Σύνοδος Ήλιου- Πλούτωνα , Τέλος σε προβληματικές καταστάσεις !!!


Ένα από τα βασικά αιτήματα των ημερών είναι ότι πρέπει να πάρουμε τον έλεγχο της ζωής και των καταστάσεων που μας απασχολούν στα χέρια μας.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω (22ο 48’) στις 13/01 θα μας βοηθήσει να το κάνουμε πράξη. Έτσι κάτω από την επιρροή της έχουμε την δυνατότητα να διεισδύσουμε πίσω από τα χαμόγελα και να δούμε τις πραγματικές προθέσεις των άλλων γύρω μας, να κινηθούμε με στρατηγική για να πετύχουμε τους στόχους μας. Και επειδή θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο των καταστάσεων γύρω μας είναι πιθανό να δούμε τους άλλους με ιδιαίτερη επιφυλακτικότητα και καχυποψία.

Αυτό που επίσης πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι ο Πλούτωνας δεν αγαπά τις σαθρές καταστάσεις, γι’ αυτό και στις προθέσεις τους είναι να  μας βοηθήσει να δώσουμε οριστικό τέλος σε αρρωστημένες καταστάσεις και να ξεκινήσουμε από την αρχή.

Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου  δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 8 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Τον έλεγχο της καριέρας σας ήρθε η ώρα να πάρετε εσείς οι Κριοί. Αφήστε λοιπόν στην άκρη τους ενδοιασμούς και προχωρήστε μπροστά δείχνοντας σε όλους τις δυνατότητες σας. Και πάνω από όλα, κλείστε τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Την εύνοια της τύχης έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι.  Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αποφασίσετε ποια στρατηγική θα ακολουθήσετε για να πετύχετε τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για να προχωρήσετε στη ζωή σας αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να σπάσετε τους δεσμούς με ότι σας κρατάει πίσω. Και αυτό θα το καταφέρετε μόνο αν κοιτάξετε κατάματα τους φόβους και τις ανασφάλειες σας και τους αντιμετωπίσετε ως ίσο προς ίσο. Ένα είναι σίγουρο ότι θα αναγεννηθείτε ουσιαστικά μόλις τους αντιμετωπίσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε νέες βάσεις προσπαθείτε να βάλετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό να ρίξετε τους τίτλους τέλους σε μια σχέση ή μια συνεργασία η οποία σας κρατούσε πίσω και να προχωρήσετε μπροστά την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή χωρίς βαρίδια από το παρελθόν. 

ΛΕΩΝ

Οι ηγετικές σας ικανότητες είναι γνωστές. Γι’ αυτό και δεν θα διστάσετε στιγμή ούτε να πάρετε τα ηνία στη δουλειά σας, ενώ θα είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με τους συναδέλφους σας μιας και η διαίσθηση σας, σας λέει ότι υπάρχει πολύ έντονο παρασκήνιο γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα δημιουργικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι . Αυτό που μένει να κάνετε είναι να βρείτε τον τρόπο με τον οποίο θα παρουσιάσετε τα δημιουργικά σας σχέδια ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η βαθύτερη σας επιθυμία είναι να έχετε εσείς το πάνω χέρι και τον έλεγχο στη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη σας να προσφέρετε στους αγαπημένους σας είναι μεγάλη. Γι’ αυτό και υπάρχουν στιγμές που προσπαθείτε να επιβάλλετε τις απόψεις σας και να χειραγωγείτε τις αποφάσεις  των αγαπημένων σας με υπόγειο τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από την διερευνητική σας ματιά δεν ξεφεύγει τίποτα. Αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συνομιλίας έχετε την δυνατότητα να καταλάβετε με ιδιαίτερη ευκολία τις πραγματικές προθέσεις των συνομιλητών σας και να αντιληφθείτε τι κρύβετε πίσω από τα χαμόγελα τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καμία ευκαιρία να πάει χαμένη δεν πρέπει να αφήσετε εσείς οι Τοξότες. Αυτό σημαίνει ότι είστε πάντα σε ετοιμότητα ενώ δεν διστάζετε να ακολουθήσετε την φωνή της διαίσθησης σας η οποία θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο ο ρόλος του κατακτητή σας πάει γάντι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα τελευταία χρόνια μέσα από απαιτητικές καταστάσεις έχετε μεταμορφωθεί. Αυτό σημαίνει ότι μέσα από τα δύσκολα έχετε βγει πιο δυνατοί σε όλους τους τομείς και αυτό πολλές φορές μπορεί να τρομάζει τους άλλους γύρω σας. Εσείς όμως προχωράτε μπροστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέσα από  υπόγειες διαδρομές είναι πιθανό να χρειαστεί να κινηθείτε εσείς οι Υδροχόοι. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, με την προϋπόθεση πως όταν τα σχέδια σας βγούνε στο φως δεν θα εκτεθείτε.

ΙΧΘΥΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί και επιφυλακτικοί έχετε γίνει με τους φίλους σας εσείς οι Ιχθύες και αυτό γιατί αρκετές φορές έχετε νιώσει ότι σας έχουν προδώσει. Αυτό που πρέπει να σκεφτείτε είναι μήπως και εσείς από την πλευρά σας τους έχετε προδώσει.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερμής σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν βλέπαμε το φετινό καλοκαίρι ως  ένα βιβλίο, ο τίτλος που θα ταίριαζε στο επόμενο ...

Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, Διεκδικήστε τα θέλω σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η διάθεση μας σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται, γι’ αυτό και τώρα περισσότερο από κ ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Προσοχή στις εντάσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η συναισθηματική κόπωση , εξαιτίας των ιδιαίτερα απαιτητικών καταστάσεων και των ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας κύκλος σημαντικών αλλαγών για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκ ...

Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, Εκφράστε τα συναισθήματά σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένα από τα πράγματα που αποτελούν τροχοπέδη στην ζωή μας είναι ο εγωισμός, ιδιαίτε ...

Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Αλλαγές στην ζωή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Νέα δεδομένα και σημαντικές αλλαγές θα φέρει στην ζωή μας ο Ιούλιος με την πρώτη κα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u