Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Τρίτη 19 Μαΐου 2020


Κριός

Πολλά είναι εκείνα που χρειάζεται να καλύψετε την εποχή αυτή για να μετριάσετε τα άγχη σας και για να μπορέσετε να συνεχίσετε να ονειρεύεστε και να βάζετε καινούργιους στόχους και φιλοδοξίες. Για να συμβούν όλα τα παραπάνω, χρειάζεται να πατάτε καλά συναισθηματικά και να είσαστε γεμάτοι. Ο έρωτας θα μπορούσε να σας καλύψει και να σας στηρίξει. Εάν όμως στον τομέα αυτό νιώθετε ακάλυπτοι, προσπαθήστε να αναγνωρίσετε και να τα βάλετε με τις πραγματικές αιτίες.

Ταύρος

Δεν είστε από τους ανθρώπους που πιστεύουν στον κεραυνοβόλο έρωτα και θέλετε να γνωρίζετε πολύ καλά κάποιον, ακόμα και αν σας πολιορκεί ερωτικά, πριν τον φέρετε στη φωλιά σας ή πριν τον βάλετε στην αγκαλιά σας. Βέβαια μερικές φορές τα αντανακλαστικά σας γίνονται ακόμα πιο αργά κι αυτό δε λειτουργεί υπέρ σας γιατί χάνεται ο αυθορμητισμός. Αν είστε όμως σε μία φάση τέτοια και ξεκινάει μία σχέση, δώστε παραπάνω αέρα στον άνθρωπο που σας φλερτάρει. Χρειάζεται.

Δίδυμοι

Οι ημέρες αυτές, δεν είναι οι καλύτερες στο να κάνετε ερωτικούς πειραματισμούς, προκειμένου να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας,ειδικά εσείς που βρίσκεστε ήδη σε μια σχέση, επίσημη ή ανεπίσημη. Μπορεί να σχολιαστείτε από το περιβάλλον σας, ειδικά εάν η προοπτική μιας νέας ερωτικής περιπέτειας καλλιεργείτε στο εργασιακό σας περιβάλλον. Το ίδιο ισχύει και για τους αδέσμευτους. Ένας ερωτικός πειρασμός μπορεί να σας πολιορκήσει και να μην είναι αδέσμευτος.

Καρκίνος

Πολλοί υπήρξαν οι λόγοι που εδώ και καιρό, πήρατε την απόφαση να μη διαπραγματεύεστε την προσωπική σας ελευθερία, τόσο στις κινήσεις σας, όσο και στις ενέργειες που κάνετε με δικές σας πρωτοβουλίες, προκειμένου να εξελιχθείτε προσωπικά. Τώρα όμως εάν υπάρχει μία ερωτική σχέση στη ζωή σας, όπου ο άνθρωπος που έχετε πλάι σας σας ζητάει τη συναίνεσή σας, για να προχωρήσετε από κοινού, θα προβληματιστείτε να μπείτε κάτω από νέες συνθήκες συντρόφευσης.

Λέων

Δε σημαίνει ότι ο σύντροφός σας, δεν ενστερνίζεται τη ανάγκη σας να σας βοηθήσει σε κάτι και δεν το κάνει επειδή μπορεί. Πιθανόν όντως να χρειαστείτε κάτι και εκ των δυνατοτήτων του να αδυνατεί στην παρούσα φάση. Όχι όμως ότι δεν ενδιαφέρεται για εσάς. Το ίδιο ισχύει και αν πρόσφατα σχετιστήκατε ερωτικά με ένα άτομο, που τώρα του ζητάτε να κάνει κάτι για να σας εξυπηρετήσει. Ζητάτε πράγματα σε καιρούς που όλοι λίγο ως πολύ δυσκολεύονται να σας δώσουν.

Παρθένος

Μεγαλύτερη αποφασιστικότητα θα χρειαστεί να επιδείξετε, εάν το διάστημα αυτό, θέλετε να προχωρήσουν κάποια πράγματα που οδηγούν στην καλύτερη εξέλιξη της προσωπικής και αισθηματικής σας ζωής. Εμβόλιμες υποχρεώσεις και καθήκοντα προς τρίτους δε θα σας επιτρέψουν να έχετε το χρόνο που θα θέλατε να αφιερώσετε σε έναν έρωτα, είτε είναι υπαρκτός, είτε προσδοκάτε να τον καλέσετε στη ζωή σας. Δε σας συμφέρει να σας πάνε πίσω οι καταστάσεις τώρα.

