Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020


Κριός

Εποχή ερωτικών επιστροφών και επανασυνδέσεων είναι η τωρινή και αν σας συμβαίνει κάτι τέτοιο, καλό θα ήταν πριν να ενδώσετε σε έναν έρωτα που σας ζητά να επανεξετάσετε τη σχέση αυτή, καλό θα ήταν να θυμηθείτε, τους λόγους που κάποτε έληξε. Εάν προχωρήσατε ήδη τη ζωή σας και έχετε τώρα δημιουργήσει έναν άλλο δεσμό, ίσως να συνεχίσετε να πορεύεστε συναισθηματικά έτσι, αφού το καινούργιο που κάνατε θα έχει ομαλότερη ροή. Σκεφτείτε το.

Ταύρος

Είναι σπουδαία κάθε προσπάθεια να τα βρείτε με τον σύντροφό σας, εάν το προηγούμενο διάστημα, ήρθαν εντάσεις με αποτέλεσμα να διαταραχτούν οι σχέσεις σας. Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, μπορείτε να κάνετε μία νέα αρχή, άκρως αναζωογονητική και για τους δύο. Εάν είστε μόνοι, φαίνεται ότι μία φιλία αλλάζει διάσταση, γίνεται πιο ερωτική και μάλιστα παίρνετε εσείς την πρωτοβουλία γι αυτό. Τολμήστε αυτό σας ζητούν οι καιροί. Μη περιμένετε.

Δίδυμοι

Οι ημέρες που ακολουθούν έχουν πολλά να σας δώσουν σε κοινωνικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Με επαφές ή μετακινήσεις σας και έχοντας εξαιρετική επικοινωνιακή δεινότητα, θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, όπου και αν παρευρεθείτε. Ερωτικά γίνεστε ακαταμάχητοι και πετυχαίνετε να κάμψετε τελικά, τις ερωτικές αντιστάσεις του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Βάλτε στόχο και κάνετε επίκληση στο συναίσθημα του άλλου. Θα τον κερδίσετε.

Καρκίνος

Λίγο πιο νευρικοί θα είστε σήμερα, αφού θα έχετε πάρα πολλά να διεκπεραιώσετε όχι μόνο στη διάρκεια της μέρας, αλλά της εβδομάδας που δείχνει αρκετά φορτωμένη για σας. Η αμφιθυμία θα σας χαρακτηρίζει γενικότερα κι επειδή συνήθως ξεσπάτε στα πιο κοντινά σας άτομα, φροντίστε να το περιορίσετε, ειδικά απέναντι στο σύντροφό σας, που δε φταίει τίποτα. Αν είστε μόνοι, ανατρέχετε σε μνήμες που προέρχονται από το ερωτικό σας παρελθόν. Να το αποφύγετε.

Λέων

Μπορεί η καριέρα και ο εργασιακός σας χώρο να απαιτούν από σας το μάξιμουμ των προσπαθειών σας, δεν επιτρέπεται όμως να περνάτε σε δεύτερο πλάνο την προσωπική και ερωτική σας ζωή. Εάν βρίσκεστε σε μία σχέση, η ρουτίνα και η συνήθεια μπορεί να λειτουργήσουν αποδομητικά. Βρείτε το χρόνο να πάρετε το σύντροφό σας και να κάνετε μαζί πράγματα που σας ευχαριστούν. Εάν είστε μόνοι, σε ένα ταξίδι γνωρίζετε τον επόμενο μεγάλο σας έρωτα.

Παρθένος

Παρεμβάσεις και νουθεσίες σχετικά με το πως προχωράτε στην προσωπική και ερωτική σας ζωή, θα προβεί σήμερα ένας δικό σας άνθρωπος και θα ξεπεράσει τα όρια της διακριτικότητας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να σας δημιουργήσει θυμό και να του πείτε πράγματα που δε θα του δώσουν να καταλάβει, ότι δεν τον αφορά το θέμα που κακώς ασχολείται. Πριν φτάσετε σε ακραίες συμπεριφορές, προτιμήστε να του κόψετε τον αέρα από την αρχή, βάζοντάς τον στη θέση του.

