Άρης στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει


Ο τρόπος με τον οποίο δρούμε στην καθημερινή μας ζωή, προσαρμόζεται ανάλογα με τις απαιτήσεις που υπάρχουν αλλά και με αυτά που θέλουμε να πετύχουμε, δηλαδή όταν δεν μπορούμε να βγούμε κερδισμένοι στην κατά μέτωπο αντιπαράθεση είναι απαραίτητο να μπορούμε να ελιχθούμε. 

Στο ζώδιο του Ζυγού ο πλανήτης της δράσης Άρης μεταμορφώνεται, στην κλασσική Αστρολογία  άλλωστε αυτή η θέση για τον  Άρη, θεωρείται θέση αδυναμίας. Η δράση του Άρη στο αέρινο ζώδιο του Ζυγού, επικεντρώνεται κυρίως στις διαπροσωπικές σχέσεις, δίνοντας  προτεραιότητα στις ανάγκες των άλλων, και προσέχοντας την συμπεριφορά του, καθώς το κύριο μέλημα του είναι πως θα γίνει αποδεκτός, και προτιμά τον δρόμο της διπλωματίας και την υποχώρηση αντί για την επίθεση.

Ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ζυγού 15/09 στις 03:14 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 30/10 στις 17: 20 μ.μ. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα ασχοληθούμε πιο ουσιαστικά με  προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις, ενώ θα προσπαθήσουμε να υποστηρίξουμε τις απόψεις μας και να βγούμε νικητές αποφεύγοντας τις αντιπαραθέσεις οι οποίες μπορεί να μας φέρουν σε δύσκολη θέση. Βέβαια, εάν δεν κινηθούμε σωστά, αυτό μπορεί να φανεί και ως αδυναμία την οποία κάποιοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), ενώ θα δυσκολέψει αρκετά  τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους) τα οποία θα πρέπει να μάθουν να υποχωρούν.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Ζυγού  οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 26/09 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο (07ο 09’), θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 08/10 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ήλιο (15ο 06’), θα ωθήσει να πάρουν πρωτοβουλίες τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 10/10 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή (16ο 16’), θα βοηθήσει να προωθήσουν τα σχέδια τους οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 19/10 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία (22ο 11’), θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 22/10 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα (24ο 22’), είναι πιθανό να ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, σε μυστικές δράσεις.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Άρης  από το ζώδιο του Ζυγού τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Με τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας θα ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί . Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη, απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ζυγού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το  μέλλον της σχέσης σας με τον σύντροφο σας  αλλά και των  συνεργασιών σας. Είναι πολύ σημαντικό για εσάς να μάθετε ότι για να πετύχετε τους στόχους σας, δεν είναι αδυναμία,  να ελίσσεσθε αλλά και να υποχωρείτε σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές ή συγκυρίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές υποχρεώσεις στην δουλειά σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε άμεσες λύσεις στα θέματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας και να αναλάβετε πρωτοβουλίες, μαζί με τις ανάλογες υποχρεώσεις. Ενώ σε ότι αφορά τον εαυτό σας και την εμφάνιση σας, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για ξεκινήσετε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής και άσκησης, το οποίο παράλληλα θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε και από κακές συνήθειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χαρούμενοι, δημιουργικοί και ερωτικοί θα είστε αυτή τη χρονική περίοδος εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας γεμίσει με ενέργεια , και θα σας ωθήσει να αναπτύξετε με ενθουσιασμό τα νέα φιλόδοξα σχέδια σας. Παράλληλα όμως, θα βρείτε χρόνο να περάσετε όμορφες στιγμές με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά. Πολύ τυχεροί θα είστε επίσης, και στο παιχνίδι του έρωτα, το οποίο και θα απολαύσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λύσεις στα θέματα του σπιτιού σας θα κληθείτε να δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι  . Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα πιέσει να δώσετε άμεσες και οριστικές λύσεις στα ζητήματα που  απασχολούν  το σπίτι  και την οικογένεια σας, ενώ εάν χρειαστεί, δεν θα διστάσετε να έρθετε σε αντιπαράθεση, πάντα με ήπιο τρόπο, και με άτομα από το συγγενικό σας περιβάλλον. Από την άλλη πλευρά, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να προχωρήσετε σε τεχνικές εργασίες του σπιτιού σας ή για να επεκτείνετε τις επαγγελματικές δραστηριότητες μέσα από το σπίτι σας.

