Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 13 Ιουνίου 2020


Κριός

Μέσα από μια τυχαία συνάντηση ή μία σύμπτωση, δεν αποκλείεται τις ημέρες αυτές, να βρεθείτε με έναν άνθρωπο από το παρελθόν. Όχι απαραίτητα έναν πρώην ερωτικό σύντροφο. Ίσως να ήσασταν κάποτε συνάδελφοι, να σπουδάσατε μαζί ή ακόμα και να ήταν παιδικό σας φίλος. Από κει και πέρα, όμορφες μνήμες που μοιραστήκατε, μπορεί να γίνουν η αιτία, να αναπτύξετε μεταξύ σας μία πιο ερωτική χροιά. Αυτό μάλιστα σας αφορά, είτε βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη ερωτική σχέση, είτε είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό. Το σίγουρο είναι, ότι  έρχεται στη ζωή σας για να μείνει.

Ταύρος

Όχι μόνο αλλάζουν τα δεδομένα που μέχρι σήμερα γνωρίζατε στη ζωή σας αλλά και η στάση ή η συμπεριφορά, ορισμένων ανθρώπων που πιστεύατε ότι τους γνωρίζατε καλά. Πιθανόν να βρεθείτε σε αμήχανη θέση σήμερα ή αύριο, όταν θα διαπιστώσετε ότι ένας επιστήθιος φίλος σας, όχι μόνο ενδιαφέρετε ερωτικά για το ίδιο πρόσωπο με εσάς αλλά συμπεριφέρεται και ως ερωτικός σας ανταγωνιστής, με τρόπους που δεν διέπονται από εντιμότητα απέναντι στη σχέση σας. Μήπως λοιπόν θα χρειαστεί να επανεξετάσετε τις σημαντικές διαπροσωπικές σας σχέσεις την περίοδο αυτή;

Δίδυμοι

Πιθανόν να σας έχει προβληματίσει η στάση που κρατάει απέναντί σας ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, ή εκείνος που τον τελευταίο καιρό έχετε έρθει κοντά, ή προσπαθείτε εσείς να τον φέρετε στη φωλιά σας. Ίσως να σας προκαλεί ανασφάλεια η απόμακρη στάση του και να σας γεννούνται ερωτήματα, όπως ότι πιθανόν να σας κρύβει κάτι. Ηρεμήστε και δώστε του το χώρο και το χρόνο να αποφασίσει αν θέλει ή όχι να τα συζητήσετε. Αλλιώς να ξέρετε ότι συναισθηματικά τον παραβιάζετε.

Καρκίνος

Ο πραγματικός έρωτας και η αγάπη, δεν αποδεικνύονται μόνο με τα λόγια αλλά κυρίως αυτό φαίνεται από τις πράξεις που κάνει ο σημαντικός “άλλος” της ζωής μας.  Μην αρκεστείτε λοιπόν σήμερα, στα λόγια και στις υποσχέσεις, που θα σας δώσει ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, ή εκείνος που θα θέλατε να έχετε στο πλάι σας. Ούτε όμως και να του υποσχεθείτε ότι θα καλύψετε μία επιθυμία του, εφόσον αυτή, δεν είναι και δική σας. Μάθετε να λέτε ορισμένες στιγμές και “όχι”, που και που, γιατί κινδυνεύετε να θεωρηθείτε ως δεδομένοι, πράγμα άδικο τελικά.

Λέων

Να μάθετε να δίνετε και δεύτερες ευκαιρίες στους ανθρώπους που νοιάζεστε και αγαπάτε. Ακόμα και αν πρόκειται για τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, σε περίπτωση που μια παράληψή του, θεωρηθεί από σας σοβαρή. Όταν όμως ο άνθρωπος αυτός προέρχεται από το ερωτικό σας παρελθόν, πριν να του δώσετε δεύτερη ευκαιρία, ίσως θα ήταν καλύτερα να του βάζατε κάποιους όρους και προϋποθέσεις, πριν επενδύσετε εκ νέου συναισθηματικά μαζί του. Ενώ αν βρίσκεστε ήδη σε μια άλλη σχέση, προσπαθήστε να αφοσιωθείτε σ αυτή, απρόσκοπτα πλέον.

Παρθένος

Εάν δεν ακολουθείτε εκείνα που επιθυμεί η καρδιά σας, δε θα αισθανθείτε ποτέ συναισθηματική και ερωτική ισορροπία. Μην επιτρέπετε σε άτομα τρίτα να παρεμβαίνουν στο τι θα κάνετε και πως θα προχωρήσετε με τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, ή εκείνον που θα επιθυμούσατε να ήταν τώρα στην αγκαλιά σας. Επίσης νουθεσίες από τρίτους σχετικά με την κοινωνική αποδοχή που πρέπει να έχει η σχέση σας, μην τις αποδέχεστε. Εάν τώρα υποχωρήσετε έναντι της άποψης των άλλων, θα αργήσει η ευτυχία να φωλιάσει στην καρδιά σας. Σκεφτείτε το.

