Τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου , Όρια και πιεστικές καταστάσεις !!!


Οι λέξεις  που τις περισσότερες φορές μας τρομάζουν είναι, ευθύνη και υποχρεώσεις. Αυτές άλλωστε είναι και οι αγαπημένες έννοιες του Κρόνου που απαιτεί από εμάς τα αγαθά να τα αποκτούμε μετά από σκληρή δουλειά έχοντας αναπτύξει το αίσθημα της συνέπειας.

Στις 18/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού, θα συναντήσει για τελευταία φορά τον Κρόνο σε όψη τετραγώνου στον Παρορμητικό Σταυρό, από το ζώδιο του Αιγόκερω στις (25ο 39’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα αναλάβουμε νέες ευθύνες για τις οποίες θα αναγκαστούμε να δουλέψουμε σκληρά ώστε να αποδείξουμε την αξία μας, θα συμβιβαστούμε  και θα ακολουθήσουμε τις εντολές Τρίτων προσώπων, θα αναγκαστούμε να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις και στα χρονοδιαγράμματα που μας έχουν δοθεί, θα βάλουμε νέα όρια στις προσωπικές και στις επαγγελματικές μας σχέσεις, ενώ δεν θα επιτρέψουμε στον εαυτό μας να εκφράσει τα συναισθήματα του.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον  Κρόνο  θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Κι άλλες ευθύνες θα αναλάβετε εσείς οι Κριοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα σας ωθήσει να  δουλέψετε για άλλη μια φορά πολύ σκληρά και πειθαρχημένα εάν θέλετε να αναγνωριστεί η αξία σας. Φυσικά ότι αποκτήσετε τώρα θα έχει διάρκεια στο χρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Οδηγίες ανωτέρων θα αναγκαστείτε να ακολουθήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι.Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσει να λειτουργήσετε σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα με τις εντολές των πιο υψηλόβαθμων στελεχών στο χώρο της εργασίας σας ώστε να κερδίσετε εκτός από την εύνοια και την εκτίμηση τους βάζοντας ένα ακόμα λιθαράκι στην επιτυχία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η λέξη ευθύνη πολλές φορές σας τρομάζει. Αυτές τις ημέρες όμως, και κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας πιέσει να  συμπεριφερθείτε με σοβαρότητα ώστε να είστε έτοιμοι να αναλάβετε σημαντικές ευθύνες στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αντιμέτωποι με τους εσωτερικούς σας φόβους θα βρεθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα μεγεθύνει την εσωτερική σας  ανασφάλεια σας και σας ωθεί να αποζητάτε συνέχεια την επιβεβαίωση και την προσοχή την αγαπημένων σας.

ΛΕΩΝ

Σε καταστάσεις που δεν σας αρέσουν θα αναγκαστείτε να συμβιβαστείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες.  Η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας πιέσει να εργαστείτε  στο χώρο της δουλειάς σας κάτω από μεγάλη πίεση και με αρκετό άγχος .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γερά στα πόδια σας θέλετε να πατήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βάλει στην διαδικασία να προχωρήσετε με αργά και μεθοδικά βήματα ενός σημαντικού σχεδίου το οποίο θα βάλετε σε σταθερά θεμέλια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό η χαρά να πάει μαζί με την ευθύνη.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό που δεν σας αρέσει είναι οι άλλοι να σας κρατούν σε απόσταση. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας κάνει να νιώσετε ότι τα συγγενικά σας πρόσωπα και οι αγαπημένοι σας, σας κρατούν σε απόσταση βάζοντας σας κάτω από αυστηρή επιτήρηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα χαρτιά σας κλειστά κρατάτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω  θα σας ωθήσει να είστε φειδωλοί και επιφυλακτικοί με τους φίλους και τους συνεργάτες σας και να μην μοιραστείτε ακόμα μαζί τους τα σχέδια σας για το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιο υπεύθυνη στάση απαιτεί να κρατήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες.Η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος  από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας πιέσει να συμπεριφερθείτε με μεγαλύτερη υπευθυνότητα και να είστε συνεπείς απέναντι στις οικονομικές σας υποχρεώσεις χωρίς να περιμένετε από τους φίλους σας να βρουν λύσεις στις δικές σας ατασθαλίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το σκληρό σας πρόσωπο θα δείξετε για άλλη μια φορά εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον κυβερνήτη του  ζωδίου σας τον Κρόνο ο οποίος ετοιμάζεται να ολοκληρώσει το ταξίδι του στο ζώδιο σας,  θα σας κάνει ιδιαίτερα αυστηρούς και επικριτικούς με τους συνεργάτες σας, καθώς αυτό που επιθυμείτε είναι όχι μόνο από τους άλλους αλλά και από τον εαυτό σας είναι η τελειότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα μελλοντικά σας σχέδια προσπαθείτε να οργανώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας ωθήσει να δουλέψετε σκληρά και με αφοσίωση στους στόχους σας εάν θέλετε να βάλετε σε σταθερές βάσεις το μέλλον σας, Μην ξεχνάτε ότι τα λάθη από εσάς δεν επιτρέπονται καθώς ετοιμάζεστε να υποδεχτείτε τον Κρόνο στο ζώδιο σας.

ΙΧΘΥΣ

Το βασικό πρόβλημα που έχετε εσείς οι Ιχθύες είναι  ότι σας λείπει η αίσθηση του ορίου.Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο  του Αιγόκερω θα σας κάνει να δείτε τα λάθη στην συμπεριφορά σας και να βάλετε πιο αυστηρά όρια στις προσωπικές και στις φιλικές σας σχέσεις ώστε να μην πληγωθείτε ξανά από αγαπημένα σας πρόσωπα.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αφροδίτη στο Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Αφροδίτη είναι ένας από τους πλανήτες που όλοι μας αγαπάμε, μιας και είναι συνδεδ ...

Η επιστροφή του Ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Συνεχίζοντας ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του στις 28/10 στις 03:32 π.μ. θα επιστρέψει στ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 25/10 – 1/11/2020

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Οκτώβριος ήταν ένας μήνας με πολλές έντονες και ιδιαίτερα απαιτητικές στιγμές, ε ...

Σύνοδος ΄Ηλιου – Ανάδρομου Ερμή, Εκ βαθέων εξομολογήσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο χρόνος που περνάμε με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, λόγο των πολλών υ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου , Σχέσεις με διάρκεια στο χρόνο !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στη ζωή μας για να μπορούμε να προχωράμε και να αντιμετωπίζουμε με επιτυχία τις πρ ...

‘Ηλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό ταξίδι του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού ήταν αρκετά περιπετειώδης και για π ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u