Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 26/9 – 3/10/2021


Η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου θα μας αφήσει μια γλυκόπικρη επίγευση,  καθώς τις θετικές και σταθεροποιητικές καταστάσεις, θα διαδεχτούν οι υπερβολές αλλά και οι εντάσεις.

Η εβδομάδα όμως ξεκινάει με πολλά επικοινωνιακά μπερδέματα, καθυστερήσεις, και αναθεωρήσεις που θα επηρεάσουν την καθημερινής μας ζωή, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού, ιδιαίτερα για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού(Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) . Ενώ οι όψεις που θα σχηματίσουν, κατά τη διάρκεια της οι γρήγοροι πλανήτες θα μας ωθήσουν να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις, να εκφράσουμε την πιο ρομαντική μας πλευρά, και να παρασυρθούμε από υπερβολές και αρνητικές σκέψεις.

Το ρόλο του πρωταγωνιστή αυτή την εβδομάδα θα έχει η Αφροδίτη, η οποία θα συναντηθεί διαδοχικά σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, μια όψη που θα μας παρασύρει στα μονοπάτια του ιδανικού έρωτα, στην συνέχεια η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία θα ωθήσει σε επιπόλαιες συμπεριφορές στην ερωτική μας ζωή, ενώ η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει στα τέλη της εβδομάδας με τον ανάδρομο Πλούτωνα υπόσχεται ότι θα μας βοηθήσει να εκφράσουμε τα πιο βαθιά μας συναισθήματα.

Σταθεροποιητικές θα είναι για τις σχέσεις μας  και οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσουν με τον ανάδρομο Κρόνο, στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο Άρης, και στα μέσα της εβδομάδας ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού. Ενώ,  η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει, για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες, ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την καχυποψία και την επιφυλακτικότητα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα θα είναι τόσο τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, όσο και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου. Ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).Τις υπερβολές θα πρέπει να προσέξουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, ενώ δύσκολη θα είναι για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή 26/09

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα βοηθήσει να θέσουν νέους και αρκετά τολμηρούς στόχους, για τους οποίους θα δουλέψουν σκληρά και μεθοδικά,  τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 27/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους).

Την Τρίτη 28/09

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού θα εγκαινιάσει μια περίοδο αναθεωρήσεων στις προσωπικές και στις επαγγελματικές μας σχέσεις, αλλά και καθυστερήσεων, οι οποίες θα επηρεάσουν την καθημερινότητα, κυρίως, των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων).

Την Τετάρτη 29/09

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει τον αισθησιασμό και θα παρασύρει σε ρομαντικές ερωτικές ιστορίες τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 30/09

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα βοηθήσει τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου, να συμπεριφερθούν με ωριμότητα.

Την Παρασκευή 01/10

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα παρασύρει σε επιπόλαιες και ανεύθυνες συμπεριφορές, κυρίως στις ερωτικές τους σχέσεις, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη τετραγώνου, που θα σχηματιστεί για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες, του ανάδρομου Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα παρασύρει σε άσχημες σκέψεις και πράξεις εκδίκησης, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Το Σάββατο 02/10

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, ευνοεί τους μοιραίους έρωτες αλλά και την εξωτερίκευση των συναισθημάτων , τόσο των Ταύρων και των Σκορπιών όσο και των Καρκίνων και των Αιγόκερων που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 03/10

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία θα κάνει παρασύρει σε υπερβολικές αντιδράσεις, χαράς και λύπης, τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Eπαναπροσδιορίζω τις σχέσεις μου και με ωριμότητα αποφασίζω ποιες από αυτές αξίζει να υπάρχουν στην ζωή μου, ενώ δεν επιτρέπω στις υπερβολές και στις εμμονές να επηρεάσουν την κρίση μου την δεδομένη στιγμή.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και ένα ακόμα πιο όμορφο και δημιουργικό μήνα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!