Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης τους Διδύμους και πως θα μας επηρεάσει !!


Με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο θα μας αποχαιρετήσει ο τελευταίος μήνας του Φθινοπώρου, όπως, συνεχίζοντας άλλωστε την  εντυπωσιακή πορεία όλης της  χρονιάς. Το κλείσιμο του μήνα συνοδεύεται  από την Πανσέληνο – Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο των Διδύμων.

Η Πανσέληνος – Σεληνιακή Έκλειψη είναι η τελευταία Σεληνιακή Έκλειψη της χρονιάς στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, η οποία συνεχίζει  των κύκλο αλλαγών, που ξεκίνησε το καλοκαίρι, για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), αλλαγές οι οποίες θα συνεχιστούν και κατά τη διάρκεια του 2021.

Η Πανσέληνος – Σεληνιακή Έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στις 30/11 στις 11:29 π.μ. στην 8ο 38’ των Διδύμων, Ένα ζώδιο που είναι άμεσα συνδεδεμένο, με την επικοινωνία, το εμπόριο, τις πωλήσεις, αλλά και την νεολαία, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 1ου δεκαημέρου, ενώ ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 8ο 39’ του Σταθερού και Αέρινου Υδροχόου, δείχνοντας μας  ότι πολλά πράγματα θα αλλάξουν , σε ότι αφορά την τεχνολογία, την πρόοδο και την επιστήμη.

Εξίσου σημαντική θα είναι όμως και για τους  εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου, οι οποίοι θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική και την επαγγελματική τους ζωή.

Το γεγονός ότι η  Έκλειψη Σελήνης θα πραγματοποιηθεί στον άξονα της persona (4ος – 10ος), μας δείχνει ξεκάθαρα ότι πολλά πράγματα θα αλλάξουν τόσο σε θέματα οικογένειας, σπιτιού, πατρίδας, αλλά και στον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα συναισθήματα μας, όσο και στον τρόπο που προβάλλουμε τον εαυτό μας στους άλλους, θέτοντας ως στόχο να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους και τις επιθυμίες μας, χωρίς να αφήνουμε τους άλλους να μας επηρεάζουν, με πιο εύκολο τρόπο.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει ο Ωροσκόπος, ο οποίος σχηματίζει θετικές όψεις με τα φώτα, όψη τριγώνου με την Σελήνη και εξάγωνου με τον Ήλιο.

Η όψη αντίθεσης της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό, που προηγήθηκε, θα φέρει αρκετές ανατροπές στην καθημερινότητα μας, αλλά και αντιδράσεις, μιας και καθώς πλησιάζουμε κοντά στις γιορτές η ανάγκη μας να συναναστραφούμε με αγαπημένα πρόσωπα θα είναι όλο και πιο έντονη.

Η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Πλούτωνας με τον Δία και τον Κρόνο στον 12ο Ηλιακό οίκο, δείχνει ξεκάθαρα ότι θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές σε ότι αφορά τα θέματα υγείας και εργασίας, στα οποία θα αναγκαστούμε να προσαρμοστούμε πολύ γρήγορα.

Σε αυτό θα βοηθήσουν οι θετικές όψεις εξάγωνου που σχηματίζει ο Ερμής με τον Δία και τον Κρόνο, οι οποίες θα φέρουν θετικές ειδήσεις σε ότι αφορά τα θέματα καριέρας, βοηθώντας μας παράλληλα να προετοιμάσουμε σωστά τα επόμενα μας βήματα.

Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ωροσκόπο, μας δείχνει ξεκάθαρα ότι θα πρέπει να κάνουμε σημαντικές αλλαγές στις προσωπικές μας σχέσεις, κλείνοντας τον κύκλο των λανθασμένων επιλογών του παρελθόντος. Για πολλούς ήρθε η ώρα να προχωρήσουν μπροστά, και να αναγεννηθούν συναισθηματικά, έστω και αν αυτό στα μάτια τους μπορεί να φαντάζει δύσκολο αυτή τη στιγμή.

Σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Δήμητρα με την Σελήνη δείχνει ότι θα έχουμε σημαντικές ανακοινώσεις, οι οποίες θα μας βάλουν για λίγο καιρό σε φάση εξωστρέφειας.

Αστρικά η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης θα πραγματοποιηθεί στην 14ο 29’ του Ταύρου, θα επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαήμερου, ενώ ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 14ο 30’ του Παρορμητικού Αιγόκερω.

Βλέποντας μαζί αυτούς τους δύο χάρτες, ιδιαίτερη εντύπωση μας κάνει η όψη αντίθεσης που σχηματίζει η Αστρική Αφροδίτη με την σύνοδο Αστρικού Ουρανού- Τροπικού Άρη, η οποία θα προκαλέσει ξαφνικές ανατροπές και οριστικά γεγονότα στις ερωτικές σχέσεις των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων), οι οποίες μπορεί να είχαν ξεκινήσει τον προηγούμενο μήνα.

