Αντίθεση Άρη-Ανάδρομου Κρόνου, ανατροπές και συγκρούσεις!!

Αντίθεση Άρη-Ανάδρομου Κρόνου, ανατροπές και συγκρούσεις!!


Στις 14/06 ο  κυβερνήτης του Κριού Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου  θα βρεθεί απέναντι από τον αυστηρό δάσκαλο και κυβερνήτη του Αιγόκερω τον Κρόνο, ο οποίος  βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο που κυβερνά τον  Αιγόκερω (18ο 58’). Στην συνάντηση των δύο αυτών πλανητών η ορμή συγκρούεται μετωπικά με το όριο, έτσι ενώ εμείς μπορεί να θέλουμε να κάνουμε κάτι παρατηρούμε ότι ξαφνικά πρέπει να ξεπεράσουμε εμπόδια που ξεφύτρωσαν ξαφνικά στον δρόμο μας ή άλλες φορές όταν εμείς πάρουμε την απόφαση να κάνουμε κάτι οι εξελίξεις  να μας έχουν προλάβει.  Γι’ αυτό και κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης Άρη – Κρόνου είναι πολύ συχνό το φαινόμενο να έχουμε σύγκρουση συμφερόντων, να πέφτουμε σε αδιέξοδα, να νιώθουμε ότι περιορίζουν την δράση μας ή στην προσπάθεια μας να πετύχουμε τους στόχους μας να σπαταλάμε άσκοπα την ενέργεια μας. Η όψη αντίθεσης θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης.
Η επιρροή της όψης ισχύει για 9 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Εγκλωβισμένοι νιώθετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί.  Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει να νιώσετε ότι είστε εγκλωβισμένοι ανάμεσα στις επαγγελματικές και οικογενειακές σας υποχρεώσεις και στο τέλος όλοι έχουν παράπονα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και σε λίγες ημέρες όλα θα έχουν ομαλοποιηθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Έτοιμοι να κάνετε νέα πράγματα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι.  Ωστόσο, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου  , με τον ανάδρομο Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα δημιουργήσει προβλήματα συντονισμού με αποτέλεσμα οι αποφάσεις που παίρνετε να είναι σε λάθος χρονική στιγμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά περιορισμένοι νιώθετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι . Η  όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου, με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βάλει στην διαδικασία να κάνετε μια επαναξιολόγηση των αξιών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σύγκρουση συμφερόντων αυτή είναι η φράση που ταιριάζει αυτές τις ημέρες. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο πλανήτης της δράσης Άρης  από το ζώδιο σας,  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας φέρει αντιμέτωπους  με τα δικά σας θέλω με τα πρέπει των άλλων. Κάτι τέτοιες στιγμές νιώθετε να προβληματίζεστε αν αξίζει να συνεχίσετε να υποδύεστε τον ρόλο του καλού παιδιού.

ΛΕΩΝ

Η  όψη αντίθεσης   που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει το άγχος και την ανασφάλεια σας, καθώς τα εμπόδια που καλείστε να ξεπεράσετε αυτές τις ημέρες στο χώρο της εργασίας σας είναι πολλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχουν στιγμές που  νιώθετε ότι τίποτα δεν σας χαρίζεται εύκολα. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον  ανάδρομο Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι στην προσπάθεια σας να κάνετε πράξη τα φιλόδοξα σχέδια σας σπαταλάτε όλη σας την ενέργεια, με αποτέλεσμα να υπάρχουν στιγμές που έχετε αμφιβολίες για το αν αξίζει τον κόπο.

ΖΥΓΟΣ

Ανάμεσα σε συμπληγάδες πέτρες νιώθετε ότι είστε εσείς  οι Ζυγοί. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον  ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα κάνει πολύ έντονο το δίλλημα καριέρα ή οικογένεια. Η μόνη λύση για να βγείτε αλώβητοι από αυτό το δίλλημα είναι να ακολουθήσετε τα δικά σας θέλω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτές οι μέρες είναι αρκετά περίεργες για εσάς τους Σκορπιούς. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, σας αναγκάζει να ξαναδείτε τα σχέδια σας και να είστε πιο προσεχτικοί στον τρόπο με τον οποίο τα επικοινωνείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή στα οικονομικά σας. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας αναγκάσει να είστε συνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία) και να αποφύγετε τις άσκοπες σπατάλες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την ισχύ σας θα δείξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Κρόνος ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου , θα σας ωθήσει να βάλετε όρια στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις , δείχνοντας τους με αυτό τον τρόπο ποιος κάνει κουμάντο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετά αγχωμένοι  είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει να νιώσετε ότι δεν μπορείτε να σηκώσετε το βάρος των νέων ευθυνών που έχετε αναλάβει στο χώρο της εργασίας σας.

ΙΧΘΥΣ

Έντονη πίεση από τους φίλους σας νιώθετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει να νιώσετε ότι ορισμένα άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον προσπαθούν να περιορίσουν την δράση σας. Ψυχραιμία.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Δία-Ανάδρομου Ποσειδώνα, υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/09 θα έχουμε για 3η φορά τη  συνάντηση του Δία με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα σε ό ...

Τρίγωνο Άρη-Ανάδρομου Πλούτωνα, συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/09 ο πλανήτης της δράσης Άρης από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσουν όψη τρ ...

Η Πανσέληνος στους Ιχθύες και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου  θα πραγματοποιηθεί στις 14/09 στις 07:30 π.μ. στο ζώδιο τω ...

Η Αφροδίτη στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την απόμακρη και για άλλους ψυχρή Αφροδίτη που γνωρίσαμε στο ζώδιο της Παρθέν ...

Ο Ερμής στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά τον εύστροφο, παρατηρητικό και μερικές φορές επικριτικό Ερμή στην Παρθένο, ήρ ...

Αντίθεση Άρη-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ψευδαισθήσεις και διαψεύσεις…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/09 ο πλανήτης της δράσης Άρης συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο της Παρθέν ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u