Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ταξίδι στο όνειρο…


Στις 11/07 ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου  θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων (18ο 38’). Ο Ήλιος στην Αστρολογία συμβολίζει την προσωπικότητα μας, τα βιώματα που πρέπει να πάρουμε για να ολοκληρωθεί η προσωπικότητα μας , ενώ  από την άλλη πλευρά ο Ποσειδώνας είναι άμεσα συνδεδεμένος με ότι νιώθουμε και δεν μπορούμε να εξηγήσουμε με την κοινή λογική, δηλαδή, με το πνεύμα, το όνειρο, τη φωνή της διαίσθησης, την έκφραση μας μέσω της Τέχνης, αλλά και με οτιδήποτε μπορεί να μας παρασύρει σε τεχνητούς παραδείσους μέσω των καταχρήσεων, αλλά και την διάβρωση, την αποσύνθεση και τον εκφυλισμό (μέσω ασθενειών).  Στην συνάντηση των δύο αυτών πλανητών σε όψη τριγώνου ενισχύει τις διαισθητικές μας ικανότητες, μας βοηθάει να εκφραστούμε δημιουργικά μέσω της Τέχνης, ενώ μπορεί να βιώσουμε πνευματικές εμπειρίες τις οποίες μεταδίδοντας τες μπορεί να αλλάξει τη ζωή άλλων ανθρώπων. Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου Ήλιου- Ποσειδώνα έχουμε την δυνατότητα να βγάλουμε στην επιφάνεια την πιο ρομαντική πλευρά του εαυτού μας, να εκφράσουμε τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες δίνοντας δημιουργική διέξοδο στην φαντασία μας, η διαίσθηση μας να μας οδηγήσει σωστά, ενώ παράλληλα έχουμε πολύ έντονη την ανάγκη για χαλάρωση και ξεκούραση. Η όψη τριγώνου θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια.
Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει, από τη μία πλευρά να βρείτε μια ευφάνταστη λύση σε μια οικογενειακή σας υπόθεση, ενώ από την άλλη πλευρά θα καταφέρετε να βάλετε τις βάσεις για να υλοποιήσετε τα όνειρα που έχετε για την οικογένεια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικό ρόλο στην ζωή σας παίζουν οι φίλοι σας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να βρείτε διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους όχι μόνο θα περάσετε τις απόψεις σας στους φίλους και στους γνωστούς σας αλλά τα μηνύματα που θα τους μεταδώσετε θα αγγίξουν τα βάθη της ψυχής τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θετική είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Διδύμους. Η  όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του  Καρκίνου , με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια πολύ συμφέρουσα επαγγελματική συνεργασία η οποία θα δώσει νέα ώθηση στην καριέρα σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το βλέμμα σας στραμμένο στο μέλλον έχετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Καρκίνοι.
Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να ονειρευτείτε το μέλλον σας και να βρείτε το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε για να υλοποιήσετε τα όνειρα σας.

ΛΕΩΝ

Σημάδια κόπωσης δείχνετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιου του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα κάνει επιτακτική την ανάγκη σας για ξεκούραση, δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να πάρει μια ανάσα και να είστε σίγουροι ότι αμέσως μετά θα βρείτε πολύ εύκολο τις λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα κοινωνικοί είστε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος  από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα  από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τους φίλους σας και να δείτε τους θησαυρούς που κρύβει η ψυχή τους.

ΖΥΓΟΣ

Με την εξέλιξη της καριέρας σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να προβάλετε την δουλειά σας και τις επιτυχίες σας όχι μόνο στους συναδέλφους σας αλλά και στην αγορά εργασίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις κρυμμένες ευαισθησίες σας θα δείξετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί.
Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια την πιο ρομαντική πλευρά του εαυτού σας, ιδιαίτερα όσοι είστε σε διακοπές με τον ερωτικό/ή σας σύντροφο θα περάσετε μαγικές στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευχάριστα τα νέα για εσάς τους Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και να κυνηγήσετε με αισιοδοξία τους οικογενειακούς και επαγγελματικούς σας στόχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερα εκφραστικοί είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να εξωτερικεύσετε  με ιδιαίτερα τρυφερό και εκφραστικό τρόπο τα συναισθήματα σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα και στους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέες ευθύνες έχετε αναλάβει αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο δημιουργικοί στην δουλειά σας. Τα θετικά σας αποτελέσματα θα σας βοηθήσουν να εδραιώσετε την παρουσία σας στον χώρο της εργασίας σας.

ΙΧΘΥΣ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού θα είναι στραμμένα επάνω σας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες με το καλύτερο τρόπο.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα, Πλατωνικοί έρωτες …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μια πιο ρομαντική διάθεση έρχεται να δώσει αυτές τις ημέρες, μέσα στον ερωτικό πυρ ...

Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, Στρεβλώσεις και συγκρούσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν παρατηρήσουμε προσεκτικά τους ανθρώπους γύρω μας, αυτές τις ημέρες, θα παρατηρή ...

Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, Ερωτική παραζάλη !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ενδιαφέρουσες, αλλά γεμάτες ερωτικές προκλήσεις είναι οι μέρες που διανύουμε. Και ...

Εξάγωνο Άρη-Ερμή, Αποφασιστικότητα και λύσεις σε ότι παρουσιαστεί !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πόσες φορές  είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε κάτι και τελευταία στιγμή το αναβάλ ...

Νέα σελήνη στον Υδροχόο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το κυρίαρχο στοιχείο αυτών των ημερών είναι οι ανατροπές. Η Νέα Σελήνη που θα πραγμ ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, Όμορφες μέρες μας περιμένουν !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν ιδιαίτερα πιεστικό για όλους, είτε ανήκαμε στο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u