Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Κυριακή 21 Ιουνίου 2020


-Η ανατολή του Ηλίου γίνεται σήμερα στις 06:02′ και η δύση στις 20:50′. Μπήκε ήδη στο ζώδιο του Καρκίνου και βρίσκεται στη μηδενική του μοίρα και 12′. Είναι σε φάση μερικής έκλειψης ορατής από την Ελλάδα με τη Σελήνη, που ξεκινάει στις 06:48′:58′ ώρα Ελλάδας, κορυφώνεται στις 09:45′ και ολοκληρώνεται στις 12:34΄:01”. Ανακινούνται γεγονότα που έγιναν, μνήμες παλιές και απωθημένα, φέρνει αναθεωρήσεις σε πολλά από όσα πιστεύαμε, αναβολές και καθυστερήσεις. Ξεκινά το θερινό ηλιοστάσιο, μαζί με νέα μεγάλα κεφάλαια και σημαντικά νέα ξεκινήματα για τη ζωή των ανθρώπων που ανήκουν στη μοίρα αυτή.

Σελήνη στη φάση αυτή βρίσκεται στις 29 περίπου μοίρες των Διδύμων, σε όψη τετραγώνου με τη σύνοδο του  Άρη από τις 25 μοίρες και 43′ με τον Ποσειδώνα από τις 20 μοίρες και 57’των Ιχθύων, δίνοντας έδαφος στις συναισθηματικές αυταπάτες και στην ανάγκη να πιστεύει το άτομο σε ουτοπίες.

-Ο Ερμής κι αυτός σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, βρίσκεται στη 14η μοίρα και 26′ του Καρκίνου, σε εξάγωνο με τον Ουρανό από την 9η μοίρα και 29′ του Ταύρου και τετράγωνο με το Χείρωνα που βρίσκεται στην 9η μοίρα και 15′ του Κριού. Καινοτόμες ιδέες, εκκεντρικές διαθέσεις, αυξημένη αίσθηση της ελευθερίας του λόγου, ψάχνουν την έκφρασή τους στα παραδοσιακά πλαίσια. Απόψεις που μπορεί να προκαλούν και να απειλούν τη συνοχή της τάξης και του κατεστημένου, γίνονται αφορμές εντάσεων.

-Η φαινομενικά ανάδρομη Αφροδίτη από την 5η μοίρα και 40′ των Διδύμων, θέλει να κάνει τα ωραία της αλλά πέφτει επάνω στο μεγάλο “όχι” και στη φραγή προς τις απολαύσεις του φαινομενικά ανάδρομου Κρόνου από τη μηδενική μοίρα και 41′ στον Υδροχόο, αφού μεταξύ τους εξακολουθούν να έχουν όψη τριγώνου. Οικονομικές συνεργασίες και ερωτικές απολαύσεις, “πρέπει” να διέπονται από το κοινωνικά αποδεκτό και το καθόλα νόμιμο.  Ενώ το εξάγωνο που κάνει με το Χείρωνα από τη 9η μοίρα και 15′ του Κριού, βγάζει στην επιφάνεια πολλά καταπιεσμένα απωθημένα.

-Ο Άρης από τις 25 μοίρες και 43′ των Ιχθύων, εξακολουθεί να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα από τις 20 μοίρες και 57′ των Ιχθύων, που γεννάει την ανάγκη να πιστέψει κάποιος σε ουτοπίες και δίνει ευπιστία σε ανυπόστατες υποσχέσεις και λόγια. Το εξάγωνο που κάνει με τη σύνοδο του Δία και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, εκφράζεται με υπόγειους ανταγωνισμούς, ισχυρογνωμοσύνη και εγωισμούς, χειραγώγηση των ισχυρών προς τους αδύναμους.

Η όψη τετραγώνου που κάνει με το βόρειο δεσμό της Σελήνης από τις 29 μοίρες και 07′ των Διδύμων, δημιουργεί την ανάγκη να ακολουθήσει κάποιος τα ταλέντα και τις δεξιότητές του.

-Ο Δίας τώρα από τις 25 μοίρες και 8′ του Αιγόκερου ως φαινομενικά ανάδρομος, εξακολουθεί να βρίσκεται σε όψη συνόδου, τόσο με τον Πλούτωνα από τις 24 μοίρες και 18′ του ίδιου ζωδίου κι αυτός φαινομενικά ανάδρομος, όσο και με τον Κρόνο ανάδρομος κι αυτός από την μηδενική μοίρα και 41′ του Υδροχόου. Η σύνοδος αυτή είναι υπεύθυνη για τις κοσμοϊστορικές στιγμές που ζούμε, τις βίαιες αλλαγές στον τρόπο ζωής, βιοπορισμού αλλά και της αναγκαιότητας όπου για ότι κι αν συμβεί σε παγκόσμιο επίπεδο, χρειάζεται να το αντιμετωπίσουμε με κοινή λογική και ενιαία αντίληψη.

-Με την παραπάνω σύνοδο βρίσκεται σε όψη χιαστί ο βόρειος δεσμός της Σελήνης, από τις 29 μοίρες και 07′, που δηλώνει ότι αυτός ο κόσμος για να αλλάξει χρειάζεται να γίνουν καίριες και ριζικές αλλαγές ακόμα και με επώδυνο ή βίαιο τρόπο.

-Σε παρατεταμένη όψη εξαγώνου, βρίσκεται ο φαινομενικά ανάδρομος Πλούτωνας από τις 24 μοίρες και 18′ του Αιγόκερου, με τον Ποσειδώνα από τις 20 μοίρες και 57′ των Ιχθύων. Ψεύτικες ειδήσεις, κίβδηλοι χαρακτήρες άνθρωποι αλλά και σκάνδαλα μεγάλου μεγέθους δημιουργούνται την εποχή αυτή, ενώ δεν αποκλείονται και οι αποκαλύψεις τους. Δημιουργείται επίσης και η τάση, να γινόμαστε περισσότερο εύπιστοι, ενώ δεν αποκλείονται οι μεγάλες απάτες και αυταπάτες.

*Τώρα ανοίγονται δρόμοι και δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις στο να ακολουθήσουν κάποιοι όνειρα στόχους ή φιλοδοξίες, ταλέντα και δεξιότητες και ανήκουν στα ζώδια των Διδύμων και των Τοξοτών της 28ης, 29ης και 30ης μοίρας αλλά και όσοι έχουν Σελήνη ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους, στα παραπάνω ζώδια και στις συγκεκριμένες μοίρες.

*Ας προσέχουν τις εξαπατήσεις και τις αυταπάτες αλλά να μην είναι τόσο εύπιστοι οι Ιχθύες οι Παρθένοι, οι Δίδυμοι και οι Τοξότες της 20ης και 25ης αλλά και όσοι έχουν Σελήνη ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους, στα παραπάνω ζώδια και στις συγκεκριμένες μοίρες.

*Κατάλληλη εποχή για να κάνουν μια νέα αρχή, να βάλουν μπροστά τους σπουδαίους στόχους και νέα ξεκινήματα αλλά να μην κοιτούν πλέον στο παρελθόν, είναι οι Καρκίνοι Κριοί Αιγόκεροι και Ζυγή, της μηδενικής 1ης και 2ης μοίρας των ζωδίων αυτών αλλά και όσοι έχουν Σελήνη ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους, στα παραπάνω ζώδια και στις συγκεκριμένες μοίρες.

 

Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική ημέρα.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!