Τι αλλαγές θα φέρει στην επικοινωνία μας η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς


Τα τελευταία χρόνια η ανάπτυξη της τεχνολογίας, αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κάνει πιο εύκολη την πρόσβαση μας στην πληροφορία, ωστόσο, έχουν δυσκολέψει αρκετά την ουσιαστική επικοινωνία. Ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα που δεχτήκαμε μεγάλο όγκο πληροφοριών, τις οποίες είτε δεν είχαμε χρόνο να αφομοιώσουμε και να φιλτράρουμε, είτε γιατί οι πληροφορίες που δεχτήκαμε κάθε άλλο παρά ευχάριστες ήταν, αρκετές από αυτές προσπαθήσαμε να τις διώξουμε από το μυαλό μας.

Η βασική μας επιθυμία είναι να αφήσουμε τα δυσάρεστα γεγονότα πίσω και να ανακτήσουμε την επικοινωνία με τους δικούς μας ανθρώπους, χρησιμοποιώντας, όχι μόνο τον προφορικό ή τον γραπτό μας λόγο, αλλά,  όλα τα εκφραστικά μας μέσα.

Σε αυτό θα μας βοηθήσει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, ο οποίος μετά την μετά  την παρατεταμένη παρουσία τόσο στο ζώδιο του Αιγόκερω όσο και στο ζώδιο του  Υδροχόου κάθε άλλο παρά εύκολες συναντήσεις είχε , η είσοδος του Ερμή στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων θα μας ωθήσει να αλλάξουμε τον τρόπο της επικοινωνίας μας. Με άλλα λόγια,  θα αφήσουμε για λίγο στην άκρη τον συμβατό τρόπο και θα αρχίσουμε να ακούμε περισσότερο την διαίσθηση μας, ενώ θα υπάρξουν στιγμές που θα αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να ξεφύγει από την πεζή πραγματικότητα και να κάνει όνειρα για το μέλλον.

Ιδιαίτερη σημασία, θα πρέπει αυτή τη χρονική περίοδο να δώσουμε στα όνειρα, γιατί μέσα από αυτά θα έχουμε την δυνατότητα, να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που μας απασχολούν. Σημαντική θα είναι η βοήθεια του Δία, καθώς θα μας βοηθήσει να τολμήσουμε να κάνουμε πράξη τα όνειρα και τις ιδέες μας, και να πάψουμε να είμαστε αναβλητικοί. Ωστόσο, θα υπάρξουν και οι στιγμές που θα πρέπει να εκφράσουμε με λόγια και, όχι με τα μάτια, τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας, ενώ, από την άλλη πλευρά, στην προσπάθεια μας να μην δυσαρεστήσουμε τους αγαπημένους μας, καλό θα ήταν να αποφύγουμε τα κατά συνθήκη ψέματα, γιατί το πιθανότερο είναι, όταν αποκαλυφθούν να εκτεθούμε.

Ο Ερμής θα κάνει την είσοδο τους Ιχθύς στις 10/03 στις 03:32 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 27/03 στις 11:43 π.μ., όπου θα κάνει την είσοδο του στον Κριό. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του όχι μόνο  τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) αλλά  και οι Ταύροι  και οι Αιγόκεροι, θα έχουν την δυνατότητα να προωθήσουν τα δημιουργικά τους σχέδια τους, και να πάρουν αποφάσεις με την βοήθεια της διαίσθηση τους. Ενώ, τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες) καλό θα ήταν να αποφύγουν τις υπερβολές στις προσωπικές και στις επαγγελματικές τους σχέσεις.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ερμή στους Ιχθύς  οι όψεις που θα σχηματίσει είναι:

  • Στις 17/3 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό (12ο 12’), κάτω από την επιρροή της τόσο οι Ιχθύς και οι Παρθένοι όσο και οι Ταύροι και οι Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, θα έχουν πρωτότυπες ιδέες, ευχάριστες εκπλήξεις αλλά και ξαφνικές συναντήσεις που θα τους γεμίσουν χαρά.
  • Στις 21/03 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία (18ο 45’), υπόσχεται ευχάριστες ειδήσεις και τυχερές συναντήσεις τόσο για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς ) όσο και για τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί) που έχουν γεννηθεί στα τέλη  του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 23/03 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα (23ο16’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού(Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα, να κάνουν όνειρα για το μέλλον, ενώ αρκετοί, είναι πιθανό να επιλέξουν να πουν μικρά αθώα ψεματάκια στην προσπάθεια τους να αποφύγουν τις δύσκολες καταστάσεις.
  • Στις 26/03 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα (28ο 19’), θα βοηθήσει να αφοσιωθούν στους στόχους τους και να ανακαλύψουν πράγματα που γίνονται πίσω από την πλάτη τους , τόσο οι Ιχθύς και οι Παρθένοι όσο και οι Ταύροι και οι Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο των Ιχθύων  τα 12 ζώδια.  

