Ήλιος στους Ιχθύες και πως θα μας επηρεάσει


Σιγά σιγά φτάνουμε στο τέλος της Αστρολογικής χρονιάς, μιας χρονιάς με πολλές ενδιαφέρουσες στιγμές, αρκετές ανατροπές και συνειδητοποιήσεις.Ο επίλογος της φετινής Αστρολογικής χρονιάς θα αρχίσει να γράφετε με την είσοδο του Ήλιου στο Υδάτινο και Μεταβλητό ζώδιο των Ιχθύων, ένα ζώδιο το οποίος  είναι συνδεδεμένο , την φαντασία, το συναίσθημα, τα όνειρα , την Πίστη, την θεραπεία, τον οραματισμό, την έμπνευση , την Τέχνη, αλλά και με τις τάσεις φυγής από την πεζή πραγματικότητα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονή του Ήλιου  στους Ιχθύς, οι περισσότεροι από εμάς έχουν την τάση να εκφράζουν με μεγαλύτερη ευκολία  τις κρυμμένες τους ευαισθησίες, αλλά  και τα συναισθήματα τους, να κάνουνε όνειρα για το μέλλον,  να βγάζουν στην επιφάνεια την πιο ρομαντική πλευρά του εαυτούς τους, και να κάνουν τον απολογισμό τους, πριν προχωρήσουν στα επόμενα τους βήματα.

Η φετινή χρονιά έχει μια σημαντική ιδιαιτερότητα καθώς την ημέρα της Πανσελήνου θα κάνει την είσοδο του ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων.

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στους Ιχθύς στις 19/02 λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και συγκεκριμένα στις 00:39 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 20/03 στις 23:23 μ.μ. όπου και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριό,  εγκαινιάζοντας την νέα Αστρολογική χρονιά. Ιδιαίτερα ευνοημένα από την παρουσία τόσο του Ήλιου, στους Ιχθύς, θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) τα οποία από την μια πλευρά θα μπουν σε δράση, ενώ από την άλλη πλευρά θα μπουν σε μια περίοδο όπου θα έχουν την δυνατότητα να βάλουν την ζωή τους σε σταθερή βάση, ενώ από την άλλη πλευρά  τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες) θα πρέπει να δουλέψουν λίγο παραπάνω για να πάρουν την επιβράβευση που τους αξίζει.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στους Ιχθύς οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 20/02 η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς (01ο 22’), ευνοεί τα νέα ξεκινήματα στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) των 2 πρώτων ημερών καθώς και όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα,
  • Στις 06/03 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό(15ο 41’), υπόσχεται ευχάριστες εκπλήξεις αλλά και αναθεωρήσεις τόσο για τους   Παρθένους και τους  Ιχθύς όσο και για τους Ταύρους  και τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 07/03 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου (16ο 40’), θα ωθήσει τους  εκπροσώπους  του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα,  να ασχοληθούν με μεγαλύτερη προσοχή με τις διαπροσωπικές τους σχέσεις, και να συνειδητοποιήσουν τι θέλουν πραγματικά από αυτές.
  • Στις 15/03 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα (25ο 07’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου να οραματιστούν το μέλλον τους καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, ενώ καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις υποσχέσεις των άλλων.
  • Στις 16/03 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη (25ο 52’), θα ανεβάσει τους τόνους και θα παρασύρει σε προσβλητικές συμπεριφορές απέναντι στους συναδέλφους και στα αγαπημένα τους πρόσωπα τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 17/03 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ερμή (26ο 33’), θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές ικανότητες, ενώ ευνοεί και τις μετακινήσεις των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες,
    Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλων όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 20/03 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα (29ο 57’), θα βοηθήσει να ανακτήσουν τον αυτοέλεγχο τους να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια που υπάρχουν στο παρελθόν στον δρόμο τόσο των Παρθένων και των Ιχθύων όσο και των Αιγόκερων και των Καρκίνων που έχουν γεννηθεί την τελευταία ημέρα, καθώς και όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Η φετινή παρουσία του Ήλου στους Ιχθύς θα φέρει : 

ΚΡΙΟΣ

Μια περίοδο προετοιμασίας ξεκινά για εσάς τους Κριούς. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς στον 12ο Ηλιακό σας οίκο από την μια πλευρά θα σας ωθήσει να κάνετε την αυτοκριτική σας, ενώ από την άλλη πλευρά θα σας βοηθήσει  να  κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να προωθήσετε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα, αυτό για τους περισσότερους από εσάς σημαίνει ότι θα περάσετε ένα διάστημα έντονου άγχους. Σε προσωπικό επίπεδο, βρείτε χρόνο για να  χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε, να ασχοληθείτε με την υγεία σας και να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κρατήσετε μυστικά από τους δικούς σας ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια περίοδος έντονης εξωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους Ταύρους.  Η  είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ένα ευχάριστο διάστημα κατά τη διάρκεια του οποίου θα έχετε την ευκαιρία να το ρίξετε λιγάκι έξω, να κάνετε νέες γνωριμίες και να  μοιραστείτε τα μελλοντικά σας σχέδια με τους φίλους σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με άτομα από το φιλικό σας κύκλο θα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο μελλοντικά,  τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τους φιλόδοξους στόχους σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς στο 10ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε με ιδιαίτερο πάθος νέους επαγγελματικούς σας στόχους, και να είστε προετοιμασμένοι ότι τα επόμενα χρόνια, με την είσοδο και του Κρόνου στους Ιχθύς, θα πρέπει να μάθετε να δουλεύετε μεθοδικά και πειθαρχημένα. Σε προσωπικό επίπεδο, θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα η εικόνα σας, αλλά και η γνώμη που έχουν οι άλλοι για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χαρούμενοι και αισιόδοξοι θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Καρκίνοι . Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας γεμίσει με ενέργεια και αισιοδοξία, ώστε και εσείς από την πλευρά σας, χωρίς φόβο να ριχτείτε στην μάχη  για να  προωθήσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά  σας σχέδια, επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να τακτοποιήσετε τις Νομικές σας υποθέσεις ή για να ξεκινήσετε ένα  εκπαιδευτικό σεμινάριο μέσω διαδικτύου. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

