Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου


Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου-  Θερινό Ηλιοστάσιο, γίνεται και επίσημα η έναρξη του καλοκαιριού, ενός καλοκαιριού το οποίο προβλέπεται να είναι καυτό, ιδιαίτερα από πλευράς θερμοκρασιών.

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21/06 στις 12:12 μ.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 22/07 στις 23:06 μ.μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Λέοντα.

Το Υδάτινο και Παρορμητικό ζώδιο του Νερού  είναι συνδεδεμένο, περισσότερο από κάθε άλλο με τις έννοιες,  οικογένεια, παράδοση, πατρίδα, τις αρχές με τις οποίες έχουμε γαλουχηθεί  από την οικογένεια μας,  τον τρόπο που λειτουργούμε συναισθηματικά. Τα φετινά γενέθλια των Καρκίνων, θα είναι ίσως μετά από πολλά χρόνια, ευχάριστα, καθώς είναι απαλλαγμένα από δύσκολες καταστάσεις, θα τους δοθούν πολλές ευκαιρίες να κάνουν νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, να γίνουν πιο τολμηροί, και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιασθούν. Το μόνο που πρέπει να προσέχουν είναι τις υπερβολές.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Καρκίνου θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) τα οποία θα προωθήσουν με ενθουσιασμό τα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ, την προσοχή τους στις διαπροσωπικές τους σχέσεις θα στρέψουν οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι)

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 29/06 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία (07ο18’), είναι πιθανό να παρασύρει σε υπερβολές και ανεύθυνες αποφάσεις  τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού  (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 29/06 η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου (07ο 22’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου να προχωρήσουν σε νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους, αρκεί να εκμεταλλευτούν σωστά τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιασθούν.
  • Στις 10/07 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό (18ο 05’), θα φέρει ευχάριστες εκπλήξεις και θα ενισχύσει την επιθυμία να σπάσουν τα δεσμά από ότι τους κρατάει πίσω τόσο οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι όσο και οι Ταύροι και οι Σκορπιοί, που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 13/07 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω (21ο 21’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να ασχοληθούν με τις διαπροσωπικές τους σχέσεις και να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για αυτές.
  • Στις 16/07 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ερμή (24ο 15΄), θα ενισχύσει την εξωστρέφεια και τις επικοινωνιακές ικανότητες των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 18/07 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα (25ο 20’) , θα ενισχύσει την διαίσθηση και τις καλλιτεχνικές ανησυχίες των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.
  • Στις 20/07 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Πλούτωνα (27ο 21’), θα ωθήσει σε οριστικά ξεκαθαρίσματα και σε ουσιαστικά νέα ξεκινήματα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 3 τελευταίων ημερών καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Το ταξίδι του Ήλου στο ζώδιο του Καρκίνου  θα φέρει για τους :

ΚΡΙΟΣ

Με το σπίτι και την οικογένεια σας  θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δώσετε οριστικές λύσεις  στα ζητήματα που απασχολούν τα συγγενικά τους πρόσωπα , στα θέματα της ακίνητης σας περιουσίας αλλά και με ηλικιωμένα άτομα της οικογένειας σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα μπείτε στην διαδικασία ασχοληθείτε ουσιαστικά με τον χώρο του σπιτιού σας. Κάποιοι από εσάς με αφορμή μια νέα επαγγελματική πρόταση μπορεί να προχωρήσετε και σε αλλαγή πόλης ή σπιτιού. Σε προσωπικό επίπεδο, εξαιτίας της παρουσίας του Δία στο ζώδιο σας, θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και τη συναισθηματική σας κατάσταση. 

ΤΑΥΡΟΥΣ

Σε ευχάριστους ρυθμούς θα μπει η ζωή σας τις επόμενες ημέρες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια ευχάριστη και καθόλου βαρετή καθημερινότητα, γεμάτη ευχάριστες συζητήσεις στην δουλειά σας και την δυνατότητα προβολής σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα αποφασίσετε να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την δυνατότητα να δείτε φίλους και να ασχοληθείτε με τα ζητήματα που απασχολούν το κοντινό κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα κεκτημένα σας θα προσπαθήσετε να προστατεύσετε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε την υπεραξία σας στο χώρο της δουλειά σας, προστατεύοντας παράλληλα  κεκτημένα σας, ενώ παράλληλα θα προχωρήσετε και σε σημαντικές επαγγελματικές επιτυχίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα προστατευτικοί με τον σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ δεν θα διστάσετε να κάνετε και αρκετά δώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή είναι πλέον δικός σας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας, θα εγκαινιάσει την φετινή γενέθλια χρονιά σας, μια χρονιά, η οποία σας υπόσχεται πολλές ευκαιρίες στην δουλειά σας, αρκεί να τολμήσετε να κάνετε το επόμενο βήμα, αλλά ευχάριστες στιγμές στην προσωπική σας ζωή. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να απαλλαγείτε από τα βαρίδια του παρελθόντος και να προχωρήσετε μπροστά. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

