Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα, Ανανέωση ερωτικής ζωής ..


Η ομορφιά της ζωής κρύβεται στην εναλλαγή των καταστάσεων και των συναισθημάτων, και αυτό είναι το μυστικό που φέρνει στην ζωή μας την ισορροπία.

Αυτές τις ημέρες που διανύουμε μια περίοδο χάους, μιας και βρισκόμαστε ανάμεσα σε περίοδο Εκλείψεων αλλά και ανάδρομου Ερμή, είναι πολύ σημαντικό να διοχετεύσουμε αρμονικά την ενέργεια μας και να οραματιστούμε το μέλλον μας.

Στις 31/05 ο Άρης  από το ζώδιο του Καρκίνου, μετά από 2 περίπου χρόνια, θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (21ο 01’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα θα έχουμε την δυνατότητα  να ανακαλύψουμε το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω από εμάς, να βρούμε την κατάλληλη θεραπεία σε θέματα υγείας,  να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα διατροφής και αποτοξίνωσης από τις ατασθαλίες του χειμώνα, μιας και ανοίγει ο καιρός να ξεκινήσουμε ένα θαλάσσιο σπορ, να εκφράσουμε τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες, να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις ακούγοντας το ένστικτο μας.

Σε προσωπικό επίπεδο μπορούμε να εκφράσουμε στο ερωτικό μας ταίρι τις ερωτικές μας φαντασιώσεις και να ανανεώσουμε την ερωτική μας ζωή.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 8 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Σχήμα και μορφή στα όνειρα σας  είστε έτοιμοι να δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε στα συγγενικά σας πρόσωπα με ενθουσιασμό τα  συναισθήματα σας, ενώ είστε έτοιμοι να βάλετε σε εφαρμογή  τα σχέδια που έχετε κάνει το προηγούμενο χρονικό διάστημα για την οικογένεια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάθε άλλο παρά βαρετή είναι  αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Ταύρους. Η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνους και αρκετά τολμηρούς τρόπους για να προωθήσετε τα μελλοντικά σας  σχέδια, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια συνεργασία που ονειρευόσασταν καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ότι περνάει από το χέρι σας για να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας  θα κάνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, με το πείσμα την μαχητικότητα και την εργατικότητα σας , κερδίζοντας την αποδοχή των συνεργατών σας. Το πιο σημαντικό όμως για εσάς είναι ότι έχετε κερδίσει την εμπιστοσύνη τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό που σας χαρακτηρίζει αυτή τη χρονική περίοδο είναι η δράση . Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο σας  και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα  από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα ενισχύσει τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα σας, γι’ αυτό και τώρα είναι η στιγμή για να πάρετε πρωτοβουλίες,  και να δώσετε σχήμα και μορφή στα όνειρα σας, είτε αυτά αφορούν την προσωπική σας ζωή είτε το επαγγελματικό σας μέλλον.

ΛΕΩΝ

Στο παρασκήνιο  κινείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς,  θα σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά και να προχωρήσετε σε μυστικές επαφές και συμφωνίες τις οποίες θα κρατήσετε για λίγο καιρό κρυφές ακόμα και από τους δικούς σας ανθρώπους, ενώ είναι πιθανό να ανακαλύψετε και ότι λέγεται πίσω από την πλάτη σας στο χώρο της εργασίας σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε μια ερωτική περιπέτεια η οποία θα ανανεώσει την ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την κοινωνική σας ζωή ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Παρθένοι . Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στους Ιχθύς , θα σας ωθήσει να ξεκινήσετε τις συζητήσεις που αφορούν την πιθανότητα μιας μελλοντικής, ενώ, καταλυτικό ρόλο σε αυτό θα παίξει ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ

Τα επόμενα βήματα στην καριέρα σας σχεδιάζετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σας ωθήσει να δουλέψετε σκληρά και με πείσμα για να πετύχετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους, και να ξεχωρίσετε στην δουλειά σας. Όλα αυτά θα γίνουν δουλεύοντας ομαδικά. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να βρείτε την κατάλληλη θεραπεία σε ένα θέμα υγείας που σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία του συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ζώδιο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  και η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να βρείτε έξυπνους τρόπους για να αναπτύξετε  τα δημιουργικά σας σχέδια, βάζοντας τα θεμέλια της επιτυχίας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε έντονες στιγμές με το ερωτικό σας ταίρι .

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τις οικονομικές σας εκκρεμότητες προσπαθείτε να τακτοποιήσετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ποσειδώνα  από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας, και να κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες χρόνων. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο η ερωτική σας διάθεση θα αρχίσει σταδιακά να ανεβαίνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σχέσεις και συνεργασίες σε πρώτο πλάνο  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας  με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , θα σας ωθήσει να προσπαθήσετε να δώσετε λύσεις στα ζητήματα που είχαν προκύψει τόσο με τον σύντροφο σας όσο και με τους συνεργάτες σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε με πάθος τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλές ευθύνες στην δουλειά σας  έχετε αναλάβει αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι.  Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε με το σπαθί σας την παρουσία σας στο χώρο της δουλειάς σας και να ανεβάσετε τις μετοχές σας στον επαγγελματικό στίβο.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με ένα συνάδελφο σας.

ΙΧΘΥΣ

Χαρούμενοι, δημιουργικοί και γεμάτοι όνειρα για το μέλλον είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς  . Η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Καρκίνου  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα, θα σας δώσει έμπνευση και θα σας ωθήσει να εκφράσετε με δημιουργικό τρόπο τα όνειρα σας για το μέλλον ή να εκφραστείτε μέσω της Τέχνης. Σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα εισβάλει στην ζωή σας και θα σας βγάλει από την ρουτίνα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!