ΛΕΩΝ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του Ήλιο στους Ιχθύς στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις τακτοποιήσετε  τις οικονομικές υποθέσεις  απέναντι σε Τρίτους τόσο τις δικές σας όσο και τους συντρόφου σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό αυτό το χρονικό διάστημα να δεχτείτε προτάσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα νιώσετε ότι έχετε αφήσει τα δύσκολα πίσω σας, και πλέον έχετε ανακτήσει την αυτοπεποίθηση σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει σημαντικά και στην ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε πιο έντονα  αυτή τη χρονική περίοδο εσάς τους Παρθένους. Η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε με προσοχή τις σχέσεις σας τόσο με τους συνεργάτες όσο και με τους δικούς σας ανθρώπους, και να δείτε για ποιες αξίζει να δουλέψετε, μιας και ο Κρόνος που θα μπει την ημέρα της Πανσελήνου στους Ιχθύς θα απαιτήσει από εσάς να δείξετε σοβαρότητα και συνέπεια,  ενώ είναι  πιθανό να προχωρήσετε και σε νέες συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ασχοληθείτε με τα θέματα που απασχολούν τον σύντροφο σας και επηρεάζουν την σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Νέες ευθύνες στην δουλειά σας θα  έχετε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Το παρουσία του Ήλιου στους  Ιχθύς  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας  φέρει νέες ευθύνες στην δουλειά σας, στην οποία θα απαιτηθεί από εσάς να δώσετε άμεσες και πρακτικές λύσεις , ενώ από την άλλη πλευρά θα έχετε την ευκαιρία  να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας  και να έρθετε και πάλι μαζί τους πιο κοντά. Σε προσωπικό επίπεδο, παρά την πίεση του χρόνου, θα καταφέρετε  να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης ώστε να διώξετε το συσσωρευμένο άγχος, και μιας και μπαίνουμε σιγά σιγά στην άνοιξη, να ανανεώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια από τις πιο χαρούμενες, ερωτικές  και πάνω από όλα δημιουργικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Σκορπιούς. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να αναπτύξετε  με πάθος και ενθουσιασμό τα φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον. Παράλληλα όμως, θα έχετε τον χρόνο και την διάθεση  να βγείτε έξω, να δείτε τους φίλους σας,  να περάσετε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά και τους αγαπημένους σας , και να ασχοληθείτε με ότι σας γεμίζει χαρά. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα ξαναβρούν τις ισορροπίες τους με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας  θα ασχοληθείτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς  στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με ιδιαίτερη προσοχή με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι, την οικογένεια, και την ακίνητη σας περιουσίας, ενώ, αυτό που θα πρέπει να μάθετε, μιας και θα μπει και ο Κρόνος στους Ιχθύς, είναι ότι πρέπει να βάλετε όρια και στα συγγενικά σας πρόσωπα. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε έντονους ρυθμούς θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Ήλιου στους    Ιχθύς στον 3ο Ηλιακό σας οίκο,  θα βάλει καθημερινή σας ζωή σας, σε νέους και ακόμα πιο έντονους ρυθμούς, με πολλές μετακινήσεις αλλά και συζητήσεις  για επαγγελματικούς λόγους κυρίως λόγους. Το πιο σημαντικό για εσάς είναι ότι δεν θα αναλώνεστε πλέον σε περιττές συζητήσεις αλλά θα εστιάζεστε στην ουσία των πραγμάτων.  Από την άλλη πλευρά, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να συνδυάσετε την δουλειά με την διασκέδαση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε σταθερές βάσεις θα βάλετε την ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία  του Ήλιου στους Ιχθύς στον 2ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει από την μια πλευρά να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας στο χώρο της δουλειάς σας, ενώ από την άλλη πλευρά θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε και σε μια συμφέρουσα οικονομική συμφωνία. Σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κάνετε χαρούμενους τους αγαπημένους σας, αρκεί να μην παρασυρθείτε σε οικονομικές σπατάλες.

ΙΧΘΥΣ

Ιδιαίτερα σημαντικά θα είναι τα φετινά σας γενέθλια . Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας έχουν δοθεί, ενώ η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο σας φέτος, θα σας βοηθήσει να δείξετε την σοβαρότητα και την συνέπεια σας και να αναλάβετε νέες ευθύνες τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας, συμβάλλοντας σημαντικά στην εξέλιξη σας. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 Κριός  Μια μέρα γεμάτη ενέργεια κα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!