Τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα, Λόγια που πληγώνουν …


Οι εναλλαγές των συναισθημάτων τον τελευταίο χρόνο είναι πολλές και διαδοχικές, καθώς την μια στιγμή είμαστε χαρούμενοι, αισιόδοξοι και έτοιμοι να κάνουμε σημαντικά βήματα μπροστά, και την άλλη στιγμή είμαστε σκεπτικοί και απογοητευμένοι.

Η εναλλαγή των συναισθημάτων θα είναι ακόμη πιο έντονη στις 18/04 όταν ο Ερμής, με την φόρα που έχει πάρει από το ζώδιο του Κριού, θα συναντηθεί σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα (26ο 47’).

Κάτω από αυτή, την τόσο πιεστική όψη για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), από το μυαλό μας είναι πιθανό να περάσουν αρκετές αρνητικές σκέψεις ή να κάνουμε αρνητικά σενάρια καθώς τα σχέδια μας μπορεί να μην προχωρούν με τους ρυθμούς που εμείς θέλουμε ή να συναντάμε εμπόδια, να είμαστε καχύποπτοι με τους ανθρώπους που υπάρχουν γύρω μας και να ακούσουμε με επιφύλαξη και σκεπτικισμό αυτά που έχουν να μας πουν.

Επίσης, είναι πιθανό να ανακαλύψουμε ότι άτομα που εμπιστευόμαστε μας υπονομεύουν πίσω από την πλάτη μας, ενώ ακόμα και στις καλές ειδήσεις είναι πιθανό να μην είμαστε τόσο δεκτικοί. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα μπούμε στην διαδικασία να εξετάζουμε με προσοχή κάθε τι που ακούμε.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στο 2ο μισό του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα. Ιδιαίτερα για τους Κριούς που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, σε όλη την διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους θα είναι επιφυλακτικοί και πολύ προσεχτικοί με όσα ακούνε γύρω τους.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Τα συναισθήματα χαράς εναλλάσσονται συνεχώς με αυτά της απογοήτευσης για εσάς τους  Κριούς. Βασική αιτία είναι η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σας, καθώς, το γεγονός ότι τα πράγματα στην δουλειά σας μπορεί να μην προχωράνε, αυτές τις ημέρες, όπως εσείς θέλετε, σας έχει απογοητεύσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Τις αρνητικές σας σκέψεις θα πρέπει να προσπαθήσετε να διώξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω,  είναι πιθανό να σας παρασύρει σε αρνητικές σκέψεις οι οποίες το πιθανότερο είναι να σας μπλοκάρουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα μάτια σας και τα αυτιά σας δεκατέσσερα θα πρέπει να έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας κάνει αποδέκτη σχολίων για άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον, τα οποία, εάν δεν θέλετε να έρθετε σε δύσκολη θέση, καλό θα ήταν να μην υιοθετήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας κάνει αποδέκτη υπονομευτικών ενεργειών και σχολίων από ανθρώπους που εμπιστεύεστε, είτε αυτοί είναι οι συνεργάτες σας είτε τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα. 

ΛΕΩΝ

Με λίγους και καλούς θα πρέπει να μοιραστείτε τα σχέδια σας αυτές τις ημέρες  εσείς οι Λέοντες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζωδίου του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας ωθήσει να είστε πιο προσεχτικοί και να μην μοιράζεστε τα μελλοντικά σας σχέδια με όλους όσους γνωρίζετε, γιατί το πιθανότερο είναι να υπάρχουν άτομα από το εργασιακό ή φιλικό σας περιβάλλον τα οποία θα προσπαθήσουν να τα υπονομεύσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τους φόβους και τις ανασφάλειες σας θα πρέπει να προσπαθήσετε να καταπολεμήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας παρασύρει σε αρνητικά σενάρια για το μέλλον της προσωπικής σας ζωής και της ερωτικής σας σχέσης. Εσείς αντί να αφήσετε τους φόβους να σας καταβάλουν θα πρέπει να τους κοιτάξετε κατάματα και να τους ξεπεράσετε.

ΖΥΓΟΣ

Μια δύσκολη εξίσωση θα κληθείτε να λύσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει ιδιαίτερα καυστικούς και επικριτικούς τόσο με τους δικούς σας ανθρώπους όσο και με τους συνεργάτες σας. Το αποτέλεσμα θα είναι η απόσταση που υπάρχει μεταξύ σας να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις αποστάσεις σας από πράγματα και καταστάσεις θα προσπαθήσετε να κρατήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να είστε ακόμα πιο επιφυλακτικοί, από ότι είστε συνήθως με τους συναδέλφους σας, και να μην τους αποκαλύψετε τα σχέδια και τις προθέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια άλλη πλευρά του εαυτού σας θα βγάλετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα, θα σας ωθήσει να κρύψετε το ανέμελο παιδί που έχετε μέσα σας, και να γίνεται πιο πιεστικοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στην προσπάθεια σας να τους πείσετε για τις προθέσεις σας, αλλά και για επηρεάσετε τις σκέψεις και τις αποφάσεις τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την απογοήτευση σας από πράγματα και καταστάσεις θα εκφράσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να γίνεται ακόμα πιο απόμακροι και καυστικοί με τους οικείους σας, ενώ δεν θα διστάσετε, στην προσπάθεια σας να δείξετε ποιος είναι ο ισχυρός, να πείτε πράγματα με σκοπό να τους πληγώσετε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έντονο παρασκήνιο υπάρχει αυτές τις  ημέρες γύρω από εσάς τους Υδροχόους. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας παρασύρει σε παρασκηνιακές ενέργειες και κινήσεις υπονόμευσης, στην προσπάθεια σας να μπείτε μπροστά και να προωθήσετε τα σχέδια σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, θα έχετε την τάση να μοιραστείτε τις αρνητικές σας σκέψεις με τα φιλικά σας πρόσωπα.

ΙΧΘΕΙΣ

Ισχυρούς συμμάχους από τον φιλικό σας κύκλο προσπαθείτε να βρείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τετραγώνου, όμως, που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας παρασύρουν σε πρακτικές που δεν σας τιμούν.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τρίγωνο Ήλιου – Ανάδρομου Πλούτωνα, Κατάλληλη στιγμή για αλλαγές ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το δυναμικό μας πρόσωπο ήρθε η ώρα να βγάλουμε στην επιφάνεια αυτή τη χρονική περί ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 16/5 – 23/5/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σταθεροποιητική και με μια μικρή δόση υπερβολής θα είναι η 3η εβδομάδα του Μαΐου, κ ...

Ο Δίας στους Ιχθύες και τι αλλαγές θα μας φέρει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά από μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά όπου όλοι μας αναγκαστήκαμε να απομακρυνθού ...

Εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα, Όνειρα για το μέλλον …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Όνειρα και σχέδια για το μέλλον είμαστε έτοιμοι να κάνουμε και πάλι αυτή τη χρονικ ...

Τρίγωνο Ερμή – Κρόνου, Οργανώνω τα επόμενα μου βήματα ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, εκτός από έμπνευση, χρειάζεται οργ ...

Εξάγωνο Άρη – Ουρανού, Η ζωή θέλει τόλμη !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στη ζωή για να προχωρήσεις μπροστά, εκτός από γνώση και σκληρή δουλειά, χρειάζεται ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u