Ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Υδροχόο και πως θα μας επηρεάσει ..


Μια περίοδο επικοινωνιακών μπερδεμάτων ξεκινά για όλους μας, και υπεύθυνος δεν είναι άλλος από τον πλανήτης της επικοινωνίας Ερμή, ο οποίος στις 31/01 θα ξεκινήσει την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου και συγκεκριμένα από την 26ο 23’ και μέχρι τις 20/02 θα φτάσει στην 11ο 04’, όπου θα μπει και πάλι σε στάση, και από τις 22/02 θα ξεκινήσει την ορθή του πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου από την 11ο 04’.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι πάντα μια ωφέλιμη περίοδος, αρκεί να την εκμεταλλευτούμε σωστά, καθώς μας δίνεται η δυνατότητα να ξαναδούμε τις καταστάσεις που μας απασχολούν.

Φυσικά δεν θα λείψουν τα προβλήματα στην επικοινωνία, οι καθυστερήσεις και οι αναβολές που μπορεί να επηρεάσουν την διάθεση μας, αυτό όμως που κυρίως πρέπει να προσέχουμε είναι τις απόψεις και την συμπεριφορά μας καθώς θα είναι πολύ εύκολο να παρασυρθούμε σε ακρότητες εξαιτίας του φανατισμού και της λανθασμένης επεξεργασίας των μηνυμάτων που θα λαμβάνουμε από το περιβάλλον μας.

Επίσης, καλό θα ήταν να αποφύγουμε να προχωρήσουμε στην υπογραφή νέων συμφωνιών ή στην αγορά καινούργιου τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού ή μεταφορικού μέσου. Στις περιπτώσεις που δεν μπορούμε να το αποφύγουμε, θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στα μικρά γράμματα.

Πιο ευνοημένοι από την ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί), τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να επανεξετάσουν  τα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Ενώ, μια περίοδο επικοινωνιακών εμπλοκών και  συγκρούσεων θα είναι για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

  • Στις 08/02 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ήλιο (20ο 01’), θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία και καθυστερήσεις, στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου , καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 10/02 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη (17ο 43’), θα δημιουργήσει αρκετές ρήξεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου , καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 13/02 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με την Αφροδίτη (14ο 42’), θα βοηθήσει να εκφράσουν τα συναισθήματα τους οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 14/02 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Δία (13ο 20’), θα βοηθήσει να προχωρήσουν τις υποθέσεις τους οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Υδροχόου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Τις φιλικές σας σχέσεις θα επαναξιολογήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τις φιλικές σας σχέσεις εστιάζοντας την προσοχή σας σε συμπεριφορές που δεν δίνατε ιδιαίτερη προσοχή. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να επανεξετάσετε με προσοχή μια επαγγελματική πρόταση από ένα φιλικό σας πρόσωπο η οποία σας είχε ενθουσιάσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια περίοδο αναβολών και καθυστερήσεων ξεκινά για εσάς τους  Ταύρους.
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα και καθυστερήσεις στην πορεία υλοποίησης ενός επαγγελματικού σας σχεδίου. Αυτές οι αναβολές μπορεί να σας εκνευρίσουν, ωστόσο, θα αποδειχτούν ωφέλιμες, καθώς θα σας βοηθήσουν να δείτε λεπτομέρειες που σας είχαν ξεφύγει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η λέξη ξανά θα πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας. Η ανάδρομη πορεία  του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δείτε με μεγαλύτερη προσοχή τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Οι αναβολές που μπορεί να υπάρξουν σε ένα προγραμματισμένο επαγγελματικό ταξίδι, μπορεί να χαλάσουν για λίγο την διάθεση σας, ωστόσο θα σας δώσουν την δυνατότητα να το επανασχεδιάσετε με μεγαλύτερη προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά ανοίγματα καλό θα ήταν να αποφύγετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Καρκίνοι . Η ανάδρομη πορεία  του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με τις οικονομικές σας συνεργασίες, και να ξαναδείτε ποιες από αυτές σας είναι πραγματικά ωφέλιμες. Ενώ, αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να ξαναδείτε τους όρους μιας οικονομικής ρύθμισης. Αυτό που πρέπει να αποφύγετε είναι προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις  θα πρέπει να είστε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η ανάδρομη πορεία  του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα δημιουργήσει προβλήματα και εντάσεις στην επικοινωνία τόσο με τον σύντροφο σας, όσο και με τους συνεργάτες σας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι τα λόγια σας, γιατί μπορεί να πείτε πράγματα που δεν τα εννοείται.  Φυσικά μπορείτε να ξεκινήσετε μια συνεργασία με ένα παλιό σας συνεργάτη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα χαρτιά σας κλειστά από τους συναδέλφους σας  πρέπει να κρατήσετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Παρθένοι. Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη του ζωδίου σας  Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα δημιουργήσει επικοινωνιακό χάος και παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφου σας, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην αποκαλύπτετε τις προθέσεις και τα σχέδια σας. Επίσης, όσο διαρκεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή, καλό ήταν να αποφύγετε τις ιατρικές εξετάσεις,  γιατί τα αποτελέσματα που θα πάρετε μπορεί να είναι λανθασμένα και να χρειαστεί να τις επαναλάβετε.