Επίσης, η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Αστρικός Κρόνος με τον Τροπικό Χείρωνα, μας δηλώνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι θα συνεχίσουμε να προσέχουμε, ακολουθώντας κάποιους περιορισμούς.

Η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων, θα μας ωθήσει να βγούμε από μια περίοδο έντονης εσωστρέφειας και να κατανοήσουμε πόσο σημαντική είναι η επικοινωνία για την ζωή μας, και φυσικά να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία και τις δυνατότητες της προς όφελος μας, φεύγοντας από τα στερεότυπα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικές αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή θα έχετε εσείς οι Κριοί. Η Πανσέληνος- Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε, ενώ θα φέρει σημαντικές αλλαγές και σε θέματα καριέρας. Για να πετύχετε τους στόχους σας, όχι μόνο θα δουλέψετε σκληρά, αλλά, εκμεταλλευτείτε και τα εργαλεία της τεχνολογίας για να επιμορφωθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ερωτική ζωή και οικονομικές υποθέσεις. Η Πανσέληνος- Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στον 2ο Ηλιακό σας  οίκο, θα φέρει αρκετές ανατροπές σε οικονομικές συνεργασίες και συμφωνίες, ωθώντας σας, να κλείσετε τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν και να προχωρήσετε μπροστά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική σας ζωή θα ανανεωθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τον καινούργιο σας εαυτό θα παρουσιάσετε εσείς οι Αιγόκεροι. Η Πανσέληνος -Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας , θα σας ωθήσει να επαναπροσδιορίσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας, και να τις παρουσιάσετε στους άλλους με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Ετοιμαστείτε λοιπόν για σημαντικές αλλαγές, τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα εσωστρεφείς θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε την αυτοκριτική σας, και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τόσο για το μέλλον της δουλειάς σας όσο και για την προσωπική σας ζωή. Για αρκετούς από εσάς, αυτή Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης, μπορεί να φέρει στην ζωή σας και ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν το οποίο, ήρθε για να μείνει.

ΛΕΩΝ

Μια νέα σελίδα ανοίγει στην ζωή σας. Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης που  θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει σημαντικές αλλαγές στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Με χαρά θα αφήσετε πίσω σας, ετερόφωτα άτομα τα οποία χρησιμοποιούσαν την κολακεία τους για να είναι δίπλα σας, και θα έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα τα οποία θα σας θαυμάσουν και θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                                                                                                                                              

Σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σας θα αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι.
Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να βάλετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους. Ενώ, θα ωθήσει αρκετούς από εσάς να κάνετε στροφή στην καριέρα σας, οι οποίες θα αλλάξουν ουσιαστικά και την εικόνα σας.

ΖΥΓΟΣ

Με τα μελλοντικά σας σχέδια θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί.
Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων  στον 9ο  Ηλιακό σας , θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους δισταγμούς, και να προχωρήσετε στην υλοποίηση των μελλοντικών προσωπικών και επαγγελματικών σας σχεδίων. Άλλωστε, τις εξετάσεις σας από τον Κρόνο τις έχετε περάσει, και σύντομα θα λάβετε τα δώρα του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τους εσωτερικούς σας φόβους θα έρθετε αντιμέτωποι αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στον 8ο Ηλιακό σας οίκο θα ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους φόβους και τις ανασφάλειες σας, και να έρθετε αντιμέτωποι με τους σκελετούς που κρύβετε στα βάθη της ψυχής σας. Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτή τη φορά θα καταφέρετε να τους κοιτάξετε στα μάτια και να τους ξεπεράσετε. Σημαντικές αλλαγές θα έχετε επίσης και στην ερωτική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντικές αλλαγές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα έχετε εσείς οι Τοξότες.
Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο των Διδύμων  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που λειτουργείτε τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις, όσο και στις συνεργασίες σας. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες, ενώ άλλοι είναι πιθανό να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα είστε οι ίδιοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε νέα πραγματικότητα θα πρέπει να προσαρμοστείτε εσείς οι Αιγόκεροι.  Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο,  εκτός από νέες ευθύνες, θα σας ωθήσει να προσαρμοστείτε πολύ γρήγορα στις νέες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στο χώρο της εργασίας σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση, να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τον εαυτό σας, την υγεία και την φυσική σας κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όλα γύρω από εσάς τους Υδροχόους γυρίζουν. Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο,  σας λέει με τον  πιο ξεκάθαρο τρόπο, ότι, ήρθε η στιγμή να αναπτύξετε τα δημιουργικά σας σχέδια, τα οποία προετοιμάζατε εδώ και καιρό, και να τα υλοποιήσετε, με σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, να είστε προετοιμασμένοι ότι ένας νέος έρωτας θα εισβάλει στην ζωή σας.

ΙΧΘΥΣ

Με τα θέματα σπιτιού ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες.  Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δώσετε άμεσες λύσεις στα θέματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, ενώ για αρκετούς, αυτή η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης μπορεί να σημαίνει ότι αλλάζουν οι ισορροπίες μέσα στο σπίτι σας με νέες εισόδους. Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!