Αποκαλύπτουμε την προηγούμενη ενσάρκωσή σου!


Θέλεις να μάθεις με βεβαιότητα ποιος ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου;

Ακολούθησέ μας σε ένα μαγικό ταξίδι μέσα από το μονοπάτι των άστρων, που θα σου δείξει μια πραγματική αποκάλυψη. Πολύ πιθανόν να έχεις ήδη την διαίσθηση για τον ποιο ήταν το προηγούμενο ταξίδι σου. με βάση το ζώδιό σου, το σε ποιο ζώδιο είναι οι Οίκοι σου ή ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης σου, θα μάθεις με ασφάλεια τι ακριβώς διαδρομές έκανες σε προηγούμενη ενσάρκωση στο γήινο πεδίο!

ΚΡΙΟΣ ή 1ος Οίκος ή Ν. Δεσμός στον Κριό

Σε προηγούμενες ζωές η ψυχή σου ήταν ένας μοναχικός-πολεμιστής, στρατιώτης, ιππότης, Viking, βοσκός, κυνηγός, κάποιος ο οποίος πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου με θέματα απόκτησης δύναμης, σε απασχόλησε το θάρρος, δρούσες με βάση τη σωματική ανδρεία, την πρωτοβουλία, την αμεσότητα, την παρορμητικότητα. Πολύ συχνά άνθρωποι με αυτά τα χαρακτηριστικά θυμούνται ενσάρκωση η οποία τους υποχρέωσε να ασχοληθούν με επαγγέλματα που σχετίζονται με την φωτιά.

ΤΑΥΡΟΣ ή με 2ο Οίκο ή Ν. Δεσμό στον Ταύρο

Σε προηγούμενες ζωές η ψυχή σου ήταν στενά συνδεδεμένη με τη γη ή με ποιμαντικού στυλ ζωή. Πολλοί άνθρωποι με αυτά τα αστρολογικά στοιχεία θυμούνται να είναι αγρότες, ιδιοκτήτες γης, οικοδόμοι, σταθεροί και αρκετά ή σχετικά εύποροι πυλώνες της κοινωνίας που είχαν βρεθεί και με προβλέψιμη ζωή. Η ασφάλεια ήταν το όριό τους και κατάφεραν να έχουν μια σχετική ειρηνική και παραδοσιακή ζωή με έμφαση στις απλές χαρές και την απόκτηση του υλικού ανέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ ή με 3ο Οίκο ή Ν. Δεσμό στους Διδύμους

Σε προηγούμενες ζωές η ψυχή σου αφιερώθηκε στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων και στο μυαλό σου. Υποβαλλόμενοι σε ύπνωση άνθρωποι με αυτό το αστρολογικό προφίλ συχνά θεωρούν τους εαυτούς τους εμπόρους, βιοτέχνες κάποιου είδους (κεραμική, ύφανση, ραπτική, ζωγραφική, κλπ) καλλιγράφοι, γραφείς, συγγραφείς, ρήτορες, φοιτητές, ή ανήκαν σε γενιά παραμυθάδων. Ήταν συνήθως κάτοικοι των πόλεων ή ζούσαν σε κατοικημένες περιοχές όπου μπορούσαν να επικοινωνούν και να ανταλλάσσουν ιδέες και τις δεξιότητες με τους άλλους. Άλλοι είδαν τις ζωές των πλανόδιων τεχνιτών ή ότι σχετίζονταν με εμπόρους ή ήταν ακόμα νομάδες, που μετακινούνται από τόπο σε τόπο. Αυτό εξηγεί απόλυτα την τρέχουσα ανησυχία στην ζωή των Διδύμων και όσων έχουν 3ο Οίκο και Ν. Δεσμό σε αυτό το ζώδιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ή 4ος Οίκος ή Ν. Δεσμός στον Καρκίνο

Σε προηγούμενες ζωές οι άνθρωποι με αυτά τα χαρακτηριστικά ζούσαν σε παραδοσιακές φυλές, φατρίες ή μικρές κοινότητες που συνδέονται με τις σχέσεις αίματος. Σταδιοδρομίες που σχετίζονται με αυτή τη θέση θα ήταν: διατήρηση πανδοχείου, φιλοξενία, μαγείρεμα, οικογενειακή φάρμα. Η  ζωή σου θα ήταν συχνά τοπικιστική, με μικρούς ορίζοντες, αλλά ασφαλής και γεμάτη νόημα και περιεχόμενο, λόγω ισχυρών οικογενειακών σχέσεων.

