Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, επίτευξη στους στόχους μας !!!


Στις 13/11 ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (21ο 03’).

Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο η όψη εξάγωνου  Ήλιου – Πλούτωνα προικίζει το άτομο με μεγάλα  ψυχικά και σωματικά αποθέματα, του δίνει την δυνατότητα να αναρρώνει γρήγορα,  του δίνει την ικανότητα να προσαρμόζεται πολύ εύκολα σε νέα δεδομένα, αλλά και ισχυρή θέληση.

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα έχουμε την ικανότητα να ελέγχουμε τον εαυτό μας και τις αποφάσεις μας, να μένουμε αφοσιωμένοι στους στόχους μας, να είμαστε αποτελεσματικοί και επίμονοι, να αποκαλύπτουμε σκοτεινά σημεία στις υποθέσεις που μας απασχολούν, και να μπορούμε ουσιαστικά να μεταμορφωθούμε.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς,  Υδροχόους) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου  δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας και θα σας δώσει την δύναμη που χρειάζεστε για να πετύχετε και τους πιο απαιτητικούς σας στόχους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο  ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις και να τις βάλετε σε άλλο επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε με την υπομονή και την επιμονή σας στο χώρο της εργασίας σας, ενώ πολύ σύντομα θα δείτε ότι η προσπάθεια σας θα ανταμειφθεί και οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Σκορπιού  με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο σχέδιο σας το οποίο θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να ανανεώσετε την σχέση σας με τον/την ερωτικό/ή σας σύντροφο.

ΛΕΩΝ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βοηθήσουν να βρείτε λύσεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις οι οποίες θα μεταμορφώσουν την καθημερινότητα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το  ζώδιο του Σκορπιού  με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε τα δημιουργικά σας σχέδια με ιδιαίτερα εμπνευσμένο τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε τα κεκτημένα της οικογένειας σας με τον καλύτερο τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα από το  ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να εστιάσετε την προσοχή σας στους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους, έτσι ώστε κανένας και τίποτα να μην μπορεί να μπει εμπόδιο στο δρόμο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε με ιδιαίτερη προσοχή τα νέα επαγγελματικά σας πλάνα, ενώ είναι πιθανό να ανακαλύψετε και κρυμμένα μυστικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το  ζώδιο σας,  θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον αυτοέλεγχο σας απέναντι στις προκλήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, υπόσχεται ότι θα δώσει νέα πνοή στην καριέρα σας, με την προϋπόθεση ότι για λίγο καιρό θα κρατήσετε τα σχέδια σας μυστικά.

ΙΧΘΥΣ

Η θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την εμπιστοσύνη σημαντικών ανθρώπων του φιλικού σας κύκλου με την αποφασιστικότητα και την επιμονή σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερμής σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν βλέπαμε το φετινό καλοκαίρι ως  ένα βιβλίο, ο τίτλος που θα ταίριαζε στο επόμενο ...

Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, Διεκδικήστε τα θέλω σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η διάθεση μας σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται, γι’ αυτό και τώρα περισσότερο από κ ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Προσοχή στις εντάσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η συναισθηματική κόπωση , εξαιτίας των ιδιαίτερα απαιτητικών καταστάσεων και των ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας κύκλος σημαντικών αλλαγών για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκ ...

Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, Εκφράστε τα συναισθήματά σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένα από τα πράγματα που αποτελούν τροχοπέδη στην ζωή μας είναι ο εγωισμός, ιδιαίτε ...

Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Αλλαγές στην ζωή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Νέα δεδομένα και σημαντικές αλλαγές θα φέρει στην ζωή μας ο Ιούλιος με την πρώτη κα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u