Τρίγωνο Ερμή- Ανάδρομου Κρόνου, Αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης μας


Μετά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών, όπου όλοι μας χαλαρώσαμε, ήρθε η στιγμή να βάλουμε την ζωή μας σε πρόγραμμα. Στις 05/09 ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόο (7ο 54’).

Κάτω από την επιρροή  της όψης τριγώνου του Ερμή με τον ανάδρομο Κρόνο  θα προσπαθήσουμε να βάλουμε την ζωή μας σε τάξη, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της καθημερινότητα με  ρεαλισμό και ψυχραιμία. Θα τακτοποιήσουμε  τις γραφειοκρατικές μας υποθέσεις που μας ταλαιπωρούν καιρό, θα πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ερωτικής μας σχέσης.

Επίσης, αυτές οι μέρες είναι κατάλληλες για να ασχοληθούμε με το μεταφορικό μας μέσο, και γιατί όχι να αξιοποιήσουμε  το παλιό μεταφορικό μέσο ή ένα αντικείμενο που δεν χρησιμοποιούσαμε εδώ και καιρό.  Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Κρόνο θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικές αποφάσεις θα πάρετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Κριοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ζυγού  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του  Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ενώ σε ότι αφορά μια νέα επαγγελματική συνεργασία, καθοριστικό ρόλο θα παίξει ένα ισχυρό πρόσωπο από το φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο.

ΤΑΥΡΟΣ

Τις οργανωτικές σας ικανότητες θα δείξετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ταύροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στο χώρο της εργασίας σας με τις οργανωτικές σας ικανότητες. Η επιβράβευση των ικανοτήτων σας θα έρθει με την μορφή των νέων ευθυνών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας  Ερμής από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε σοβαρότητα ένα φιλόδοξο δημιουργικό σας σχέδιο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης με το ερωτικό σας ταίρι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τα θέματα του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου,  θα σας βοηθήσει να δώσετε ουσιαστικές λύσεις στις οικονομικές υποθέσεις  που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα. Ενώ, είναι πιθανό να προχωρήσετε και στην οικονομική εκμετάλλευση ενός οικογενειακού ακινήτου.

ΛΕΩΝ

Σε έντονους ρυθμούς κινείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού  με τον ανάδρομο Κρόνο που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου,  θα σας βοηθήσει, κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συζήτησης, να δείξετε σε όλους ότι είστε υπεύθυνοι και σοβαροί. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε στην αγορά ενός μεταφορικού μέσου, από δεύτερο χέρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα κεκτημένα σας θα προσπαθήσετε να διαφυλάξετε στην δουλειά σας αυτές τις ημέρες  εσείς οι Παρθένοι . Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής  από το ζώδιο του Ζυγού  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια οικονομική συνεργασία στην δουλειά σας η οποία θα σας δίνει σταθερότητα, ενώ παράλληλα, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε και τα κεκτημένα σας. Από την άλλη πλευρά, θα σας ωθήσει να δείξετε τις προθέσεις σας σε ένα συνάδελφο σας.

ΖΥΓΟΣ

Την ζωή σας προσπαθείτε να οργανώσετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε σωστά  τα νέα επαγγελματικά σας  σχέδια, δίνοντας ιδιαίτερη βάση στις λεπτομέρειες . Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ήρθε η στιγμή να πάρετε την απόφαση και να κάνετε το επόμενο βήμα στην σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο παρασκήνιο κινήστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της οικογένειας σας και να δώσετε λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν, έστω και αν χρειαστεί να κινηθείτε με μυστικότητα.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα προσπαθήσετε να κρατήσετε αποστάσεις από κάποια συγγενικά σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενδιαφέρουσες προσκλήσεις από φίλους θα έχετε  αυτές τις ημέρες  εσείς οι Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου,  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σοβαρές συζητήσεις κατά τη διάρκεια μιας φιλικής συγκέντρωσης. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση με ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον, η οποία θα έχει διάρκεια στο χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στην καριέρα σας θα ρίξετε όλη σας την ενέργεια αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα βοηθήσει να σταθεροποιήσετε την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας σας, μετά από μια πετυχημένη οικονομική συμφωνία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ότι μπορούν να στηριχτούν σε εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε σταθερές βάσεις προσπαθείτε να βάλετε τα μελλοντικά σας σχέδια  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε σταθερές βάσεις τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε στο σχεδιασμό ενός επαγγελματικού ταξιδιού.

ΙΧΘΥΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές ρυθμίσεις απέναντι σε Τρίτους (Εφορία, Τράπεζες) στις οποίες θα είστε συνεπείς, ώστε να μειωθεί το άγχος σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, εκφράσετε τα βαθιά σας συναισθήματα στο ταίρι σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 25η Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Η σημερινή μέρα φέρνει δυναμισμό και ενέργεια. Εστιάστε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 24 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 23-30 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Ερωτική και άκρως δημιουργική θα είναι η τελε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό! Ιδανική για να ο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!