Ζυγός

Λίγο αφηρημένους προβληματισμένους και σκεπτικούς θα διαπιστώσει πως είστε ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να φανείτε στα μάτια του απόμακροι. Πριν παρεξηγήσει τις προθέσεις σας, καλύτερα θα ήταν να του εξηγήσετε την ανάγκη σας να μείνετε λίγο μόνοι και να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, το ερωτικό παρελθόν χτυπάει την πόρτα της καρδιά σας αναζωπυρώνοντας μνήμες ενός παλιού σας δεσμού. Μήνας ερωτικών επανασυνδέσεων ο Ιούνης, δοκιμάστε την τύχη σας εάν έχετε κάτι τέτοιο ανάγκη.

Σκορπιός

Με ερωτική αφύπνιση, ίσως σήμερα να φανείτε πιο τολμηροί, στο να διεκδικήσετε την καρδιά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Ως ριψοκίνδυνοι ερωτικά, καλό θα ήταν ότι και αν επιχειρήσετε, να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και να μην εκθέσετε τον εαυτό σας σε έναν άγνωστο ερωτικό σύντροφο χωρίς προφύλαξη. Εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, πιθανόν σήμερα να κοιτάξετε έξω από το παράθυρό της, αναζητώντας την ερωτική κάλυψη, μακριά από την αγκαλιά του συντρόφου σας. Όμως καλό θα ήταν σήμερα, ερωτικά να μην πάρετε κάποιο ρίσκο που μπορεί να σας κάνει ευάλωτους.

Τοξότης

Η παρορμητική έκφραση επιτρέπεται στον έρωτα και η αποφασιστικότητα επίσης, ειδικά εάν θέλετε την περίοδο αυτή να βελτιώσετε κάποια θέματα που έχουν προκύψει στην ερωτική σας ζωή. Δεν επιτρέπονται όμως οι εκφράσεις εγωισμού, ο τρόπος που εμπεριέχει ένταση στο λόγο, τις στιγμές που διαπραγματεύεστε, ούτε και να υπενθυμίζετε πτυχές της συμπεριφοράς σας, στο άνθρωπο που έχετε δίπλα σας και ξέρετε ότι τον ενοχλούν. Το ίδιο να κάνετε κι εσείς που προσπαθείτε να πολιορκήσετε και ρίξετε τις ερωτικές άμυνες, ενός ανθρώπου, προκειμένου να τον κερδίσετε.

Αιγόκερως

Ο τομέας των διαπροσωπικών αλλά και τον ερωτικών σας σχέσεων θα σας απασχολήσει τις ημέρες αυτές. Εάν βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση, ίσως τώρα να κάνουν εντονότερα την εμφάνισή τους, οι διαφορές και οι ενστάσεις που έχετε εσείς και ο σύντροφός σας.  Πριν να γίνουν τα πράγματα χειρότερα εάν αποφασίσετε να φανείτε υποχωρητικοί απέναντί του, καλύτερα να τη λήξετε, όσο και αν αυτό, συναισθηματικά σας πονέσει. Λίγο αργότερα θα καταλάβετε, ότι είχατε κάνει πολύ καλά. Εάν είστε μόνοι, προσέξτε το άτομο που σήμερα θα σας φλερτάρει. Μπορεί να μην εννοεί εκείνα που σας λέει.

Υδροχόος

Ασφαλώς είστε άτομα που προτιμάτε την ερωτική και συναισθηματική σταθερότητα, όταν όμως η γνωριμία σας με ένα άτομο δε σας στέλνει το μήνυμα από τη διαίσθησή σας, ότι όλα θα πάνε ομαλά μεταξύ σας, μην προχωράτε σε σχέση, που εξαρχής είναι προδιαγεγραμμένη να αποτύχει. Ο καιρός των ερωτικών πειραματισμών έχει παρέλθει, εκτός και αν την περίοδο αυτή, προτιμάτε να κάνετε μία σχέση χαλαρή και ανάλαφρη χωρίς να διέπεται από μεγαλύτερες δεσμεύσεις. Αν κάνετε σήμερα μια περιστασιακή γνωριμία, φροντίστε να έχετε πάρει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και υγιεινής.

Ιχθύς

Εάν βρίσκεστε σε μία σχέση ερωτική από απόσταση, μπορεί αυτό να σας έχει εξασφαλίσει τη διάρκεια που θα θέλατε, αφού δεν υπάρχει καθημερινή τριβή μεταξύ εσάς και του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, δε σημαίνει όμως ότι μπορεί να διατηρηθεί εσαεί. Εάν νιώσετε την απομάκρυνση του ανθρώπου αυτού, προετοιμαστείτε για τι δεν αποκλείεται να έχει βρει κάτι άλλο στη ζωή του για να γεμίζει καθημερινά την αγκαλιά του. Στην περίπτωση που τώρα επιχειρείτε να δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη, μάλλον θα σας φέρει ένα άτομο με ευδιάκριτες διαφορές μεταξύ σας. Γεφυρώστε τις.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!