Τετράγωνο Ερμή – Κρόνου, Νέοι κανόνες και περιορισμοί ..


Η επιθυμία μας για επικοινωνία και κινητικότητα για άλλη μια φορά θα βρεθεί απέναντι στον σκόπελο των περιορισμών, και όσο και αν δεν μας είναι ευχάριστο, μπορεί να αποδειχθεί πολύ βοηθητικό, καθώς μπορεί να μας αποτρέψει από πολλές παγίδες.

Στις 25/04 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου (12ο 53’), λίγες ώρες μετά την συνάντηση της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Κάτω από την επιρροή όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αρκετούς περιορισμούς τόσο στις μετακινήσεις όσο και στην επικοινωνία οι οποίες δεν θα μας είναι ιδιαίτερα ευχάριστες.

Επίσης, είναι πιθανό να υπάρξουν προβλήματα στον τεχνολογικό μας εξοπλισμό ή στο μεταφορικό μας μέσο τα οποία θα επηρεάσουν την διάθεση μας, γι’ αυτό καλό θα είναι να προσπαθήσουμε όσο γίνεται να διατηρήσουμε την ψυχραιμία σας και να αποφύγουμε τα νευρικά ξεσπάσματα.

Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είμαστε αυστηροί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα όσοι Ταύροι έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, είναι πιθανό να νιώθουν πιεσμένοι αλλά αυστηροί με τους άλλους σε όλη την διάρκεια της γενέθλια σας χρονιάς τους.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+

ΚΡΙΟΣ

Την εμπιστοσύνη των άλλων θα κερδίσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να αποδείξετε την αξία σας στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο με τις πράξεις και όχι με τα λόγια σας. Επίσης, θα μάθετε να σπαταλάτε άσκοπα τα λόγια και την ενέργεια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μερικά βήματα  πίσω θα χρειαστεί να κάνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να προκαλέσει μερικές αναβολές στα σχέδια σας και καθυστερήσεις οι οποίες δεν θα σας χαροποιήσουν. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διαχειριστείτε τον θυμό και την απογοήτευση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συναισθηματικά πεσμένοι αισθάνεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα δημιουργήσει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην διάθεση σας, καθώς αισθάνεστε εγκλωβισμένοι σε μια κατάσταση που δεν σας επιτρέπει να εξελιχθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα ενθαρρυντικά λόγια των δικών σας ανθρώπων χρειάζεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ενισχύσει την απογοήτευση και την μελαγχολική σας διάθεση, καθώς αισθάνεστε ότι ο φιλικός και κοινωνικός σας κύκλος δεν επιβραβεύει, με τον τρόπο που εσείς θέλετε, τις προσπάθειες και τις επιτυχίες σας.

ΛΕΩΝ

Σημαντικές εξελίξεις σε θέματα καριέρας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι  Λέοντες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας αναγκάσει να ακολουθήσετε τα αυστηρά όρια που θα σας επιβάλουν οι άλλοι, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί αρνητικά η διάθεση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λίγη υπομονή θα πρέπει να κάνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα δημιουργήσει αρκετές καθυστερήσεις στην πορεία υλοποίησης ενός προσωπικού ή επαγγελματικού σας σχεδίου. Αφορμή μπορεί να είναι κάποιες γραφειοκρατικές καθυστερήσεις ή μια αναβολή μιας συνάντησης.

ΖΥΓΟΣ

Τα σχέδια σας σε πιο σταθερές βάσεις θέλετε να βάλετε εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα ενισχύσει για λίγο το άγχος σας, εξαιτίας της καθυστέρησης μιας οικονομικής εκκρεμότητας. Αυτό το γεγονός δεν πρέπει όμως να σας δημιουργεί ανησυχίες γιατί πολύ σύντομα όλα θα τακτοποιηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυστηροί και απόμακροι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να γίνεται πιο αυστηροί και απαιτητικοί στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ενώ θα αναγκαστείτε να βάλετε και νέα όρια, γεγονός που δεν θα τους αρέσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετές εντάσεις στην δουλειά σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας κάνει ιδιαίτερα επικριτικούς με τους συναδέλφους σας, ιδιαίτερα με όσους αρνούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Από την άλλη πλευρά, κάποια τεχνικά προβλήματα στο διαδίκτυο  μπορεί να φορτίσουν αρνητικά την ατμόσφαιρα στην δουλειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το γνωστό αυστηρό σας προσωπείο θα φορέσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ωθήσει να κάνετε βραχυπρόθεσμα σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτές τις ημέρες να είστε τυπικοί και μετρημένοι με τους αγαπημένους σας . 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε για πολλοστή φορά αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο σας με τον Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου, θα ωθήσει εκτός από άμεσες και πρακτικές λύσεις, να πάψετε να έχετε τον ρόλο του σωτήρα για τα συγγενικά  σας πρόσωπα, και να τους φέρετε απέναντι στις ευθύνες τους βάζοντας νέα όρια και κανόνες.

ΙΧΘΥΣ

Περίεργη διάθεση έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου,  θα σας κάνει να νιώσετε ότι υπάρχουν σημαντικά κενά στην επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, γεγονός που θα επηρεάσει την συναισθηματική σας κατάσταση. Επίσης, αυτές τις ημέρες θα πρέπει να έχετε το νου σας στο μεταφορικό σας μέσο καθώς είναι πιθανό να προκύψουν και ορισμένα τεχνικά προβλήματα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!