προετοιμασμένοι για ξαφνικές ανατροπές στην ερωτική σας ζωή, είτε αυτό μπορεί να σημαίνει έναν ξαφνικό χωρισμό, είτε έναν απρόσμενο έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ψυχραιμία και η υπομονή σας θα δοκιμαστεί ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό που εδώ και 2 περίπου χρόνια κατοικοεδρεύει στο ζώδιο σας,  θα πυροδοτήσει ξαφνικές εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και στα συγγενικά σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε το θυμό σας, αλλά και τα λόγια σας, γιατί το αποτέλεσμα, εάν η κατάσταση ξεφύγει από τον έλεγχο, θα είναι να φτάσει η κατάσταση στα άκρα και εσείς στο τέλος να νιώσετε εξουθενωμένοι και ενεργειακά άδειοι. Η λύση είναι να βρείτε έξυπνους τρόπους για να διοχετεύσετε την ενέργεια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάτω από πίεση χρόνου δουλεύετε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ενισχύσει το άγχος καθώς είστε αναγκασμένοι να δουλεύετε κάτω από έντονη πίεση χρόνου, ενώ παράλληλα υπάρχει και έντονο παρασκήνιο γύρω σας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να συμπεριφερθείτε με απότομο και επιθετικό τρόπο στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ, εξαιτίας του εκνευρισμού θα είστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προετοιμασμένοι για ανατροπές θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ανατρέψει ξαφνικά αρκετά από τα σχέδια που είχατε κάνει για αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι, αυτό μπορεί να αφορά είτε φιλικές είτε κοινωνικές εκδηλώσεις και συναναστροφές. Επίσης, καθοριστικό ρόλο μπορεί να παίξει στην εξέλιξη των προσωπικών και επαγγελματικών σας σχέσεων, η απρόσμενη είσοδος ενός ατόμου στην ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Τις αντιδράσεις σας θα πρέπει να προσέχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της δράσης Άρης που συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  είναι πιθανό να σας ωθήσει σε πρωτόγνωρες για εσάς συμπεριφορές και ακραίες αντιδράσεις, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στις επαγγελματικές σας σχέσεις και ρωγμές την δημόσια εικόνα σας. Επίσης, καλό θα είναι να αποφεύγετε να οδηγήσετε όταν είστε εκνευρισμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εφεδρικά σχέδια θα πρέπει να έχετε έτοιμα αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι . Η όψη  τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον  Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές στα προγραμματισμένα σας σχέδια, τα οποία είτε αφορούν τις καλοκαιρινές σας διακοπές είτε προγραμματισμένο ταξίδι, εξαιτίας των εξελίξεων που μπορεί να προκύψουν  στην δουλειά σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι οικονομικές σας υποθέσεις θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα αυτές τις ημέρες εσάς τους Ζυγούς . Η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ενισχύσει το άγχος σας για τα οικονομικά σας, ενώ η παρέμβαση ενός φιλικού ή συγγενικού σας προσώπου στις οικονομικές σας υποθέσεις θα είναι η αφορμή για να έρθετε σε έντονη σύγκρουση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις διαπροσωπικές σας σχέσεις κάτω από το μικροσκόπιο έχετε βάλει αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον  Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, θα προκαλέσει απρόσμενες εξελίξεις και ανατροπές τόσο στην σχέση σας με τον σύντροφο σας όσο και με τους συνεργάτες σας. Το  αποτέλεσμα θα είναι να ρίξετε οριστικά τους τίτλους τέλους σε όσες από αυτές κρατάγατε από συνήθεια ή ανασφάλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα νέα επαγγελματικά σας πλάνα οργανώνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, μεγεθύνει το άγχος και μπορεί να σας παρασύρει σε βιαστικές κινήσεις στην προσπάθεια σας να τα κάνετε όλα γρήγορα. Εάν δεν θέλετε να γίνουν λάθη, κάντε ένα βήμα πίσω και επανεξετάστε τα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας θα έρθετε αντιμέτωποι αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον  Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου,  θα σας ωθήσει να πάρετε ξαφνικές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή, αλλά και για τα μελλοντικά σας σχέδια, και να συγκρουστείτε με όσα άτομα βρίσκονται δίπλα σας και προσπαθούν να φρενάρουν την εξέλιξη σας, τροφοδοτώντας τους φόβους και τις ανασφάλειες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάθε άλλο παρά εύκολες είναι αυτές οι μέρες για εσάς τους Υδροχόους.  Η  όψη τετράγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Λέοντα, με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα είναι αφορμή για μια σειρά απρόσμενων γεγονότων αλλά και αποκαλύψεων που πιθανόν να προκύψουν τόσο στις οικογενειακές σας σχέσεις, όσο και με τους συνεργάτες σας, και να σας οδηγήσουν αποφάσεις που δεν μπορούσατε να φανταστείτε.

ΙΧΘΥΣ

Τον καρχαρία που κρύβεται μέσα σας θα βγάλετε εσείς οι Ιχθύς. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να συμπεριφερθείτε με επιθετικό τρόπο σε ορισμένους συναδέλφους σας, όταν διαπιστώσετε ότι εδώ και καιρό προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην δουλειά σας. Προσέξτε όμως, τις αντιδράσεις σας ώστε να μην τους δώσετε την αφορμή που τόσο καιρό περιμένουν.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!