Τετράγωνο Ήλιου – Άρη, Εκτός ελέγχου


Αυτό που παρατηρούμε, μετά την Πανσέληνο που προηγήθηκε, είναι ότι υπάρχει διάχυτη ένταση και εκνευρισμός στην ατμόσφαιρα.

Η κατάσταση αυτή θα κορυφωθεί, κυρίως για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) την 01/02 όπου ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου (12ο 47’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη η κατάσταση στις σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές, μπορεί να ξεφύγει καθώς θα δημιουργηθούν αρκετές εντάσεις και παρεξηγήσεις για ασήμαντη αφορμή, με αποτέλεσμα στο τέλος να νιώσουμε ότι τα ενεργειακά μας αποθέματα να εξαντλούνται.

Οι βασικές αιτίες όλων αυτών των αντιδράσεων είναι ο εγωισμός και το πείσμα το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε προσβλητικά σχόλια τα οποία θα ωθήσουν την κατάσταση στα άκρα.

Σε κοινωνικό επίπεδο, μπορεί να δούμε ακραίες συμπεριφορές, ενώ είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να έχουμε για την εποχή ακραία καιρικά φαινόμενα.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για  16 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Τα νεύρα σας θα πρέπει να προσέχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να ανεβάσει τους τόνους στις φιλικές σας συναναστροφές , καθώς νιώθετε ότι ορισμένα άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον προσπαθούν να καταπατήσουν τα κεκτημένα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Την λογική σας θα πρέπει να επιστρατεύσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο σας, θα σας ωθήσει σε ακραίες συμπεριφορές στο χώρο της εργασίας σας, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ρήξεις στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Το μυστικό για να μην χαλάσετε την εικόνα σας είναι να πρυτανεύσει η λογική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από διάφορα σκαμπανεβάσματα θα περάσει αυτές τις ημέρες η διάθεση σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει αρχικά, να αναπτύξετε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τα μελλοντικά σας σχέδια. Ωστόσο, επειδή δεν θα βρουν την ανταπόκριση που εσείς θέλετε, θα νιώσετε ξαφνικά τα ενεργειακά σας αποθέματα να εξαντλούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την ανασφάλεια σας θα πρέπει να τιθασεύετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να συμπεριφερθείτε με απότομο τρόπο στα φιλικά σας πρόσωπα τα οποία θα φωτίσουν, με την στάση και την συμπεριφορά τους, τους κρυφούς σας φόβους και τις ανασφάλειες σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αντιδράσετε όταν νιώσετε ότι έχετε πέσει θύματα οικονομικής εκμετάλλευσης από φιλικά σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Ασκήσεις ψυχραιμίας και υπομονής θα πρέπει να κάνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα ανεβάσει επικίνδυνα τους τόνους στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε, όσο γίνεται να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, και να μην αφήσετε τον εγωισμό σας να χαλάσει την καλή σας εικόνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάτω από αυστηρά χρονοδιαγράμματα δουλεύετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι .Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ενισχύσει το άγχος σας, με αποτέλεσμα να συμπεριφερθείτε με απότομο τρόπο στους συναδέλφους σας. Αυτή τη χρονική περίοδο το μόνο που δεν χρειάζεστε είναι να πυροδοτήσετε ακόμα περισσότερο, το ήδη τεταμένο κλίμα στην δουλειά σας.

ΖΥΓΟΣ

Την συμπεριφορά σας απέναντι στους αγαπημένους σας θα πρέπει να προσέξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας παρασύρει σε εγωιστικές συμπεριφορές και αντιδράσεις απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο, εξαιτίας της ζήλειας και της ανασφάλειας σας. Προσοχή, γιατί η στάση σας αυτή μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα συναισθήματα σας θα πρέπει να διαχειριστείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί.Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να πυροδοτήσει έντονες καταστάσεις στις οικογενειακές σας σχέσεις. Το μυστικό για να αποκατασταθούν γρήγορα οι σχέσεις σας είναι να μην πείτε πράγματα που ξύνουν ευαίσθητες πληγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε έντονους ρυθμούς κινείστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα ενισχύσει το άγχος σας, εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει στην δουλειά σας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να είστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερα διεκδικητικοί θα είστε απέναντι στο ερωτικό σας ταίρι αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, στην προσπάθεια σας να δείξετε στο ταίρι σας τα συναισθήματα σας απέναντι στον σύντροφο σας, θα σας κάνει πιεστικούς και κτητικούς, με αποτέλεσμα να ξεφύγετε από τα όρια. Μην απορήσετε λοιπόν για τις αντιδράσεις του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάτω από έντονη πίεση ζείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα προκαλέσεις αρκετές εντάσεις και καυγάδες ανάμεσα σε εσάς και τα συγγενικά σας πρόσωπα. Εάν δεν θέλετε η κατάσταση να φτάσει στα άκρα, προσπαθήστε να πείσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα για τις απόψεις σας με πιο διπλωματικό τρόπο.

ΙΧΘΥΣ

Τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να αντιδράσετε με απότομο και εριστικό τρόπο κατά τη διάρκεια των φιλικών και επαγγελματικών σας συζητήσεων. Επίσης, ο εκνευρισμός θα είναι κακός σύμβουλος και όταν οδηγείτε.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 25η Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Η σημερινή μέρα φέρνει δυναμισμό και ενέργεια. Εστιάστε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 24 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 23-30 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Ερωτική και άκρως δημιουργική θα είναι η τελε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό! Ιδανική για να ο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!