Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 30/8 – 6/9/2020


Με πολλές εκπλήξεις θα κάνει την είσοδο του ο Σεπτέμβριος, ένας μήνας που τα γεγονότα θα διαδέχονται συνέχεια το ένα μετά το άλλο.

Αυτή η εβδομάδα έχει για κάποια ζώδια θετικές όψεις ενώ για άλλα θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικές, επίσης  για άλλη μια φορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα τον έχουν οι γρήγοροι πλανήτες, δηλαδή ο Ερμής που με τις θετικές όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει τόσο με τον ανάδρομο Πλούτωνα όσο και με τον ανάδρομο Κρόνο θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης να ισχυροποιήσουν τη θέση τους.

Ο Ήλιος που με την όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό θα προκαλέσει ευχάριστες ανατροπές στις ζωές των ζωδίων της Γης, επίσης η Πανσέληνος του μήνα θα μας ωθήσει να ονειρευτούμε, ενώ η Αφροδίτη με την όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό και την όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Στο τέλος της εβδομάδας η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού να κινηθούν μέσο της διπλωματικής οδού στις προσωπικές και επαγγελματικές τους επικοινωνίες.

Ευνοημένοι της εβδομάδας θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) του 1ου και του 3ου δεκαημέρου, ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους),  μέσα από μεγεθυντικό φακό θα δουν τις σχέσεις τους οι  εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ ιδιαίτερα πιεστικοί θα είναι για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που είναι γεννημένοι στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή 30/08 η  όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα πίεσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για τις σημαντικές σχέσεις της ζωής του  οι  εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου, ενώ η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα κάνει εύκολα θύματα εξαπάτησης τους  εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 2ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 31/08 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς) ενώ θα είναι ιδιαίτερα θετική για τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς).

Την Τρίτη 01/09 η είσοδος του Σεπτέμβριου θα γίνει με την όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα, μια όψη που θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) να προχωρήσουν σε εκμυστηρεύσεις.

Την Τετάρτη 02/09 η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων θα ωθήσει να δουν κάτω από μεγεθυντικό φακό τις διαπροσωπικές τους σχέσεις οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες), επίσης η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ουρανό θα προκαλέσει ευχάριστες ανατροπές στην ζωή των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους), ενώ από  την άλλη πλευρά η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα ενισχύσει την συναισθηματική ανασφάλεια των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων).

Την Πέμπτη 03/09 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Κρόνο θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) να οργανώσουν με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους.

Την Παρασκευή 04/09 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με το Άρη θα είναι η αιτία να προκληθούν αρκετές εντάσεις και καυγάδες στις προσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων), το κλίμα για τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους αλλά και για τους Παρθένους και τους Ιχθύες ευτυχώς θα γλυκάνει η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη.

Το Σάββατο 05/09 η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να ακολουθήσουν την διπλωματική οδό στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις εάν θέλουν να πετύχουν τους στόχους τους.

Ενώ την Κυριακή η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Άρη θα ανεβάσει τους τόνους στις διαπροσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων)

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Δεν φοβάμαι να αναλάβω υποχρεώσεις ούτε και να συγκρουστώ εάν αυτό με βοηθήσει να πάω παρακάτω, γιατί ουσιαστικά τα μόνα εμπόδια που ουσιαστικά υπάρχουν  στην ζωή μου είναι ο φόβος και η ανασφάλεια.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και να υποδεχτούμε με χαρά τον καινούργιο μήνα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αφροδίτη στο Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Αφροδίτη είναι ένας από τους πλανήτες που όλοι μας αγαπάμε, μιας και είναι συνδεδ ...

Η επιστροφή του Ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Συνεχίζοντας ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του στις 28/10 στις 03:32 π.μ. θα επιστρέψει στ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 25/10 – 1/11/2020

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Οκτώβριος ήταν ένας μήνας με πολλές έντονες και ιδιαίτερα απαιτητικές στιγμές, ε ...

Σύνοδος ΄Ηλιου – Ανάδρομου Ερμή, Εκ βαθέων εξομολογήσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο χρόνος που περνάμε με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, λόγο των πολλών υ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου , Σχέσεις με διάρκεια στο χρόνο !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στη ζωή μας για να μπορούμε να προχωράμε και να αντιμετωπίζουμε με επιτυχία τις πρ ...

‘Ηλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό ταξίδι του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού ήταν αρκετά περιπετειώδης και για π ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u