ΛΕΩΝ ή 5ος Οίκος ή Ν. Δεσμός στον Καρκίνο

Αρκετά λαμπερό παρελθόν της ζωής. Οι άνθρωποι με αυτούς τους συνδυασμούς αν υποστούν ύπνωση θα βλέπουν τους εαυτούς τους ως ευγενείς, βασιλείς, αυλικούς, με πλούσια αστική καταγωγή, υψηλούς στόχους. Η ζωή ήταν συνήθως γεμάτη αναγνώριση είτε επειδή την κληρονόμησες είτε αποκτήθηκε μέσω της προσωπικής. Μπορεί να έχεις μια αίσθηση σε αυτήν την ζωή ότι έχεις αδικηθεί και ότι δεν αναγνωρίζεται η αξία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ή με 6ο οίκο ή Ν. Δεσμό στην Παρθένο

Αυτά ήταν τα σκληρά εργαζόμενα πλάσματα του παρελθόντος! Άνθρωποι με τέτοια χαρακτηριστικά θυμούνται συχνά τις ζωές ως υπηρέτες, καμαριέρες, χωρικοί δουλοπάροικοι, σκλάβοι, υπάλληλοι. Η ζωή θα ήταν πολύ ταπεινή και πρακτική, με σκληρή δουλειά, με μεγάλη έμφαση στην εξυπηρέτηση, τη ρουτίνα και την ανάπτυξη μιας καλής ηθικής εργασίας, που σε κάνει και σε αυτήν την τωρινή ενσάρκωση να είσαι ένα προσγειωμένο πλάσμα.

ΖΥΓΟΣ ή με 7ο Οίκο η Ν. Δεσμό στον Ζυγό

Σε προηγούμενες ζωές ήσουν ένα άτομο αφιερωμένο στην τέχνη, τον πολιτισμό, τη μουσική, τη μόδα, την αρχιτεκτονική και την ομορφιά. Πολλοί Ζυγοί ή με 7ο οίκο ή Ν. Δεσμό εδώ ζούσαν στην πολυτέλεια και ήταν μέρος της υψηλής κοινωνίας, όπου θα μπορούσαν να επιδοθούν στις τέχνες. Συχνά το άτομο θυμάται πολλές ζωές στις οποίες ήταν παντρεμένο ή σε μια μακρά συνεργασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ή με 8ο οίκο η Ν. Δεσμό στον Σκορπιό

Αυτοί οι άνθρωποι τείνουν να έχουν πιο σκληρές συνθήκες στις προηγούμενες ζωές από ό, τι άλλα ζώδια. Η ζωή ήταν γεμάτη από ταραχώδη γεγονότα όπως ο θάνατος, ο πόλεμος, διαμάχες για την εξουσία, κάποιο τραύμα, κατακλυσμοί ή διώξεις. Λόγω αυτού, ανέπτυξαν συναισθηματική δύναμη, που φέρνουν μαζί τους σε αυτή τη ζωή. Τίποτα δεν μπορεί να τους τρομάξει ή να τους σοκάρει τώρα, αλλά θα μπορούσαν να ζήσουν με μια ανησυχητική αίσθηση ότι κάποια μεγάλη καταστροφή κοντά. Επαγγελματικά μπορεί να έχεις υπάρξει στρατιώτης, χειρουργός, πολλοί με αυτά τα χαρακτηριστικά ήταν σαμάνοι, θεραπευτές, δήμιοι ή τελετάρχες κηδειών. Μπορεί να έχεις ασχοληθεί με απόκρυφες επιστήμες, την αλχημεία, την αστρολογία, μαντεία, Τάντρα, την έρευνα και τις πράξεις χειραγώγησης σε αόρατες ενέργειες για καλό ή κακό.

ΤΟΞΟΤΗΣ ή με 9ο οίκο ή Ν. Δεσμό στον Τοξότη

Αυτές οι ψυχές ήταν οι ταξιδιώτες και νομάδες του παρελθόντος. Είτε ο πολιτισμός τους ήταν τέτοιος που να μοιάζει με τους αδάμαστους Σκύθες ή έπρεπε να ταξιδέψουν λόγω της εργασίας (πλανόδιοι δάσκαλοι, αφηγητές, ναυτικοί, πειρατές, έμποροι, κλπ) ή για έρευνα και γενική γνώση. Σε αυτή τη ζωή, μπορούν να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους στο εξωτερικό και όταν έχουν επικοινωνία με τους ξένους. Έχουν συχνά “φαγούρα πόδια» και το όνειρο των μακρινών τόπων, τους αρέσουν α εξωτικά μέρη και οι περιπέτειες.  Άλλοι άνθρωποι με αυτά τα χαρακτηριστικά θυμούνται μια ζωή που επιδιώκουν υψηλότερη γνώση στα Πανεπιστήμια, σε σχολεία μαγείας και μυστηρίου, και θρησκευτικά ιδρύματα, όπως τα μοναστήρια τα οποία κάποτε ήταν εκπαιδευτικοί τόποι. Ως επαγγέλματα ήταν συχνά δάσκαλοι, καθηγητές, συγγραφείς ελευθερίας, ρήτορες ή μαχητές, ιερείς, επίσκοποι, εξερευνητές, επιστήμονες, εμπνευστές των νέων ιδεολογιών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ή με 10ο οίκο ή με Ν. Δεσμό στον Αιγόκερω

