Τρίγωνο Ερμή – Ουρανού, Έξυπνες ιδέες για να ξεχωρίσετε ..


Μια πρωτότυπη ιδέα είναι, τις περισσότερες φορές αρκετή, για να μας βοηθήσει να ξεχωρίσουμε, με την προϋπόθεση ότι θα τολμήσουμε να την υλοποιήσουμε.

Στις 20/08 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (14ο 47’), θα είναι η αφορμή για να βρούμε έξυπνους τρόπους για να κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη αλλά και να εξελιχθούμε.

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό,  οι ιδέες μας όσο εκκεντρικές και αν είναι θα γίνουν αποδεκτές με ιδιαίτερη ευκολία, θα έχουμε απρόσμενες συναντήσεις με φίλους που έχουμε να δούμε καιρό, θα έχουμε ευχάριστες εκπλήξεις  τόσο στο χώρο της εργασίας όσο και από τα αγαπημένα μας πρόσωπα, θα έχουμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε με θέματα που μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον αλλά μέχρι τώρα διστάζαμε, θα έχουμε την δυνατότητα να γνωρίσουμε άτομα με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής από την δική μας ή από διαφορετική χώρα, ενώ θα βρούμε πρωτότυπες λύσεις σε υποθέσεις που μας είχαν δυσκολέψει.  

Επίσης, κάτω από την επιρροή αυτής της όψης μπορούμε να προχωρήσουμε στην  αγορά ενός καινούργιου κινητού ή laptop.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια.Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η ικανότητα σας να βρίσκετε έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που προκύπτουν είναι αυτή που σας  κάνει να ξεχωρίζετε εσάς τους Κριούς. Αυτές τις ημέρες και κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να δώσετε άμεσες και έξυπνες λύσεις στα προβλήματα που θα προκύψουν ξαφνικά στην δουλειά σας, με αποτέλεσμα για άλλη μια φορά να κλέψετε δικαιωματικά τις εντυπώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε νέα ξεκινήματα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό από το  ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή ένα  πρωτότυπο και ιδιαίτερα ανατρεπτικό σχέδιο σας.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ένας ξαφνικός έρωτας να εισβάλει στην ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τα θέματα του σπιτιού σας  θα  ασχοληθείτε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα, αλλά και σε θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευχάριστες συναντήσεις θα έχετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, σας υπόσχεται ξαφνικές και ιδιαίτερα ευχάριστες συναντήσεις με φίλους που έχετε να δείτε καιρό.  Ενώ, κατά τη διάρκεια μιας φιλικής συγκέντρωσης θα έχετε την ευκαιρία  να συζητήσετε τα νέα και ιδιαίτερα ανατρεπτικά σας σχέδια. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο έχει διαφορετική στάση ζωής από την δική σας.

ΛΕΩΝ

Στην καριέρα σας έχετε ρίξει όλη σας την ενέργεια αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το  ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια νέα οικονομική συνεργασία,  η οποία θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την παρουσία σας στην δουλειά σας και να  αλλάξετε ριζικά την εικόνα σας. Επίσης, για όσους από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να κάνετε μια νέα αρχή στην καριέρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ταλέντο σας στην επικοινωνία θα αναδείξετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο σας με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να αναπτύξετε στους φίλους  τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, τα οποία θα βάλετε άμεσα σε πρακτική εφαρμογή επιλέγοντας όμως ιδιαίτερα  πρωτότυπους τρόπους για να τα επικοινωνήσετε. Επίσης αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να τακτοποιήσετε μια γραφειοκρατική υπόθεση η οποία σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Ενώ σε  ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανό να προκύψει ένας ξαφνικός  έρωτας κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

ΖΥΓΟΣ

Τα χαρτιά σας κλειστά θα κρατήσετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, ευνοεί τις μυστικές επαφές και τις επαγγελματικές συμφωνίες στο παρασκήνιο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι ξαφνική η είσοδος στη ζωή σας, ενός προσώπου από το ερωτικό σας παρελθόν θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευχάριστες στιγμές με τους φίλους σας θα περάσετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί.  Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου  με τον Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε μια τολμηρή επαγγελματική συνεργασία με ένα άτομο από τον  φιλικό σας κύκλο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε ξαφνικά πολύ κοντά με ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντικές εξελίξεις σε θέματα καριέρας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει ξαφνικές και ιδιαίτερα ευχάριστες αλλαγές στην δουλειά σας οι οποίες θα σας ενθουσιάσουν. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μην αφήσετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν να πάνε χαμένες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερα τυχεροί αισθάνεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον  Ουρανό από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε με ιδιαίτερη τόλμη στη υλοποίηση των πιο ανατρεπτικών σχεδίων σας , τα οποία όταν υλοποιηθούν θα σας φέρουν σημαντικές επιτυχίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε ευχάριστες αλλαγές στην ερωτική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι.  Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου, με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό από το  ζώδιο του Ταύρου, θα ωθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία στα μάτια των άλλων μπορεί να φαίνεται ριψοκίνδυνη. Εσάς όμως αυτό δεν σας ανησυχεί, αφού είστε  σίγουροι για το αποτέλεσμα. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα έχετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΙΧΘΥΣ

Σε έντονους ρυθμούς κινείστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύς. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο της  Παρθένου  με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνους και ιδιαίτερα ανατρεπτικούς τρόπους για να διαφημίσετε τις επαγγελματικές σας επιτυχίες αλλά και τις συνεργασίες σας.  Επίσης, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να αγοράσετε ένα νέο κινητό ή ένα laptop . Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έξυπνους τρόπους για να προσεγγίσετε τον σύντροφο σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!