Astro-Μηνύματα από 18/8 – 25/8/2019


Κάπου εδώ το φετινό καλοκαίρι βαδίζει προς τις τελευταίες ημέρες του, αφήνοντάς μας με αναμνήσεις που θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε με ποιον τρόπο, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητά μας από δω και στο εξής. Λίγο έως πολύ, όλοι πήραμε απ το φως του, την ανάλαφρη και χαλαρή διάθεση από στιγμές που είχαμε, τα ταξίδια που πραγματοποιήσαμε νοερά ή και πραγματικά, τους ανθρώπους που γνωρίσαμε. Τώρα θέλοντας και μη θα ασχοληθούμε με την καθημερινότητα, τις υποχρεώσεις της, της απαιτήσεις της ζωής μας ποιο συνειδητά. Σε κάποιους από εμάς θα υπάρχει μια εσωτερική άρνηση να μπουν στη ρουτίνα της ζωής τους. Ενώ κάποιοι άλλοι ήδη στοχεύουν την πραγματοποίηση νέων ονείρων στόχων και φιλοδοξιών που έβαλαν για την επόμενη σεζόν.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

-Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι

*Κριοί, ασφαλώς και για λίγο ακόμα μπορείτε να νιώθετε χαλαροί στην αγκαλιά του καλοκαιριού, θα πρέπει όμως να προετοιμαστείτε να ακολουθήσετε πιο συνειδητά, έναν νέο προγραμματισμό στην καθημερινότητά σας. Χρειάζεται να δημιουργήσετε τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις έτσι ώστε να πατάτε πιο γερά στα πόδια σας. Να χειραγωγήσετε τον εαυτό σας κάθε φορά που σας συμβαίνει μια ανατροπή ώστε να μην χάνετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας. Να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την εξέλιξή σας όσο δύσκολη κι αν είναι αυτή τη διαδικασία για σας. 

*Ζυγοί, αφού το προηγούμενο χρονικό διάστημα καταφέρατε να αισθανθείτε οικονομικά ότι πατάτε καλύτερα στα πόδια σας και είχατε την επαγγελματική εξέλιξη που σας άνοιξε νέους δρόμους, τώρα μέσα σας αποζητάτε να ταΐσετε περισσότερο το συναίσθημά σας και θέλετε να δείτε την επιβεβαίωση στα μάτια των άλλων. Γενικά στρέφεστε μέσα σας τις ημέρες αυτές κάνοντας ένα εσωτερικό απολογισμό, σε όσα συνέβησαν στη ζωή σας. Αφήστε πίσω ότι σας ήταν αρνητικό και σας δημιούργησε συναισθηματικές εμπλοκές και προχωρήστε αποφασισμένοι και στοχευμένα.

*Καρκίνοι, σαφώς ξεκινάει για εσάς μια καλύτερη περίοδος, αφού το προηγούμενο διάστημα, δεχτήκατε αρκετές πιέσεις από τη ζωή και την καθημερινότητά σας. Συναισθηματικά πατάτε πιο γερά στα πόδια σας και διαπιστώνετε ότι κάθε φορά που αφήνατε πίσω το παρελθόν, σας ανοιγόταν δυναμικά ένα καλύτερο μέλλον. Έτσι τώρα αρχίζετε να κάνετε όνειρα εκ νέου,με περισσότερη αισιοδοξία, πολλή δουλειά αλλά και καλύτερα αποτελέσματα. Γεφυρώνονται οι αποστάσεις με  ανθρώπους που αγαπάτε, το χαμόγελο επιστρέφει στο πρόσωπό σας, ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται 

*Αιγόκεροι, με δημιουργική διάθεση ξεκινά η εβδομάδα αυτή για εσάς, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να ταξιδέψετε ακόμα και για επαγγελματικούς λόγους και να γνωρίσετε έναν άνθρωπο που θα σας ανατρέψει τον τρόπο που βλέπατε μέχρι σήμερα τα πράγματα. Μια ισχυρή προσωπικότητα έρχεται στη ζωή σας και θα σας γοητεύσει ενώ η πιθανότητα από αυτό να γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας, δεν είναι αμελητέα. Στα δύσκολα σενάρια της καθημερινότητάς σας θα βρίσκετε λύσεις και τώρα θα ξεκινήσετε να επανασχεδιάσετε τη ζωή σας πάνω σε μια περισσότερο δημιουργική βάση. 

-Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι

*Ταύροι, εξαιρετική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η εβδομάδα αυτή για εσάς, αφού θα υπάρχουν οι προοπτικές να βγείτε έξω να ταξιδέψετε να διασκεδάσετε να φλερτάρετε και να κάνετε όλα όσα σας ευχαριστούν, σχεδόν ανεμπόδιστα. Προτιμήστε μέρη ήσυχα και γαλήνια, μακριά από κόσμο και φασαρία γιατί θα έχετε την ανάγκη να ηρεμήσετε. Αν ψάχνετε έναν νέο έρωτα στη ζωή σας, δεν έχετε παρά να προκαλέσετε την τύχη σας και αυτή θα ανταποκριθεί. Νέες γνωριμίες και καινούργια πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας, κάποιοι άνθρωποι έχουν σκοπό να υπάρχουν και στο μέλλον σας. 

*Σκορπιοί, με μεγαλύτερη εξωστρέφεια από μέρους σας θα κυλήσουν οι επόμενες ημέρες. Τώρα θα έχετε τη διάθεση, να βγείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, να προωθήσετε τα ταλέντα σας και να αναζητήσετε έναν καινούργιο επαγγελματικό προσανατολισμό. Ευνοούνται πάσης φύσεως συνεργασίες και προωθείτε η δουλειά σας με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί κι εσείς να γίνετε περισσότερα ευέλικτοι ως προς τις δημόσιες σχέσεις σας. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν αλλά και μπορούν να λειτουργήσουν στη ζωή σας υποστηρικτικά. Αναζητήστε λοιπόν συμμάχους. 

*Λέοντες, θέματα κυρίως οικονομικής φύσεως θα σας απασχολήσουν, αφού το τελευταίο διάστημα στην ανάγκη σας να εκτονωθείτε, κάνατε πολλά ίσως και περιττά έξοδα. Οι υποχρεώσεις σας χτυπούν την πόρτα κι όσο κι αν θέλετε να διατηρήσετε την καλοκαιρινή σας διάθεση, μάλλον θα σας απορροφήσουν, αφού ζητούν άμεσες λύσεις στο να καλυφθούν και να διεκπεραιωθούν. Βάλτε σε εφαρμογή τις δημιουργικές σας ιδέες και εντάξτε στη ζωή σας, δραστηριότητες που θα σας δίνουν τη δυνατότητα να διατηρήσετε μια καλή φυσική κατάσταση και μια βελτιωμένη εικόνα. 

*Υδροχόοι, οι προσπάθειες που έχετε κάνει το τελευταίο διάστημα για να δικτυωθείτε κοινωνικά αποδίδουν και νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας, όπου κάποια από αυτά θα σας βοηθήσουν και στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Ερωτικά μάλλον θα πρέπει να είστε ικανοποιημένοι από την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα στην αισθηματική σας ζωή. Ακόμα και οι σχέσεις που έληξαν στη ζωή σας, σας βοήθησαν να προχωρήσετε μπροστά και να έχετε καινούργιες ερωτικές περιπέτειες. Σας περιμένει αρκετή δουλειά από δω και στο εξής. Καλό θα ήταν να ξεκουραστείτε. 

-Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες

*Δίδυμοι, μπαίνετε σιγά σιγά στη ροή της καθημερινότητάς σας και θα σας απασχολήσουν εκ νέου βασικοί τομείς της ζωής σας. Θα έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια, το εργασιακό σας περιβάλλον και τους  στόχους που θα βάλετε στο να βελτιώσετε την προσωπική και συναισθηματική σας κατάσταση.  Ανακατατάξεις προβλέπονται στον επαγγελματικό σας χώρο και ίσως σας βρουν απροετοίμαστους, σχετικά με τα νέα καθήκοντα που θα χρεωθείτε να αναλάβετε. Ευνοούνται ακόμα μικρά ή μεγάλα ταξίδια και φυσικά νέες ερωτικές γνωριμίες. 

