Τρίγωνο Ερμή – Ανάδρομου Δία, Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες…


Τις τελευταίες ημέρες κατακλυζόμαστε από ειδήσεις που άλλες φορές μας προβληματίζουν και άλλες προκαλούν την αντίδραση μας, γι’ αυτό και έχουμε ανάγκη από καλές ειδήσεις.

Τα καλά νέα και οι θετικές ειδήσεις που τόσο καιρό περιμέναμε, ήρθε η στιγμή, επιτέλους να φτάσουν στα αυτιά μας.

Ο αγγελιοφόρος των καλών νέων Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου στις 29/08 θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω (17ο 44’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Δία θα έχουμε την δυνατότητα να αναπτύξουμε τις επικοινωνιακές μας δεξιότητες και να ξεχωρίσουμε τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές μας συζητήσεις με τις γνώσεις και την επικοινωνιακή μας άνεση, θα έχουμε θετικές εξελίξεις στα θέματα που μας απασχολούν, θα έχουμε την τύχη να συναντήσουμε στο δρόμο μας άτομα τα οποία με κάποιο τρόπο θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ζωή μας, θα δούμε φιλικά μας πρόσωπα, μια πολύ καλή ιδέα θα μας ανοίξει τον δρόμο προς την επιτυχία, ενώ θα έχουμε σημαντική βοήθεια στην επίλυση μια Νομικής ή γραφειοκρατικής υπόθεσης η οποία έχει μείνει σε εκκρεμότητα εδώ και καιρό.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Δία είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Το μυαλό σας αυτή τη χρονική περίοδο δουλεύει ασταμάτητα. Μια ιδέα σας ή μια λύση που θα δώσετε σε ένα θέμα που θα προκύψει στη δουλειά σας θα σας βοηθήσει όχι μόνο να ξεχωρίσετε, αλλά θα κερδίσετε και την αποδοχή των συναδέλφων σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο δρόμος προς την επιτυχία είναι πλέον ανοιχτός.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η πηγή της χαράς σας είναι η ίδια η ζωή, η πιθανότητα υλοποίησης ενός νέου επαγγελματικού σχεδίου ή μια νέα γνωριμία θα σας βοηθήσουν να δείτε τις μελλοντικές σας προοπτικές με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Και μην ξεχνάτε, αυτή τη χρονική περίοδο η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Δία, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε και στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η επικοινωνία στις οικογενειακές σας σχέσεις θα αποκατασταθεί και αυτή είναι μια εξέλιξη η οποία θα σας κάνει πολύ  χαρούμενους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα δραστήριοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Μια τυχαία συνάντηση ή μια σημαντική γνωριμία θα είναι η αφορμή για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις μιας σημαντικής συνεργασίας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο οι αδέσμευτοι θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα, ενώ για τους δεσμευμένους η σχέση με τον / την σύντροφο σας θα αποκατασταθεί.

ΛΕΩΝ

Τις ηγετικές σας ικανότητες θα δείξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Δία θα έχετε την δυνατότητα να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια σημαντική οικονομική συμφωνία, η οποία θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τις μετοχές σας στη δουλειά σας. Σε προσωπικό επίπεδο, νιώθετε ότι πατάτε και πάλι γερά στα πόδια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τις ευκαιρίες που θα παρουσιασθούν στο δρόμο σας πρέπει να εκμεταλλευτείτε εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας φέρει την ευκαιρία που τόσο καιρό περιμένατε για να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή ένα φιλόδοξο σχέδιο σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένα νέο πρόσωπο που θα μπει τώρα στην ζωή σας θα γίνει το τυχερό σας αστέρι.

ΖΥΓΟΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Μια σκέψη ή μια ιδέα μπορεί να σας βοηθήσει να βάλετε τις βάσεις για τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο μια τυχαία συνάντηση με ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν μπορεί να σας κάνει να νιώσετε πάλι σίγουροι για τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δραστήριοι και εξωστρεφείς είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Δία θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με πολύ σημαντικά πρόσωπα από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, και με την επικοινωνιακή σας άνεση θα καταφέρετε να τους μαγέψετε. Επίσης, αυτές τις ημέρες θα έχετε την δυνατότητα να συζητήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια με φίλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το επόμενο βήμα στην καριέρα σας ετοιμάζεστε να κάνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Μια νέα επαγγελματική συμφωνία θα σας βοηθήσει να βάλετε την καριέρα σας σε νέα τροχιά, ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας στείλτε το βιογραφικό σας γιατί θα έχετε θετικά νέα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία του Δία όλη τη χρονιά στο ζώδιο σας, σας έχει βοηθήσει να βάλετε τις βάσεις για πολύ σημαντικά πράγματα στη ζωή σας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον Δία που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να κάνετε ένα ταξίδι με τον/ την σύντροφο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σίγουροι για τον εαυτό σας και γεμάτοι αυτοπεποίθηση θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Έχοντας αφήσει πίσω σας τους φόβους και τις ανασφάλειες σας, θα ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία, ενώ εάν χρειαστεί, είναι πιθανό να ζητήσετε και βοήθειες από την πίσω πόρτα.

ΙΧΘΥΣ

Έντονη κινητικότητα υπάρχει αυτή τη χρονική περίοδο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας φέρει σημαντικές προτάσεις για μελλοντικές συνεργασίες μέσα από το φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να γοητευτείτε από ένα πρόσωπο που θα γνωρίσετε σε μια φιλική συνάντηση.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και αποφάσεις. Εκμεταλλευτείτε τη φρεσκ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!