ΖΥΓΟΣ

Από τους πιο ευνοημένους αυτής της χρονικής περιόδου είστε εσείς οι Ζυγοί.
Η ανάδρομη πορεία  του πλανήτη της επικοινωνίας  Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο,  μπορεί να λειτουργήσει προς όφελος σας, αφού θα σας δώσει την δυνατότητα να επανεξετάσετε τις λεπτομέρειες ενός φιλόδοξου επαγγελματικού σας σχεδίου, λίγο πριν προχωρήσετε στην υλοποίηση του. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την δυνατότητα να ξαναδείτε την σχέση σας με το ερωτικό σας ταίρι. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικογενειακές υποθέσεις που θεωρούσατε ότι έχετε κλείσει έρχονται και πάλι στην επιφάνεια . Η ανάδρομη πορεία  του  Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξανά ασχοληθείτε με υποθέσεις που απασχόλησαν τα συγγενικά σας πρόσωπα ή με θέματα της ακίνητης σας περιουσίας που θεωρούσατε ότι έχετε κλείσει. Αυτή την φορά η λύση που θα βρείτε θα είναι οριστική. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια περίοδος επικοινωνιακού χάους ξεκινά για εσάς τους Τοξότες. Η ανάδρομη πορεία του  Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, απαιτεί από εσάς ιδιαίτερη προσοχή, καθώς θα σας δημιουργήσει προβλήματα τόσο στην προφορική όσο και στην γραπτή σας επικοινωνία, καθώς και τηλεπικοινωνιακά μέσα που χρησιμοποιείται. Σε ότι αφορά το μεταφορικό σας μέσο, καλό θα ήταν να μην αμελήσετε τον έλεγχο του. Επίσης, κατά τη διάρκεια  αυτής της χρονικής περιόδους μπορείτε να προχωρήσετε στην αγορά ενός μεταφορικού μέσου από δεύτερο χέρι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τις επαγγελματικές σας συμφωνίες θα ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι.  Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πιθανό να καθυστερήσει την ολοκλήρωση μιας νέας οικονομικής συνεργασίας. Το γεγονός αυτό δεν πρέπει όμως να σας φοβίζει, καθώς, θα σας δώσει χρόνο να επαναδιαπραγματευθείτε σημαντικά σημεία ή να δώσετε προσοχή στα ψιλά γράμματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετή ένταση θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο ζώδιο σας, θα εγκαινιάσει μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα, όχι μόνο στο τι λέτε αλλά και για ποιόν. Από την άλλη , καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να κάνετε όσο είναι δυνατόν ευέλικτο το πρόγραμμα σας, καθώς το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν αναβολές και καθυστερήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Τα χαρτιά σας κλειστά θα κρατήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες.
Η ανάδρομη πορεία  του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τα σχέδια σας και να αποφασίσετε ποια από αυτά μπορούν να μπουν άμεσα σε πρακτική εφαρμογή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν, με το οποίο έχετε ανοιχτούς λογαριασμούς.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!