Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, διάθεση για αλλαγές !!


Στις 27/6 ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου θα σχηματίσει  όψη εξάγωνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (5ο 47’). Ο Ήλιος στην Αστρολογία είναι η χαρά της ζωής μας, ενώ ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που εκπροσωπεί την αλλαγή. Όταν αυτοί οι δύο πλανήτες συναντιούνται σε όψη εξάγωνου η εξωστρέφεια και οι έξυπνες ιδέες κυριαρχούν στην ζωή μας. Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου η διάθεση μας για αλλαγές γίνεται πολύ έντονη, έχουμε την τάση να σπάσουμε τα δεσμά και να απελευθερωθούμε από παλιές πεποιθήσεις αλλά και από καταστάσεις που μας κρατούν  δέσμιους σε μια συνήθεια, να συμπεριφερόμαστε με προκλητικό και εκκεντρικό τρόπο, αλλά και να κάνουμε ευχάριστες εκπλήξεις στους αγαπημένους μας. Η όψη εξάγωνου θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου  δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. . Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η θετική όψη  εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται ότι θα προκαλέσει ευχάριστες αλλαγές στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας ή σε θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό που έχετε αρχίσει να ακούτε από τους άλλους είναι ότι δεν είστε όπως πριν. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον μόνιμο πλέον κάτοικο του ζωδίου σας, τον Ουρανό, θα ενισχύσει την επιθυμία σας για αλλαγές και θα  σας ωθήσει να γίνετε πιο προκλητικοί και εκκεντρικοί στον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις απόψεις σας και διαφημίζετε τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με μικρούς εφευρέτες μοιάζετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να κάνετε πράξη μια πρωτότυπη ιδέα σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να αλλάξετε εντελώς τον άξονα των αξιών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα εξωστρεφείς είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη  εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο σας με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να γίνετε πιο ανεξάρτητοι και διεκδικητικοί, χωρίς να σας νοιάζει τόσο πολύ η γνώμη των άλλων. Ενώ , είναι πιθανό να μπούνε στην ζωή σας άτομα τα οποία θα αλλάξουν ριζικά την Κοσμοθεωρία σας. 

ΛΕΩΝ

Νέες ιδέες έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου  θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους δισταγμούς και να πάρετε την απόφαση να κάνετε στροφή στην καριέρα σας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να προετοιμάσετε σωστά τα επόμενα βήματα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια νέα σελίδα ανοίγει στην ζωή σας. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου θα σας ωθήσει να αλλάξετε την ρότα της ζωής και να κυνηγήσετε τα όνειρα σας. Πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει ένα νέο πρόσωπο που θα εισβάλει στην ζωή σας με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

Τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια προσπαθείτε να προωθήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί.  Η όψη  εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται ότι θα ανατρέψει θετικά για εσάς το κλίμα που υπάρχει στο χώρο της εργασίας σας, ενώ πολύ σύντομα θα δείτε τις προσπάθειες σας να επιβραβεύονται οικονομικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ως γνήσιος εκπρόσωπος του Σταθερού Σταυρού, θέλετε δίπλα σας να έχετε άτομα τα οποία γνωρίζετε καλά. Η όψη  εξάγωνου  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον  Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να απελευθερωθείτε από σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες σας κρατάνε πίσω, και να επιτρέψετε να μπούνε στην ζωή σας νέα πρόσωπα τα οποία θα σας βοηθήσουν να βγάλετε στην επιφάνεια τον καλύτερο σας εαυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε από τους ανθρώπους που η ρουτίνα της καθημερινότητας σας κουράζει. Η όψη εξάγωνου που θα  σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον  Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου σας υπόσχεται ότι δεν θα βαρεθείτε καθόλου, καθώς μια ξαφνική αλλαγή στο χώρο της εργασίας σας, θα σας φέρει νέες ευθύνες αλλά και νέα μισθολογικά δεδομένα. Εσείς αυτό που μένει να κάνετε είναι να αφοσιωθείτε στις  νέες σας ευθύνες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δημιουργικές ιδέες έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι . Η όψη  εξάγωνου  που θα σχηματίσει ο  Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας,  με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να δώσετε σχήμα και μορφή σε ένα πρωτότυπο σχέδιο σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα φέρει ευχάριστες ανατροπές στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βασική σας προτεραιότητα αυτή τη χρονική περίοδο είναι η οικογένεια σας. Η όψη  εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος  από το ζώδιο του Καρκίνου με τον  κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας φέρει ευχάριστα νέα είτε σε ένα πρόβλημα υγείας που μπορεί να απασχολεί την οικογένεια σας, είτε να σας βοηθήσει να κάνετε πιο όμορφη την καθημερινότητα σας με τα οικεία σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΣ

Το κύριο χαρακτηριστικό σας είναι ότι σε όλα τα πράγματα βλέπετε την ομορφιά . Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να βρείτε νέους τρόπους για να εκφράσετε τις σκέψεις σας. Σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς θα έχετε την χαρά να δείτε ξαφνικά μπροστά σας φίλους που έχετε να δείτε καιρό.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας ιδιαίτερα καυτός, από Αστρολογικής πλευράς , Ιούνιος ξεκίνησε, όχι μόνο από πλ ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης, Αποκατάσταση σχέσεων…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την καταιγίδα, λένε, ότι πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Έτσι, μετά την ερωτική ...

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, Υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λαχτάρα μας για επικοινωνία αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να μας παρασύρει σε λε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u