Ζυγός

Περισσότερο τυπικοί αλλά και ουσιαστικοί, χρειάζεται να φανείτε απέναντι στη σχέση σας και στον σύντροφό σας. Εάν έχετε αναλάβει να διεκπεραιώσετε ένα κομμάτι της κοινής σας ζωή, μην το αμελήσετε, γιατί στα μάτια του μπορεί να εκληφθεί ως στάση αδιαφορίας. Κάτι που λίγο αργότερα, μπορεί να σας χρεώσει και άλλα λάθη. Στην περίπτωση που είστε μόνοι και αδέσμευτοι, πιθανόν να βγάζετε ένα προφίλ ανάλαφρο, που κάνει τον άνθρωπο που φλερτάρετε να μη σας παίρνει σοβαρά.

Σκορπιός

Θέματα που άπτονται των οικονομικών σας εσόδων θα σας αποσπάσουν την προσοχή τις ημέρες αυτές, με αποτέλεσμα η αισθηματική και ερωτική σας ζωή να περάσει σε δεύτερο πλάνο. Δε σημαίνει όμως ότι δε θα σας απασχολήσει. Η σκέψη σας για μία σχέση ανολοκλήρωτη, πιθανόν να ανακαλέσει στη μνήμη σας τις αιτίας που απαγόρεψαν τη συνέχισή της και καλό θα ήταν αν τη θέλετε πίσω, να ανακαλέσετε τους τρόπους που την αντιμετωπίζατε.

Τοξότης

Μη χάνετε το κουράγιο σας και μην απογοητεύεστε, όταν μία ερωτική υπόθεση φαίνεται ότι όχι μόνο δεν εξελίσσεται με τον τρόπο που επιθυμούσατε αλλά μοιάζει πλέον σα να έχει τελειώσει. Τις ημέρες αυτές, θα έχετε την ερωτική τύχη με το μέρος σας, που σημαίνει πως ότι και αν προστάζουν οι επιθυμίες σας, θα το έχετε και μάλιστα ως δια μαγείας. Ζητήστε τη μεσολάβηση ενός φίλου σας, στο να σας φέρει σε επαφή με τον άνθρωπο που κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά.

Αιγόκερως

Η διάθεσή σας θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη τις ημέρες αυτές, σε σημείο που να κάνετε τους άλλους να απορούν και να προσπαθήσουν αν ανακαλύψουν ποια μπορεί να είναι η αιτία. Μήπως ο έρωτας είναι η αιτία; Το σίγουρο είναι πως ο έρωτας από μόνος του είναι έμπνευση και αν την εποχή αυτή, σας λείπει το συναρπαστικό του συναίσθημα, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη, που φαίνεται την περίοδο αυτή, να βρίσκεται με το μέρος σας.

Υδροχόος

Με εξωστρέφεια και παρορμητισμό, θα κινηθείτε τις ημέρες αυτές και τονισμένη την επικοινωνιακή σας δεινότητα. Έτσι προσελκύετε άτομα που αν μη τι άλλο θα τους ανακινήσετε την περιέργεια  να σας γνωρίσουν και να πέσουν πολύ σύντομα στα δίχτυα του έρωτά σας. Προσέξτε όμως τις σπατάλες που κάνετε για να εντυπωσιάσετε το πλάσμα που θα ανακινήσει τις επιθυμίες σας. Πιθανόν να βγείτε εκτός προϋπολογισμού και μετά να τρέχετε.

Ιχθύς

Συναισθηματική υποστήριξη και βοήθεια θα σας ζητήσει σήμερα ένα πρόσωπο που σας είναι ιδιαίτερα φιλικό και αγαπητό. Ακόμα και αν χρειαστεί να αλλάξετε κάτι στο πρόγραμμά σας προκειμένου να κερδίσετε χρόνο για εκείνο, να το κάνετε. Κάπως έτσι θα ξεκινήσει μια σπουδαία φιλία με την προοπτική να καταλήξει σε ένα μεγάλο έρωτα, εάν φυσικά σας το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση και είστε αδέσμευτοι την εποχή αυτή.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!