ΚΡΙΟΣ

Πολλές συζητήσεις στο  παρασκήνιο θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Κριοί. Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς στον 12ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας δώσει έμπνευση, έξυπνες ιδέες αλλά και την δυνατότητα να κάνετε όνειρα για το μέλλον, ενώ, από την άλλη πλευρά θα εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο για να κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Επίσης, αυτή τη χρονική περίοδο θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στα όνειρα σας, γιατί σε αρκετά από αυτά θα είναι προφητικά ή γιατί μέσα από τα όνειρα θα βρείτε λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή, ενώ άλλοι είναι πιθανό να έχετε επισκέψεις από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευχάριστες στιγμές με τους φίλους σας θα περάσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Ταύροι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι ξεκινάει μια ιδιαίτερα ευχάριστη χρονική περίοδος για εσάς, όπου θα έχετε πολλές προσκλήσεις από φίλους. Το ευχάριστο για εσάς είναι ότι μέσα από τον φιλικό σας κύκλο θα έχετε την δυνατότητα να αναπτύξετε τα σχέδια σας, ενώ από την άλλη πλευρά θα κάνετε και σημαντικές γνωριμίες. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση μέσα από το φιλικό σας κύκλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τους φιλόδοξους στόχους σας ήρθε η στιγμή να υλοποιήσετε εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους φιλόδοξους επαγγελματικούς σας στόχους και να δείξετε στους άλλους τις πραγματικές σας ικανότητες.  Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική είτε για να στείλετε το βιογραφικό σας, είτε για να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι, να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί οι ευκαιρίες θα σας χτυπήσουν την πόρτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το βλέμμα σας στο μέλλον έχετε στραμμένο αυτή  τη χρονική περίοδο  εσείς οι Καρκίνοι . Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια με εμπνευσμένους τρόπους. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε και ένα ταξίδι στο εξωτερικό, όχι μόνο για δουλειά αλλά και για ξεκούραση.

ΛΕΩΝ

Στα οικονομικά σας έχετε το μυαλό σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες.  Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις, όχι μόνο τις δικές σας, αλλά και αυτές που έχετε κοινές με άλλους. Ενώ αρκετοί , θα δεχτείτε και ενδιαφέρουσες προτάσεις για νέες οικονομικές συνεργασίες, για τις οποίες θα αφήσετε το ένστικτο σας να σας βοηθήσει να πάρετε την σωστή απόφαση. Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε και πάλι σίγουροι για τον εαυτό σας, και αυτό θα το δείξετε και στους άλλους με την στάση σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στους Ιχθύς στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βοηθήσει να βρείτε τρόπους για τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας με τους συνεργάτες σας, και να δημιουργήσετε νέες γέφυρες επικοινωνίας, ενώ αρκετοί θα έχετε την δυνατότητα να ξεκινήσετε και νέες συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Πολλές ευθύνες αλλά και άμεσες λύσεις θα χρειαστεί να  δώσετε στην δουλειά σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στις αποσκευές του  νέες ευθύνες για εσάς στην δουλειά σας,  στις οποίες θα κληθείτε να δώσετε λύσεις οι οποίες εκτός από άμεσες θα πρέπει να είναι και έξυπνες. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να έρθετε πιο κοντά με τους συναδέλφους σας,  αφήνοντας πίσω τα προβλήματα και τις γκρίνιες του παρελθόντος. Σε προσωπικό επίπεδο, ήρθε η ώρα να επισκεφτείτε τον οικογενειακό σας γιατρό και να κανονίσετε τον ετήσιο ιατρικό σας έλεγχο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χαρούμενοι και δημιουργικοί θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βγάλετε στην επιφάνεια την δημιουργική σας πλευρά και να αναπτύξετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, με ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Σε προσωπικό επίπεδο,  οι δεσμευμένοι θα βγάλετε στην επιφάνεια την ρομαντική σας πλευρά και θα εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας, ενώ δεν θα διστάσετε να κάνετε όνειρα για το κοινό σας μέλλον. Από την άλλη πλευρά, οι αδέσμευτοι, θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να περάσουν όμορφα και να γοητεύσουν το αντικείμενο του πόθου τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Λύσεις στα θέματα του σπιτιού σας θα κληθείτε να δώσετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς  στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα ζητήματα  που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα ή αλλά και την  ακίνητη σας περιουσία, ενώ, αρκετοί από εσάς θα ξεκινήσετε συζητήσεις που αφορούν  την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα είναι πιθανό να ξεκινήσετε ή να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε πιο ευχάριστους ρυθμούς θα μπει η καθημερινή σας ζωή αυτή  τη χρονική περίοδο. Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα έχετε την δυνατότητα να ξεκινήσετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις στην δουλειά σας, ενώ το ένστικτο σας θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τις διάφορες κακοτοπιές. Ενώ από την άλλη πλευρά θα έχετε , ευχάριστες συναντήσεις με φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να κατά τη διάρκεια της οδήγησης, καθώς θα υπάρχουν στιγμές όπου θα είστε αφηρημένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σίγουροι για τον εαυτό σας και για τις αποφάσεις σας είστε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύς στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε μια  νέα οικονομική συνεργασία την οποία διαπραγματευόσασταν εδώ και καιρό, και να κατακτήσετε την εμπιστοσύνη των συναδέλφων σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα βγάλετε στην επιφάνεια μια άλλη πλευρά του εαυτού σας στους αγαπημένους σας, και αυτό είναι κάτι που θα τους αρέσει.

ΙΧΘΥΣ

Φέτος, όπως έχουμε πει είναι η χρονιά σας, και αυτό είναι κάτι που αρχίσετε σιγά σιγά να αντιλαμβάνεστε εσείς οι  Ιχθύς . Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας, έρχεται να προσθέσει μια ακόμα πινελιά, αφού αρχικά, θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε με ιδιαίτερη ευκολία τόσο στις προσωπικές σας όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις, να αναπτύξετε τα σχέδια σας και να προβάλλετε τον εαυτό σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, θα γοητεύσετε τους συνομιλητές σας με τις έξυπνες ιδέες και τις απόψεις σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι φέτος η τύχη είναι με το μέρος σας, και οι άνθρωποι που θα βρεθούν δίπλα σας θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!