Ήλιος στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει !!


Η έναρξη του χειμώνα γίνεται επίσημα κάθε χρόνο με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω. Τη φετινή χρονιά, η γενέθλια χρονιά των Αιγόκερων θα ξεκινήσει στις 21/12 στις 12:02 μ.μ. όπου θα κάνει ο Ήλιος την είσοδο του, και θα παραμείνει μέχρι τις 19/01 στις 22:39 μ.μ.

Η φετινή γενέθλια χρονιά των Αιγόκερων, θα είναι σαφέστατα πιο ήρεμη από αυτά των προηγούμενων χρόνων, έστω και αν βρισκόμαστε αρκετά περιορισμένοι εξαιτίας της πανδημίας του Κορωνοϊού, καθώς ο κύκλος των Εκλείψεων στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερω έχουν ολοκληρωθεί, αλλά και γιατί ο κυβερνήτης του Αιγόκερω, Κρόνος, έχει ολοκληρώσει την παρουσία του και πλέον έχει μπει στο ζώδιο του Υδροχόου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα βάλουμε τους στόχους για την επόμενη χρονιά, έχοντας την εμπειρία των προηγούμενων χρόνων θα μπορέσουμε να δουλέψουμε μεθοδικά, δεν θα δυσκολευτούμε να ακολουθήσουμε κανόνες, ενώ θα είμαστε πιο αυστηροί με τους ασυνεπείς και τους αδιάφορους. Μπορεί η φετινή περίοδος των γιορτών να μην έχει την εξωστρέφεια των προηγούμενων χρόνων, ωστόσο, θα μας βοηθήσει να εστιάσουμε στις σχέσεις ουσίας και να μεταμορφωθούμε.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), ενώ, μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδος ξεκινά για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 27/12 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό (6ο 51’), η οποία θα φέρει ευχάριστες ανατροπές στην ζωή των ζωδίων της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους ) του 1ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 8/01 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα (16ο 23’), θα βοηθήσει τόσο τους  Καρκίνους και τους Αιγόκερους όσο και τους Παρθένους και τους  Ιχθύες  του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα, να ακολουθήσουν τα όνειρα τους.
  • Στις 18/01 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα (24ο 37’), οι οποία θα βοηθήσει  τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα να μεταμορφωθούν.

Το πέρασμα του Ήλου από το  ζώδιο του Αιγόκερω θα φέρει για τους : 

ΚΡΙΟΣ

Βασική σας προτεραιότητα θα είναι το επόμενο χρονικό διάστημα η επαγγελματική σας πορεία. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βάλετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους, για τους οποίους θα δουλέψετε σκληρά, ωστόσο, αυτή τη φορά θα λάβετε την ανταμοιβή και την αναγνώριση που αξίζετε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Έτοιμοι να βάλετε τις βάσεις για το μέλλον είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προωθήσετε τα σχέδια σας για τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, και να δώσετε όλη σας την ενέργεια ώστε να πετύχετε τους μελλοντικούς σας στόχους. Αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας όμως, είναι ότι τα επόμενα χρόνια σας περιμένει σκληρή δουλειά, και πως τίποτα δεν θα σας χαριστεί. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις, ενώ αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε και σε σημαντικές συζητήσεις που αφορούν την προοπτική μιας νέας οικονομικής συνεργασίας. Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας για άλλη μια φορά θα βρεθούν οι διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε τις προσωπικές σας σχέσεις και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες, με αποτέλεσμα να αλλάξετε τον τρόπο που συμπεριφέρεστε σε αυτές. Ενώ αρκετοί από εσάς θα ξεκινήσετε κατά τη διάρκεια της παραμονής του και νέες συνεργασίες. 

ΛΕΩΝ

Καλύτερη διαχείριση του χρόνου σας θα προσπαθήσετε να κάνετε  εσείς οι Λέοντες.  Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρίσκετε πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύπτουν στην δουλειά σας και να γίνεστε πιο αποτελεσματικοί. Επίσης, κατά την διάρκεια της παραμονής του θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία και στην φυσική σας κατάσταση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια από τις πιο θετικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Παρθένους.
Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε με αισιοδοξία και χαρά τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ο έρωτας θα ξαναγίνει προτεραιότητα στην ζωή σας. 

ΖΥΓΟΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας θα ασχοληθείτε εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας. Ενώ, φέτος θα νιώσετε ότι η οικογένεια σας είναι δίπλα σας και μπορεί να αφουγκραστεί τις ανάγκες σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε έντονους ρυθμούς θα μπει από εδώ και στο εξής η ζωή σας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να γίνετε πιο εκφραστικοί και εκδηλωτικοί με τους συνεργάτες σας, ενώ κατά την διάρκεια των επαγγελματικών επαφών σας θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις των συνομιλητών σας. Σε προσωπικό επίπεδο θα περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους, πάντα με προσοχή. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιο σίγουροι για τον εαυτό σας θα αισθανθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς Τοξότες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας, θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε τις μετοχές σας στην δουλειά σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κάνετε χαρούμενους τους αγαπημένους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έτοιμοι για δράση είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Ήλιο στο ζώδιο σας θα εγκαινιάσει την φετινή περίοδο των γενεθλίων σας. Τα φετινά σας γενέθλια θα είναι πιο χαρούμενα από τα προηγούμενα, αφού είστε έτοιμοι να εξελιχθείτε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, άλλωστε, η παρουσία του Δια και του Κρόνου στο ζώδιο σας την περσινή χρονιά, έβαλαν το λιθαράκι τους στην ζωή σας. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τους ρυθμούς θα πρέπει να ρίξετε λίγο εσείς  οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε και να προετοιμάσετε τα επόμενα σας βήματα. Άλλωστε, η είσοδος του Δία και του Κρόνου στο ζώδιο σας, λένε ένα και μόνο πράγμα, σας περιμένει πολύ δουλειά.

ΙΧΘΥΣ

Μια περίοδος έντονης εξωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους  Ιχθύες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, άλλες χρονιές θα λέγαμε ότι θα έχετε ευχάριστες προσκλήσεις τις οποίες δεν πρέπει να απορρίψετε. Φέτος όμως, θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που εκτιμάτε και θα μοιραστείτε μαζί τους τα μελλοντικά σας σχέδια. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι, μπορεί να ξεκινήσετε και μια ερωτική σχέση με ένα φιλικό σας πρόσωπο.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!