Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 29/11 – 6/12/2020


Το καλωσόρισμα του χειμώνα, γίνεται με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, αφού μαζί του ξεκινά και η περίοδος των Χειμερινών Εκλείψεων.

Το ξεκίνημα της εβδομάδας γίνεται με την Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων , ενώ η πλανητική μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη θα κάνει πιο ευχάριστη και χαρούμενη την επικοινωνία.

Λίγο πριν αποχωρήσει, όμως, ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο θα μας βοηθήσει να τακτοποιήσουμε τις εκκρεμότητες μας, ενώ στο τέλος της εβδομάδας η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα υπόσχεται ότι θα μας βοηθήσει να βρούμε τρόπους ώστε να κάνουμε πιο όμορφη την ζωή μας.

Σημαντικές αλλαγές και συναισθηματικά φορτισμένη, εξαιτίας της Έκλειψης Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων, θα είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) του 1ου δεκαημέρου.

Επίσης, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, θα εγκαινιάσει μια από τις ευχάριστες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), δίνοντας τέλος σε μια περίοδο εσωστρέφειας και μπλοκαρισμάτων.

Ενώ, με γλυκιά γεύση θα κλείσει αυτή η εβδομάδα για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες).

Την Κυριακή 29/11 οι διαδοχικές όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Δία και τον Κρόνο, θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) να αισθανθούν ότι πατάνε γερά στα πόδια τους.

Την Δευτέρα 30/11 η Πανσέληνος- Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων, θα αναστατώσει συναισθηματικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου, ωθώντας τους να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την ζωή τους.

Επίσης, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βοηθήσει να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις τους με τον καλύτερο τρόπο, τόσο οι Σκορπιοί και οι Ταύροι όσο και οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 01/12 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας αλλά και εύνοιας στην επικοινωνία, για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).  Ενώ, για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) ξεκινά μια περίοδος, έντονων συζητήσεων, τόσο στις προσωπικές τους σχέσεις όσο και στις συνεργασίες τους. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Την Τετάρτη 02/12 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου, θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ θα είναι ευνοϊκή για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες).

Την Πέμπτη 03/12 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα παρασύρει σε συναισθηματικές εκρήξεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Ενώ από την άλλη , οι  όψεις  τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα, θα ωθήσουν τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) να εκφράσουν τα συναισθήματα τους.

Την Παρασκευή 04/12 οι όψεις αντίθεσης που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Πλούτωνα, τον Δία και τον Κρόνο θα κάνουν ιδιαίτερα επικριτικούς, αυστηρούς και απόμακρους, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαήμερου.

Το Σάββατο 05/12 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα, θα επαναφέρει το χαμόγελο, την αισιοδοξία και την καλή διάθεση στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες). Ενώ, θα είναι συναισθηματικά πιεστική για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Και την Κυριακή 06/12 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, θα ωθήσει τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) να βγάλουν στην επιφάνεια τα καλλιτεχνικά τους ταλέντα, αλλά και τον ρομαντισμό τους.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Οι Εκλείψεις είναι δείκτες αλλαγών και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τις αποδεχτούμε, αυτό θα γίνει πιο εύκολα, εάν αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να οραματιστεί την ζωή του, και να αναζητήσει νέες εμπειρίες.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα, και ένα όμορφο και δημιουργικό μήνα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Αναζητήστε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες σας και να επικοινωνήσετε μ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!