Αυτοί οι άνθρωποι είχαν επιτύχει υψηλότερα επίπεδα κοινωνικής θέσης και εξουσίας σε προηγούμενες ζωές. Έψαχναν για το γόητρο, τον σεβασμό και τον έλεγχο και το κατάφεραν συνήθως με σκληρή δουλειά ή άλλα μέσα. Ήταν οι διοικητές, οι ηγέτες της, οδηγοί κάποιου είδους, βουλευτές, στελέχη, δικαστές, ή επόπτες, ακόμη και αν η θέση αρχής ήταν σε τοπικό επίπεδο. Φέρνουν σε αυτό τωρινό τους ταξίδι την φιλόδοξη προδιάθεση και την αίσθηση της ανωτερότητας σε αυτή τη ζωή, η οποία μπορεί να σχετίζεται με μια μεγάλη προσπάθεια για την επίτευξη της επιτυχίας, αλλά μπορεί να βλάψει τις σχέσεις τους, λόγω αυτής της στάσης του να είναι πάνω από τους άλλους, απαιτώντας σεβασμό προτού να τον κερδίσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ή με 11ο οίκο ή Ν. Δεσμό στον Υδροχόο

Σε προηγούμενες ζωές αυτά τα άτομα ζούσαν σε ομάδες, σε κοινόχρηστες κοινωνίες, σε ένα είδος μοντέλου οργάνωσης που ζούσαν μαζί, εργάζονταν μαζί, μεγάλωναν τα παιδιά μαζί, κλπ – συχνά θεωρείται ότι μια τέτοια ψυχή μπορεί να έζησε ως μέρος ενός συστήματος δουλοπαροικίας. Είναι ψυχές που έχουν αναπτύξει μια ισχυρή αίσθηση της συντροφικότητας και φιλίας μεταξύ των λαών. Μερικοί άνθρωποι θυμούνται να έχουν ζωή ως μέλη σε ιδεολογικές ομάδες / κόμματα, ένωσαν με αμοιβαίες ιδέες και στόχους τους εαυτούς τους με τους άλλους, μέσα σε δομές που θυμίζουν κομμουνιστές, χίπις, θεοσοφιστές, σέχτες.

ΙΧΘΕΙΣ ή με 12ο οίκο ή Ν. Δεσμό στους Ιχθύες

Αυτοί οι άνθρωποι θυμούνται τη ζωή τους σε κάποιο είδος απομόνωσης από την κοινωνία και το συνηθισμένο κόσμο, είναι κοινό μοτίβο να θυμούνται μια ψυχή που ζει σε ένα μοναστήρι, ένα μοναχικό φυλάκιο, νοσοκομείο, φυλακή, μακρινή χώρα, κλπ, όπου δεν μπορούν να έχουν την ίδια φυσική ελευθερία όπως και άλλοι . πολύ συχνά είναι θεραπευτές, νοσοκόμοι, γιατροί, ερευνητές, αλλά με μοναχικές ζωές.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Είδη καρμικών σχέσεων

In category Καρμική Αστρολογία

Πόσων ειδών σχέσεις δημιουργούμε μέσα στον αέναο κύκλο των ζωών; Όλες οι σχέσεις μ ...

Κάρμα και DNA

In category Καρμική Αστρολογία

Τι σχέση έχει το DNA με το Κάρμα; Το DNA είναι ο κώδικας της ζωής, το κάρμα είναι ο τρόπο ...

Σελήνη: Ασημένιο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Είναι σχεδόν γνωστό ότι στην παρούσα φάση του Κάρμα το ορίζει η Σελήνη με τους Δεσμ ...

Ανάδρομο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Οι πλανήτες εννοείται ότι έχουν σύνδεση με το κάρμα, αυτοί άλλωστε το παράγουν. Υπό ...

Συχνές ερωτήσεις για την νέα ζωή

In category Καρμική Αστρολογία

Το κάρμα έχει νόημα να εξετάζεται σε σχέση φυσικά με την θεωρία των προηγούμενων ζ ...

Μια συνταρακτική έρευνα

In category Καρμική Αστρολογία

Όσοι ασχολούνται με το κάρμα και την καρμική αστρολογία, Ασφαλώς γνωρίζουν την περ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!