*Τοξότες, όσο και να μη θέλετε να εγκαταλείψετε την καλοκαιρινή σας διάθεση, οι υποχρεώσεις τις καθημερινότητάς σας, δε θα σας αφήσουν για πολύ τόσο ανέμελους. Οι υποχρεώσεις τρέχουν κι εσείς καλείστε να τις προλάβετε. Θέματα κοινωνικής δικτύωσης θα σας απασχολήσουν, γιατί θα αναζητήσετε τρόπους να εξελίξετε την επαγγελματική σας καριέρα, και θα έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που κατέχουν δύναμη και ισχύ στους χώρους που δραστηριοποιούνται. Με απροθυμία θα αναλάβετε καινούργια καθήκοντα στην καθημερινότητά σας αλλά δεν μπορείτε να το αποφύγετε. 

*Παρθένοι, ενεργητικότητα και αισιοδοξία φέρνουν οι ημέρες που έρχονται για σας. Κάποιες στιγμές μάλιστα, ίσως και να αισθανθείτε ανυπομονησία για κάτι σημαντικό που αφορά τις προσδοκίες σας. Πέρα από τις καλοκαιρινές διακοπές και τη χαλαρότητα της εποχής, εσείς βρίσκεστε στη φάση να οργανώνετε τουλάχιστον μες στο μυαλό σας το χειμώνα που έρχεται. Παρόλα αυτά και η εβδομάδα αυτή σας προσφέρετε στο να ξεκουραστείτε να διασκεδάσετε να ερωτευτείτε εκ νέου. Ευνοούνται νέες συνεργασίες που θα έχουν καλύτερους οικονομικούς όρους. 

*Ιχθύες, είτε με τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, είτε με εκείνον που έχετε έρθει κοντά το τελευταίο διάστημα, ο έρωτας καλά κρατεί. Ακόμα κι αν είστε μόνοι, δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να βιώσετε έναν κεραυνοβόλο έρωτα που θα προέρχεται από μία πρότερη φιλική σας σχέση. Επαγγελματικά ανασηκώνετε τα μανίκια και χρειάζεται να κινηθείτε με αυστηρό προγραμματισμό. Προσπαθήστε να μην ξεφύγετε σε καταναλωτικές σπατάλες που θα θελήσετε να κάνετε για την προσωπική σας ευχαρίστηση. Ειδήσεις μηνύματα και ευχάριστα τηλεφωνήματα θα σας φτιάχνουν τη διάθεση.

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 23/2 – 1/3/2020

In category Astrology News

Κριέ Ήρθαν οι απόκριες και η εποχή των ερωτικών μεταμφιέσεων. Πιστεύω να το έπιασε ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 23/2 – 1/3/2020

In category Astrology News

Με τον πιο όμορφο τρόπο μας αποχαιρετά ο τελευταίος μήνας του χειμώνα, και δεν το λ ...

Astro-Μηνύματα από 23/2 – 1/3/2020

In category Astrology News

Θετικά ξεκινάει η εβδομάδα αυτή, με καλύτερη διάθεση όρεξη και τονισμένη αισιοδοξ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 16/2 – 23/2/2020

In category Astrology News

Κριέ όχι μόνο λόγια Τόσο καιρό σε παρακαλάω να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση την ανιχ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 16/2 – 23/2/2020

In category Astrology News

Μετά από μια υποτονική εβδομάδα, η 4η εβδομάδα του Φεβρουαρίου όχι μόνο θα ξεκινήσε ...

Astro-Μηνύματα από 16/2 – 23/2/2020

In category Astrology News

Την εβδομάδα αυτή πρακτικά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά μας, δεν πρέπε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u