‘Ερμής στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει !!


Λίγες ώρες πριν το Χειμερινό Ηλιοστάσιο, στις 21/12, ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Αιγόκερω. Η είσοδος του σε αυτό το ζώδιο γίνεται σε μια χρονική συγκυρία, όπου, αυτό που απαιτείται από όλους μας είναι δείξουμε σοβαρότητα και ψυχραιμία.

Άλλωστε, ο Ερμής σε αυτό το ζώδιο μας βοηθάει, να ακολουθούμε την φωνή της λογικής και όχι του συναισθήματος, να προσαρμοζόμαστε με ευκολία στους κανόνες, να μένουμε αφοσιωμένοι στους στόχους μας, να λειτουργούμε με πρόγραμμα, να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, να υποσχόμαστε μόνο πράγματα που μπορούμε να υλοποιήσουμε, να είμαστε αυστηροί όχι μόνο με τους άλλους αλλά κυρίως με τον εαυτό μας.

Ωστόσο, η αυστηρή κριτική, ψυχρότητα που μπορεί να δείξουμε στους αγαπημένους και στους  συνεργάτες μας, αλλά και το γεγονός ότι εμμένουμε στις απόψεις μας, μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

Ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 21/12 στις 01:08 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 08/01 στις 13: 59 μ.μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες που θα μας δοθούν, για τον περιορισμό της πανδημίας, θα συμπεριφερθούμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, ενώ θα είμαστε και αρκετά αυστηροί με όσους προσπαθήσουν να ξεφύγουν από τα όρια.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), ενώ για άλλη μια φορά, θα απαιτηθεί να δείξουν σοβαρότητα και συνέπεια οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Η φετινή παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα είναι ευκολότερα διαχειρίσιμη σε σχέση με την περσινή χρονιά, καθώς κατά τη διάρκεια της παραμονής του δεν θα σχηματίσει όψη  ούτε με τον Άρη, ούτε με τον Κρόνο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Αιγόκερω οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι

  • Στις 25/12 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο  Ουρανό(6ο 53’), η οποία θα δώσει έξυπνες  ιδέες και απρόσμενες λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
  • Την 01/01 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα (18ο 28’), η οποία θα βοηθήσει τόσο τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους όσο και τους Παρθένους και τους Ιχθύες  του 2ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα, να ακολουθήσουν τα όνειρα τους.
  • Στις 05/01 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Πλούτωνα (24ο 19’), θα ωθήσει τους  εκπροσώπους του Παρορμητικού   Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα να μην αφήσουν τα πράγματα στην τύχη τους.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Αιγόκερω  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα σημαντική θα είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Κριούς .
Η παρουσία  του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να βάλετε τους στόχους για την επόμενη χρονιά. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο θα καταφέρετε να βελτιώσετε την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς, με την σοβαρότητα και την συνέπεια σας. Επίσης, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, θα έχετε ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό  σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε με αποφασιστικότητα, τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ αρκετοί από εσάς, θα έχετε την δυνατότητα, να τακτοποιήσετε και τις γραφειοκρατικές σας υποθέσεις που σας απασχολούν καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι.  Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, με θετικούς για εσάς όρους, ενώ, αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε και σε νέες οικονομικές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε και πάλι σίγουροι για τον εαυτό σας και τις επιλογές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις προσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας θα εστιάσετε την προσοχή σας εσείς οι Καρκίνοι . Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τις σχέσεις σας και τον τρόπο που λειτουργείτε σε αυτές. Αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε.

ΛΕΩΝ

Νέες υποχρεώσεις θα αναλάβετε λίγο πριν το τέλος της χρονιάς στην δουλειά σας εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να γίνετε πιο αυστηροί με τους συναδέλφους σας, ενώ οι νέες ευθύνες, θα σας αναγκάσουν να μάθετε να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά το χρόνο σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια από τις πιο χαρούμενες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους  Παρθένους.  Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας και κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βάλετε τα σχέδια σας σε τροχιά υλοποίησης, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κερδίσετε το ενδιαφέρον του προσώπου που σας ενδιαφέρει με το χιούμορ και την ευγένεια σας.

ΖΥΓΟΣ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Ζυγοί. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα μέλη της οικογένειας σας, αλλά και στα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε και μια επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια ευχάριστη καθημερινότητα περιμένει εσάς τους Σκορπιούς. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προβάλετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο στην δουλειά σας, και να βγείτε νικητές στο επικοινωνιακό παιχνίδι. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, εκτός από ευχάριστες συζητήσεις με τους φίλους σας, θα κάνετε και ενδιαφέρουσες γνωριμίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ώρα της ανταμοιβής έφτασε για εσάς τους Τοξότες. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια νέα οικονομική  συνεργασία  και να ανεβάσετε την υπεραξία σας στο χώρο της δουλειάς σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα κτητικοί με τους αγαπημένους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έτοιμοι για νέα ξεκινήματα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι.
Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ, δεν θα δυσκολευτείτε να πείσετε τους άλλους να ακολουθήσουν τις οδηγίες σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε χωρίς δισταγμό τα συναισθήματα σας στους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετά εσωστρεφείς θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Υδροχόοι.
Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων, ενώ δεν αποκλείεται, για να πετύχετε τους στόχους σας να κινηθείτε παρασκηνιακά. Σε προσωπικό επίπεδο, η επιστροφή ενός ατόμου από το ερωτικό σας παρελθόν θα σας αναστατώσει.

ΙΧΘΥΣ

Μπορεί η περίοδος που διανύουμε να μην επιτρέπει τις κοινωνικές συναναστροφές, εσάς όμως αυτό δεν θα σταθεί εμπόδιο. Η είσοδος του Ερμή  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει  μέσα από τον φιλικό σας κύκλο να προχωρήσετε σε σημαντικές γνωριμίες, οι οποίες θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο από τον φιλικό σας κύκλο.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!