Astrotip ημέρας Σάββατο 4 Ιουλίου 2020


Κριός

Όσο και αν πιστεύετε ότι μπορείτε να στηριχτείτε στον εαυτό σας, προκειμένου να επιλύσετε ένα θέμα σας, καλό θα ήταν είτε να πάρετε μία δεύτερη γνώμη σχετικά με αυτό, είτε να αναζητήσετε ειδικούς επί του θέματος.

Ταύρος

Λόγοι ζήλιας και αδικαιολόγητου ανταγωνισμού, θα έβαζαν φραγή στα επόμενα σχέδιά σας. Γι αυτό και οι επαφές ή οι επόμενες κινήσεις σας θα πρέπει να γίνονται μυστικά και να μην κοινοποιούνται.

Δίδυμοι

Όσο και αν πιεστείτε σήμερα από κάποιους ανθρώπους για να πείτε την άποψή σας σε κάτι που γνωρίζετε μόνο εσείς, καλύτερα να το αποφύγετε, δεν είναι το κλίμα καλό σήμερα για να πείτε τις αλήθειες σας.

Καρκίνος

Στην ανάγκη σας να ανακτήσετε το χαμένο έδαφος της προηγούμενης περιόδου των εγκλεισμών, ίσως τώρα να έρθετε σε επαφή με ένα πρόσωπο που θα σας ανοίξει πόρτες ή θα σας επιτρέψει την πρόσβαση σε μέρη που δεν είχατε την ευκαιρία αν βρεθείτε άλλη φορά. Ακολουθήστε το ένστικτο και το συμφέρον σας.

Λέων

Προσπαθήστε αν είστε πιο προνοητικοί με τα οικονομικά σας, αφού μπορεί να προκύψει η ανάγκη να κάνετε έκτακτες δαπάνες  να επιδιορθώσετε μία βλάβη στο σπίτι και στον οικιακό εξοπλισμό.

Παρθένος

Αφήστε για λίγο τις σοβαρές αποφάσεις και τις δύσκολες σκέψεις κι αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, τη φυσική σας κατάσταση αλλά και εμφάνιση. Ένα μικρό δώρο στον εαυτό σας θα σας έφτιαχνε τη διάθεση.

Ζυγός

Δεν είναι καλός σύμβουλος η σιωπή αλλά μερικές φορές όπως τώρα χρειάζεται να μείνετε και λίγο μόνοι προκειμένου να ανασυγκροτήσετε τη σκέψη και τη στάση σας από δω και στο εξής.

Σκορπιός

Μη θυμώνετε εάν όταν λέτε τις απόψεις σας, κάποιοι δεν τις ενστερνίζονται. Ούτε να χρησιμοποιείτε σχήματα υπερβολών για να δώσετε έμφαση σε κάτι που μπορεί να μοιάζει μη αντικειμενικό, όπως μία φοβιστική είδηση που σας προβλημάτισε.

Τοξότης

Μερικές φορές γίνεστε επικοινωνιακά τόσο παρορμητικοί, που μπορεί να πείτε κάποια μυστικά σας στο λάθος άτομο και να τα βγάλει στη φόρα. Επειδή τις ημέρες αυτές θα είστε λεκτικά απρόσεκτοι, προσέξτε το αυτό γιατί θα εκτεθείτε.

Αιγόκερως

Για να σας πάρουν κάποιοι άνθρωποι περισσότερο στα σοβαρά, θα χρειαστεί όχι μόνο να τους δείξετε το στίγμα σας αλλά και να τους βάλετε άμεσα ορισμένα όρια.

Υδροχόος

Προσπαθήστε να αποφύγετε δυσάρεστες σκέψεις και μη σκεφτείτε ούτε στιγμή, ότι τίποτα δεν πηγαίνει όπως θα θέλατε. Έχετε κουραστεί συναισθηματικά, με αποτέλεσμα να τα βλέπετε κάποιες φορές όλα αρνητικά και αυτό είναι λάθος.

Ιχθύς

Με τις φιλοδοξίες σας ανεβασμένες στα ύψη και τις προσπάθειές σας να ανελιχθείτε επαγγελματικά, κάπου έχετε παραμελήσει την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Προσέξτε λοιπόν τον τομέα αυτό, γιατί κινδυνεύετε από υπερκόπωση.

 

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!