Τρίγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ουρανού, Τόλμη και σοβαρότητα !!


Τα φετινά Χριστούγεννα, όπως και όλη η χρονιά,  είναι για όλους μας διαφορετικά και αρκετά ανατρεπτικά.

Η νέα συνθήκη στην οποία όλη μας ζούμε, έχει αποτελέσει την αφορμή να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να επαναπροσδιορίσουμε τα θέλω μας, αλλά και να μας ωθήσει να βρούμε νέους τρόπους και ιδέες για να επαναφέρουμε την ισορροπία στην ζωή μας.

Την ημέρα των Χριστουγέννων ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο Ταύρου (6ο 53’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό θα μας βοηθήσει να αλλάξουμε τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε και αντιδρούμε στις καταστάσεις, να πειραματιστούμε, θα μας ωθήσει να αφήσουμε στην άκρη την αναβλητικότητα και να βάλουμε σε εφαρμογή μια πρωτότυπη ιδέα, να προκαλέσουμε τους άλλους με την στάση μας.

Ενώ αρκετοί από εμάς στην προσπάθεια μας να βελτιώσουμε την διάθεση μας, είναι πιθανό να προχωρήσουμε σε διαδικτυακές αγορές.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό  θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Λίγος πριν το τέλος της χρονιάς είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα εσείς οι Κριοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  θα σας ωθήσει να τολμήσετε να πάρετε πρωτοβουλίες και να αλλάξετε την πορεία της καριέρας σας. Σημαντικό ρόλο σε αυτό μπορεί να παίξει αυτές τις ημέρες μια νέα γνωριμία ή παρότρυνση ενός σημαντικού προσώπου για τη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τον τελευταίο χρόνο έχετε αρχίσει να συνηθίζετε τις αλλαγές στην ζωή σας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε τολμηρά ξεκινήματα, τα οποία θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα προσωπικά και επαγγελματικά σας πλάνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέες ιδέες έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε μια οικονομική συνεργασία, η οποία στα μάτια των άλλων μπορεί να φαίνεται αρκετά τολμηρή. Εσείς όμως, πιστεύετε στον εαυτό σας και στις ικανότητες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω, με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να εκφράσετε τις σκέψεις σας για το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον. Η ξαφνική πρόταση από ένα φιλικό σας πρόσωπο για μια συνεργασία θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

ΛΕΩΝ

Την εικόνα σας θέλετε να αλλάξετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες, και να αλλάξετε τον τρόπο που συμπεριφέρεστε και λειτουργείτε στον χώρο της εργασίας, ώστε να βελτιώσετε την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς, και να ανοίξει ο δρόμος της επιτυχίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η χαρά και η αισιοδοξία είναι αυτές τις ημέρες ζωγραφισμένη στο πρόσωπο σας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, με τον ανάδρομο Ουρανό από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας δώσει μια ιδιαίτερα έξυπνη ιδέα την οποία θα μπορέσετε να κάνετε άμεσα πράξη, γεγονός που σας γεμίζει χαρά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψει ένας ξαφνικός έρωτας μέσα από την παρέα των φίλων σας.

ΖΥΓΟΣ

Πολλές συζητήσεις γύρω από το γιορτινό τραπέζι θα έχετε εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας, οι οποίες σας απασχολούν καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα σας θα δείξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας κάνει ιδιαίτερα τολμηρούς στον τρόπο που θα εκφράσετε τις σκέψεις τόσο στις προσωπικές όσο και στις φιλικές σας συζητήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα συναισθήματα σας θα εκφράσετε χωρίς δεύτερες σκέψεις αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να εκφράσετε με έντονο τρόπο τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας. Ενώ αρκετοί από εσάς, είστε έτοιμοι να αφήσετε στην άκρη τους ενδοιασμούς και να δείξετε την συμπάθεια σας σε ένα άτομο από το χώρο της εργασίας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιο σίγουροι για τον εαυτό σας νιώθετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να εκπλήξετε ευχάριστα τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με τις ιδέες και τις πρωτοβουλίες σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει με ιδιαίτερα τολμηρό τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για την εφευρετικότητα σας είστε γνωστοί εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια επαγγελματική δραστηριότητα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΙΧΘΥΣ

Η κοινωνική σας ζωή εξαιτίας των συνθηκών είναι περιορισμένη. Ωστόσο εσείς, κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα προσπαθήσετε, με την βοήθεια της τεχνολογίας να μην χάσετε την επαφή με τα φιλικά σας πρόσωπα. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να προχωρήσετε αυτές τις ημέρες και σε αρκετές διαδικτυακές αγορές.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 25η Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Η σημερινή μέρα φέρνει δυναμισμό και ενέργεια. Εστιάστε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 24 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 23-30 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Ερωτική και άκρως δημιουργική θα είναι η τελε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό! Ιδανική για να ο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!