Εξάγωνο Ερμή – Δία, Αισιόδοξα μηνύματα …


Η βασική μας επιθυμία, αυτή τη χρονική περίοδο, είναι να ακούσουμε καλές ειδήσεις, οι οποίες θα μας βοηθήσουν, όχι μόνο να αντέξουμε αυτή την ιδιαίτερα πιεστική περίοδο, αλλά θα μας δώσουν και αισιόδοξα μηνύματα.

Τα θετικά νέα δεν θα αργήσουν να έρθουν, αφού, στις 28/11 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Δία από το ζώδιο του Σκορπιού (25ο 47’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία, θα έχουμε ευχάριστα νέα για τα θέματα που μας απασχολούν, όχι μόνο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε κοινωνικό.

Θα έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε τις επαγγελματικές μας υποθέσεις, θα καταφέρουμε να βρούμε λύσεις σε ζητήματα γραφειοκρατίας τα οποία μας ταλαιπωρούν καιρό, θα έχουμε την δυνατότητα να πείσουμε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς συνομιλητές μας, θα έχουμε έξυπνες ιδέες τις οποίες μπορούμε άμεσα να βάλουμε σε πρακτική εφαρμογή, ενώ θα ξεμπλοκάρουν και τα προβλήματα που υπήρχαν στην επικοινωνία.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Σκορπιούς και τους Ταύρους όσο και τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η χαρά και η αισιοδοξία επιστρέφει και πάλι στη ζωή σας. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις που αφορούν μια μελλοντική οικονομική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να εξωτερικεύσετε, χωρίς φόβο, τα συναισθήματα σας στο ερωτικό σας ταίρι.

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικές συζητήσεις έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, είναι ιδιαίτερα θετική για την επαγγελματική σας ανάπτυξη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε ευχάριστα νέα από φίλους που βρίσκονται μακριά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές υποχρεώσεις στην δουλειά σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι.Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Δία, θα σας βοηθήσει να δώσετε άμεσες λύσεις στα θέματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας. Και φυσικά η ικανοποίηση σας θα είναι μεγάλη, όταν θα λάβετε την επιβράβευση από όλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το παλιό σας κέφι θα βρείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Σε αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον Δία που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω, η οποία θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε στους συνεργάτες σας τα νέα σχέδια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με το ερωτικό σας ταίρι και να αποκαταστήσετε την μεταξύ σας επικοινωνία.

ΛΕΩΝ

Πιο ευχάριστη θα είναι η ατμόσφαιρα αυτές τις ημέρες στο σπίτι σας. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Επίσης, οι λύσεις που θα βρείτε στις υποθέσεις που σας απασχολούν θα είναι πρακτικές και άμεσες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευχάριστα νέα από φίλους θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας φέρει πολύ ευχάριστα νέα από φίλους με τους οποίους έχετε να μιλήσετε καιρό. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

ΖΥΓΟΣ

Η βασική σας επιθυμία αυτές τις ημέρες είναι να κάνετε χαρούμενα τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Δία, θα σας βοηθήσει να δείξετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα τα συναισθήματα σας. Ενώ παράλληλα θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να τους προστατεύσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα θα χρησιμοποιήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί.Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να προωθήσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια με ιδιαίτερη ευκολία. Εκμεταλλευτείτε  λοιπόν τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν, ώστε πολύ σύντομα να δείτε τις ιδέες σας να παίρνουν σάρκα και οστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα δώσει έξυπνες ιδέες τις οποίες πολύ σύντομα θα είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό η επιστροφή ενός ατόμου από το ερωτικό σας παρελθόν να σας ενθουσιάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Δία από το ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να μοιραστείτε τα σχέδια σας με φιλικά σας πρόσωπα, τα οποία με χαρά θα προθυμοποιηθούν να βοηθήσουν στην υλοποίηση τους. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να δείτε με άλλα μάτια ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τους στόχους για την επόμενη χρονιά θέλετε να βάλετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Δία από το ζώδιο σας, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή σε θέματα καριέρας. Αυτό σημαίνει για άλλους ότι θα συζητήσουν το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής αναβάθμισης, ενώ άλλοι θα πρέπει να εκμεταλλευτούν αυτές τις ημέρες για να στείλουν το βιογραφικό τους.

ΙΧΘΥΣ

Τις μελλοντικές σας προοπτικές με μεγαλύτερη αισιοδοξία βλέπετε εσείς οι Ιχθύες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον Δία, θα βοηθήσει αρκετούς από εσάς να κλείσουν τα γραφειοκρατικά τους ζητήματα, ενώ άλλοι, με την μεσολάβηση των φίλων τους θα πάρουν την απόφαση να αρχίσουν να δρομολογούν τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα εί ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 19 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 18 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοβελ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!