Τρίγωνο Ερμή – Ανάδρομου Ποσειδώνα, Η διαίσθηση οδηγεί στις σωστές αποφάσεις !!


Την ζωή μας, εξαιτίας του δύσκολου χειμώνα που περάσαμε, προσπαθούμε να χτίσουμε  σε νέες βάσεις. Για να γίνει όμως αυτό χρειαζόμαστε κίνητρα, νέες ιδέες, όνειρα,  όραμα και έμπνευση .

Στις 24/07, λίγες ώρες μετά την Πανσέληνο του μήνα,  ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (22ο 59).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα αφήσουμε την διαίσθηση να μας οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις, θα μας δώσει έξυπνες ιδέες τις οποίες μπορούμε με σωστή δουλειά να βάλουμε άμεσα σε εφαρμογή.

Επίσης αυτές τις ημέρες δεν θα διστάσουμε να εκφράσουμε με τρυφερότητα τα συναισθήματα μας,  ενώ είναι πιθανό να προχωρήσουμε σε μικρά αθώα ψεματάκια στην προσπάθεια μας να μην  στεναχωρήσουμε τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Το μυαλό μας αυτές τις ημέρες θα ταξιδεύει συνεχώς, γι’ αυτό είναι πιθανό να δυσκολευτούμε να συγκεντρωθούμε, επίσης αυτές τις ημέρες θα βλέπουμε τις καταστάσεις γύρω μας από την θετική και αισιόδοξη τους πλευρά .

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους , Σκορπιούς, Ιχθύς) στις αρχές του 3ου δεκαημέρου , καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σας βοηθήσει να βρείτε  έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα και να βοηθήσετε τους αγαπημένους σας να ξαναβρούν το χαμόγελο και την αισιοδοξία τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Στα φιλικά σας πρόσωπα θα δώσετε την προσοχή σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σας ωθήσει να ακούσετε με προσοχή τους φίλους σας και να προσπαθήσετε να τους δώσετε πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν . Επίσης, αρκετοί από εσάς θα προσπαθήσετε να ενθαρρύνετε τα φιλικά σας πρόσωπα να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το χαμόγελο της επιτυχίας θα είναι ζωγραφισμένο στα χείλη σας αυτές τις ημέρες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , θα βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία, η οποία θα αποτελέσει το διαβατήριο της μελλοντικής σας επιτυχίας.  Ενώ σε προσωπικό  επίπεδο, θα κάνετε όνειρα για το μέλλον με τον σύντροφο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα σχέδια σας για το μέλλον θέλετε να μοιραστείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια βρίσκοντας έξυπνους τρόπους για να τα προωθήσετε, με μεγάλη χαρά και αισιοδοξία.  Πολύ σημαντική θα είναι επίσης για εσάς, η βοήθεια προσώπων από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Έξυπνες ιδέες έχετε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σας δώσει εμπνευσμένες ιδέες τις οποίες θα μπορέσετε πολύ σύντομα να κάνετε πράξη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα μοιραστείτε τις ερωτικές σας φαντασιώσεις με το ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έμφαση στην κοινωνική σας ζωή θα δώσετε  αυτή τη χρονική περίοδο. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο με νέα πρόσωπα τα οποία θα σας βοηθήσουν να δείτε κάποια πράγματα με διαφορετική ματιά. Παράλληλα όμως θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε και σε σημαντικά ξεκαθαρίσματα στις φιλικές σας σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ευχάριστες εξελίξεις στην δουλειά σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, και να προβάλετε τις ικανότητες σας , κρύβοντας παράλληλα με έξυπνο τρόπο τις αδυναμίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την πιο αισιόδοξη σας πλευρά θα δουν αυτές τις ημέρες  οι δικοί σας άνθρωποι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να δείτε το μέλλον σας με χαμόγελο και μεγαλύτερη αισιοδοξία. Έτσι, σε πείσμα των καιρών, θα προχωρήσετε με ενθουσιασμό στην προώθηση των προσωπικών και επαγγελματικών σας σχεδίων, αδιαφορώντας για τα σχόλια ή τις επιφυλάξεις των φίλων σας, Επίσης, αυτές τις ημέρες θα εκφράσετε στον σύντροφο σας, ίσως και με λίγη δόση υπερβολής , τα συναισθήματα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις και να προχωρήσετε σε νέες ρυθμίσεις, στις οποίες θα μπορείτε να είστε συνεπείς. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε πιο σίγουροι για τα συναισθήματα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γεμάτες ενδιαφέρουσες στιγμές θα είναι αυτές οι μέρες για εσάς τους Αιγόκερους. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών σας συζητήσεων με την εξυπνάδα και τις εύστοχες παρατηρήσεις σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να πείτε μικρά αθώα ψεματάκια στον σύντροφο σας, στην προσπάθεια σας να μην τον δυσανασχετήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιο ευχάριστη θα προσπαθήσετε να κάνετε την καθημερινότητα σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνους τρόπους για να ξεπεράσετε τα προβλήματα που υπάρχουν στην δουλειά σας, και να κάνετε πιο ήρεμη και αρμονική τόσο την δική σας ζωή όσο και των συναδέλφων σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε ευχάριστες εκπλήξεις στους αγαπημένους σας.

ΙΧΘΥΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύς. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας και θα δώσει έξυπνες ιδέες τις οποίες μπορείτε πολύ σύντομα να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα περάσουν ονειρεμένες στιγμές με το ερωτικό τους ταίρι, ενώ οι αδέσμευτοι θα γοητεύσουν το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!