Astrotip ημέρας Κυριακή 12 Ιουλίου 2020


Κριός

Κινηθείτε με εξωστρέφεια, αυτό σας προστάζουν οι μέρες, αφού θα έχετε την ευκαιρία να μπείτε σε κύκλους ανθρώπων που δεν είχατε την ευκαιρία να γνωρίσετε μέχρι σήμερα και θα σας ανοιχτούν νέοι ορίζοντες.

Ταύρος

Προσπαθήστε να γίνετε πιο δοτικοί σήμερα, με τους ανθρώπους που αγαπάτε, ή που έχετε δίπλα σας. Με εκείνους που σας στηρίζουν με οποιοδήποτε τρόπο, όταν και όποτε τους χρειαστείτε.

Δίδυμοι

Ένα έκτακτο έσοδο, ένα μπόνους από τη δουλειά σας, ή ένα  από χρηματικό ποσό δώρο από ένα γονέα σας, θα σας ανοίξει τα χέρια και θα σκορπάτε τα χρήματα που λίγο αργότερα θα τα χρειαστείτε σίγουρα.

Καρκίνος

Η ζωή σας αλλάζει και αλλάζει προς το καλύτερο. Συνεχίστε να κάνετε μικρές αλλά ουσιαστικές παρεμβάσεις προς αυτή την κατεύθυνση και όχι ρηχές επιλογές, που δεν κάνουν τομές και δε θα σας ανοίξουν νέους δρόμους, που πραγματικά αξίζει να βαδίσετε.

Λέων

Μην αφήνετε τη σκέψη σας να ταξιδεύει, σε εκείνα που προγραμματίζετε να κάνετε και αφορούν την επαγγελματική σας εξέλιξη, ή την οικονομική σας άνοδο. Αφήστε για Δευτέρα το πρόγραμμα και φερθείτε απρογραμμάτιστα για μία μέρα.

Παρθένος

Καμία σχέση δεν μπορεί να είναι εποικοδομητική, εάν δεν διέπεται από ειλικρίνεια. Σήμερα κάποιος δικός σας άνθρωπος θα την αποφύγει. Μην απογοητευτείτε όμως. Απλά δώστε του το χρόνο να σας μιλήσει όταν θα νιώθει έτοιμος.

Ζυγός

Αφήστε τις σοβαρές συζητήσεις για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, που και εσείς θα μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να διατυπώνετε την άποψή σας αλλά και να βρείτε ανθρώπους που θα ενστερνίζονται τις θέσεις και τις απόψεις σας.

Σκορπιός

Συζητήσεις προτάσεις και ιδέες ίσως να ακούσετε σήμερα, που να εμπεριέχουν και οικονομικά οφέλη. Αφήστε όμως να περάσει και η επόμενη εβδομάδα, πριν να κινήσετε τις διαδικασίες, για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες μέχρι να δείτε πως θα τις αξιοποιήσετε.

Τοξότης

Πριν σχεδιάσετε τα επόμενα βήματά σας, σχετικά με την επαγγελματική σας πορεία, σκεφτείτε ποιοι από τους ανθρώπους του κύκλου σας, μπορούν να σας βοηθήσουν ή να σας υποστηρίξουν. Αν με κάποιον από αυτούς οι σχέσεις δεν είναι τώρα οι καλύτερες, προσπαθήστε να ρίξετε γέφυρες.

Αιγόκερως

Όσα κι χρειάζεται να διεκπεραιωθούν την εβδομάδα που έρχεται, αφήστε τα για λίγο στην άκρη και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, εκείνους που αγαπάτε κάνοντας μόνο ότι σας αρέσει και σας ευχαριστεί.

Υδροχόος

Μην μεταφέρετε στο σπίτι και στην οικογένεια, θέματα που σχετίζονται με τα εργασιακά σας, ή ότι άλλο σας απασχολεί από τον εκτός οικείας κόσμο. Το σπίτι το έχουμε για να ηρεμούμε.

Ιχθύς

Προσπαθήστε να βλέπετε και τα θετικά που έρχονται στη ζωή σας.  Προγραμματίστε τις επόμενες ημέρες μία μικρή απόδραση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ή ανανεώστε τον προσωπικό σας χώρο.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!