Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 19/9 – 26/9/2021


Κάτω από το φως του φεγγαριού όλα φαίνονται πιο καθαρά…Με μια υπέρλαμπρη Πανσέληνο αλλά και σημαντικές αλλαγές υποδεχόμαστε αυτή την εβδομάδα, οι οποίες θα επηρεάσουν αρκετά την ψυχολογική μας διάθεση.

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ξεκίνημα της στους Ιχθύς θα μας ωθήσει να δούμε πιο καθαρά μέσα μας, ενώ η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού θα εστιάσει την προσοχή μας στις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, ο οποίος κάτω από την όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία θα μας δώσει καλές ιδέες και θα φέρει και τυχερές συναντήσεις, ενώ στην συνέχεια, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα είναι πιθανό να μας δημιουργήσει εντάσεις και να βγάλει στην επιφάνεια υπονομευτικές ενέργειες.

Σε δύσκολη θέση θα βρεθεί στα μέσα της εβδομάδας και η Αφροδίτη, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό, μια όψη η οποία είναι πιθανόν να προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές στην συναισθηματική μας ζωή.

Ενώ στο τέλος της εβδομάδας η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Κρόνο θα μας βοηθήσει να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις.

Την τύχη με το μέρος τους αυτή την εβδομάδα θα έχουν τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, ανατροπές στις ερωτικές τους σχέσεις θα έχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου, συναισθηματικά ευάλωτοι από την Πανσέληνο θα νιώσουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) των 2 τελευταίων ημερών, ενώ ουσιαστικές αποφάσεις για το μέλλον τους θα πάρουν τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή 19/09

Η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα ανεβάσει την ερωτική διάθεση των ζωδίων του Νερού (Καρκίνων, Σκορπιών, Ιχθύων).

Την Δευτέρα 20/09

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα δημιουργήσει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 21/09

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς θα ωθήσει να δουν κάτω από μεγεθυντικούς καθρέφτες τις διαπροσωπικές τους σχέσεις οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) των 2 τελευταίων ημερών, ενώ την ίδια ημέρα η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, υπόσχεται τυχερές συναντήσεις και ευχάριστες ειδήσεις για τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 22/09

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού θα εγκαινιάσει την νέα γενέθλια χρονιά των Ζυγών, μια χρονιά όπου θα έχουν την ευκαιρία να βάλουν σε νέες βάσεις την ζωή τους. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!! Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα κάνει ιδιαίτερα δύσπιστους και καχύποπτους με τους φίλους και τους συνεργάτες τους, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 23/09

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα αναστατώσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου, καθώς θα φέρει ξαφνικές ανατροπές στην ερωτική τους ζωή.

Την Παρασκευή 24/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό, είναι πιθανό να παρασύρει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 25/09

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Δία, είναι πιθανό να κάνει απείθαρχους τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 26/09

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις και να εστιάσουν την προσοχή τους στους στόχους τους τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Οι αλλαγές στις προσωπικές μου σχέσεις μπορεί να με κάνουν να νιώσω συναισθηματικά ευάλωτος, και αυτό δεν θα μου επιτρέψει να εκμεταλλευτώ σωστά τις ευκαιρίες που θα μου παρουσιασθούν.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!