Ζυγός

Χίλια δυο πράγματα ζητούν από εσάς το διάστημα αυτό να ρυθμιστούν ή να διεκπεραιωθούν,με αποτέλεσμα να έρχονται στιγμές που να αποσπάστε ή να μοιάζετε αφηρημένοι. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή. Μπορεί να του προκαλέσει, ζήλια ή κτητικότητα, ή να τονίσει μια αδικαιολόγητη ανασφάλεια. Ίσως να αποθαρρύνει κάποιο άτομο να σας φλερτάρει, αφού θα το εισπράξει ως αδιαφορία από μέρους σας.

Σκορπιός

Μερικές φορές προβάλετε στους άλλους έναν αδιαπραγμάτευτο χαρακτήρα ή έναν υπέρμετρο εγωισμό, δείχνοντάς τους έτσι, ότι δεν υπάρχει κάτι που να σας αλλάξει γνώμη σε αυτά που πιστεύετε. Με τον τρόπο αυτό, το ερωτικό σας προφίλ βάλλεται από τις λανθασμένες εντυπώσεις που δημιουργείτε εσείς για τον εαυτό σας σε εκείνον τον άνθρωπο, που πραγματικά θα ήθελε να ήσασταν στο πλάι του. Ρίξτε λιγάκι νερό στο κρασί σας, ακόμα και προς το σύντροφό σας πλέον.

Τοξότης

Δε φημίζεστε για τις εγωιστικές σας τάσεις αλλά το διάστημα αυτό, θα θέλετε να πάρετε από τον έρωτα, εκείνο που πιστεύετε ότι σας αξίζει να έχετε και δε σας το δίνει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εάν διατηρείτε μία παράλληλη σχέση που χρειάζεται ισορροπίες για να διατηρηθεί με τη συμπεριφορά σας, ίσως να αποκαλυφθεί και να σας δημιουργήσει θέματα. Στην περίπτωση που είστε μόνοι το διάστημα αυτό, δεν αποκλείεται να σας επισκεφτεί και ένας έρωτας από το παρελθόν.

Αιγόκερως

Ξεμυαλισμένοι θα είστε την εβδομάδα αυτή, αφού θα έχετε επικοινωνιακό κρεσέντο. Μηνύματα τηλεφωνήματα και επαφές πάσης φύσεως, θα σας τραβούν την προσοχή, όπου κάποιες από αυτές θα έχουν ερωτική εσάνς. Ένα ραντεβού στα τυφλά, η δημιουργία μιας μυστικής προς το παρόν σχέσης, ή κάτι περισσότερο πικάντικο, παίζει δυνατά σαν σενάριο αλλά και η αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης ή μιας σχέσης που ατόνησε λόγω της καραντίνας και των εγκλεισμών. Σπουδαίο!!!

Υδροχόος

Μερικές φορές ερωτικά, ζείτε επικίνδυνα. Εάν λοιπόν επιθυμείτε να έχετε στο πλάι σας, έναν άνθρωπο με ευδιάκριτες διαφορές, όπως ηλικίας οικονομικού στάτους, η κοινωνικής υπόστασης, θα πρέπει να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, ότι η σταθερότητα ή διάρκεια της σχέσης αυτής θα είναι αμφισβητούμενη. Ως χαρακτήρες σταθεροί, δε θα νιώθετε την ασφάλεια της συνέχειας. Εάν πάλι σας συναρπάζει, ζήστε το άλλωστε ο έρωτας είναι πάντοτε μια περιπέτεια όσο κρατήσει.

Ιχθύς

Είστε συναισθηματικά εκμεταλλεύσιμοι κι αυτό δε θα σας κάνει καλό, όλες τις φορές, γιατί μπορεί κάποιοι άνθρωποι που το γνωρίζουν να σας εκμεταλλευτούν προς όφελός τους και να σας πληγώσει, ειδικά εάν οι άνθρωποι αυτοί είναι δικοί σας άνθρωποι ή ο σύντροφός σας. Ο έρωτας όμως είναι λιγάκι εκμεταλλευτής, ούτως ή άλλως από τη φύση του γιατί εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες μας. Ένα αθώο φλερτ σήμερα ίσως να μην κρύβει τα αληθινά του αισθήματα απέναντι σε σας.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!