ΛΕΩΝ

Κάθε άλλο παρά στάσιμη θα είναι αυτή η χρονική περίοδος για  εσάς τους Λέοντες. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα βάλει την ζωή σας σε πολύ έντονους ρυθμούς, με  πολλές και  σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις,  στις οποίες θα ξεδιπλώσετε τα επικοινωνιακά σας ταλέντα και τις ικανότητες σας. Ενώ, θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις ή ολιγοήμερα επαγγελματικά ταξίδια. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να μην βιάζεστε όταν οδηγείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιο σίγουροι από κάθε άλλη φορά αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι .  Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο , θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια επιτυχημένη  επαγγελματική συνεργασία , η οποία μακροπρόθεσμα θα σας φέρει όχι μόνο σημαντικά οικονομικά οφέλη, αλλά θα αποτελέσει και το διαβατήριο της επαγγελματικής σας επιτυχίας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε νικητές στο παιχνίδι της κατάκτησης. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι το πορτοφόλι σας και τις σπατάλες σας, γιατί είναι πιθανό να υπάρξουν ξαφνικά έξοδα τα οποία θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ

Μια από τις πιο δραστήριες και δυναμικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Ζυγούς. Η είσοδος  του πλανήτη της δράσης  Άρη στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να  κυνηγήσετε με δύναμη και πάθος  τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους και να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή  τα όνειρα σας. Φυσικά, θα υπάρξουν και οι στιγμές που θα υποχωρήσετε και θα βάλετε τις επιθυμίες σας στην άκρη, στην προσπάθεια σας να γίνετε αποδεκτοί από τους άλλους, όμως αυτή την φορά θα είναι λιγότερες, γιατί είστε πιο ώριμοι και αποφασισμένοι να πετύχετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε κρυφές δράσεις θα προχωρήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του πλανήτη της δράσης και συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ζώδιο του  Ζυγού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, κάθε άλλο παρά ήρεμη θα είναι για εσάς  καθώς έχετε πολύ άγχος για την δουλειά σας . Αυτό θα σας ωθήσει να κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά από φίλους και συνεργάτες, ενώ στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα σχέδια σας είναι πιθανό να κινηθείτε παρασκηνιακά. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση η οποία για συγκεκριμένους λόγους θα πρέπει να παραμείνει κρυφή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια περίοδος έντονης δραστηριότητας  και εξωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους Τοξότες. Η είσοδος του πλανήτη της δράσης Άρη στο ζώδιο του Ζυγού  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει πάλι ενεργό μέλος του κοινωνικού συνόλου, καθώς θα έχετε πολλές προσκλήσεις από φίλους για  διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες και να έρθετε σε επαφή με  σημαντικούς ανθρώπους, με τους οποίους μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Παράλληλα όμως θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε τα μαζί τους τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια και να βρείτε τους μελλοντικούς σας συνεργάτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους είστε έτοιμοι να κατακτήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι . Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ρίξετε όλη σας την ενέργεια στην καριέρα σας και να κυνηγήσετε τις νέες επαγγελματικές προκλήσεις. Τα δυνατά σας όπλα, εκτός από την εργατικότητα σας και τη αφοσίωση στους στόχους σας, θα είναι η ικανότητα σας να ελίσσεσθε στις δύσκολες καταστάσεις και να αποφεύγετε με διπλωματικό τρόπο τις κακοτοπιές, διατηρώντας με αυτό τον τρόπο το καλό σας όνομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γεμάτοι όνειρα για το μέλλον είστε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει  να προωθήσετε με πάθος και ενθουσιασμό τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια , ενώ παράλληλα, θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να τακτοποιήσετε  τις γραφειοκρατικές σας υποθέσεις οι οποίες σας ταλαιπωρούν καιρό. Όσον αφορά τους νεότερους εκπροσώπους του ζωδίου σας, ήρθε η στιγμή να αποφασίσετε για τις Σπουδές και το επαγγελματικό σας μέλλον. Σε  προσωπικό  επίπεδο, ένα ταξίδι στο εξωτερικό για τους δεσμευμένους θα είναι η αφορμή να αναθερμάνουν την σχέση τους, ενώ οι αδέσμευτοι μπορεί να γνωρίσουν ένα νέο έρωτα.

ΙΧΘΥΣ

Με τις  οι οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει  να βρείτε ουσιαστικές λύσεις στις  οικονομικές σας υποθέσεις (π.χ. Δάνεια, Εφορία) και να κλείσετε τις εκκρεμότητες που τόσο καιρό σας απασχολούν, ενώ μπορείτε να  ξεκινήσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία. Σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική σας ζωή θα ανανεωθεί.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!