ΛΕΩΝ

Αρκετό άγχος θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει, ενισχύσει το άγχος που έχετε για την δουλειά και το επαγγελματικό σας μέλλον, ενώ αρκετοί από εσάς δεν θα διστάσετε, να κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Επίσης, κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα νιώθετε τα ενεργειακά σας αποθέματα να μειώνονται, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να βρίσκεται χρόνο για τον εαυτό σας για να χαλαρώνεται και να ασχολείστε με δραστηριότητες που σας βοηθούν να αποφορτίζετε την ένταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια περίοδος έντονης εξωστρέφειας  ξεκινά για εσάς τους Παρθένους . Η είσοδος  του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα ωθήσει να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή, αλλά και τις κοινωνικές σας δράσεις. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους, και σε αυτές θα έχετε την δυνατότητα να διευρύνεται τον κοινωνικό σας κύκλο με σημαντικές γνωριμίες. Να μοιραστείτε τα μελλοντικά σας σχέδια με τους φίλους σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έχετε ενεργή συμμετοχή και σε διάφορες κοινωνικές δράσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα άτομο που θα γνωρίσετε σε μια φιλική συγκέντρωση.

ΖΥΓΟΣ

Με τους φιλόδοξους στόχους σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δουλέψετε με ενθουσιασμό και αφοσίωση για την επιτυχία των επαγγελματικών σας στόχων, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε και ενδιαφέρουσες επαγγελματικέ προτάσεις τις οποίες θα πρέπει να αποδεχτείτε. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ασχοληθείτε ουσιαστικά με την εικόνα σας και θα κάνετε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις για να την βελτιώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έτοιμοι να κάνετε τα επόμενα σας βήματα είστε  τη χρονική περίοδο εσείς οι  Σκορπιοί. Η είσοδος του  Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε  με μεγαλύτερη αισιοδοξία και ενθουσιασμό τα μελλοντικά σας σχέδια τα οποία μπορείτε να βάλετε άμεσα σε τροχιά υλοποίησης, ενώ, παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να τακτοποιήσετε τις  Νομικές ή γραφειοκρατικές υποθέσεις. Επίσης, θετικά νέα θα είναι και τα νέα για τους νεότερους εκπροσώπους του ζωδίου σας, ιδιαίτερα όσους περιμένουν τα αποτελέσματα των εισαγωγικών εξετάσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα οικονομικά σας θα ρίξετε όλη σας την προσοχή αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος  του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τόσο τις δικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους όσο και του συντρόφου σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε και ενδιαφέρουσες οικονομικές προτάσεις τις οποίες θα μελετήσετε με προσοχή. Σε προσωπικό επίπεδο, το χαμόγελο και η αυτοπεποίθηση σας επιστρέφει, γεγονός που θα λειτουργήσει θετικά και στην σεξουαλική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια πολύ σημαντική περίοδο ξεκινά για τις σχέσεις σας. Η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με μεγαλύτερη σοβαρότητα  με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αλλάζοντας ουσιαστικά τον τρόπο που λειτουργείτε σε αυτές, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε και την ευκαιρία να προχωρήσετε και σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα που υπήρχαν με τον σύντροφο σας και να κάνετε μια νέα αρχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέες ευθύνες θα έχετε στην δουλειά σας αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος  του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα σας φέρει νέες ευθύνες στην δουλειά σας, μαζί με αρκετό άγχος, καθώς θα είστε αναγκασμένοι να δώσετε άμεσες και πρακτικές λύσεις, ενώ θα είστε αναγκασμένοι να παίξετε τον ρόλο του διαμεσολαβητή με ορισμένους συναδέλφους σας. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι απαραίτητο να φροντίσετε την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση.

ΙΧΘΥΣ

Μια από τις πιο αισιόδοξες, ερωτικές και παράλληλα δημιουργικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους  Ιχθύς. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους ενδοιασμούς και να ριχτείτε με πάθος στην υλοποίηση των νέων προσωπικών και επαγγελματικών σας σχεδίων. Επίσης, θα βρείτε χρόνο να περάσετε όμορφα με τους αγαπημένους και τα παιδιά σας, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και γιατί όχι, να ερωτευτείτε.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!