Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020


-Η ανατολή του Ηλίου γίνεται σήμερα στις 06:02′ και η δύση στις 20:50′. Ο Ήλιος βρίσκεται στις 28 μοίρες και 18′ των Διδύμων, κάνοντας όψη συνόδου με τον βόρειο δεσμό της Σελήνης από τις 29 μοίρες και 07′ του ίδιου ζωδίου. Στόχοι όνειρα και προσδοκίες, δίνουν τη δύναμη και τη θέληση σε κάποιον να τα δρομολογήσει.

Παράλληλα συνεχίζει να έχει όψη τετραγώνου με τον Άρη από τις 24 μοίρες και 27′ των Ιχθύων. Ο πόλεμος συμβαίνει παρασκηνιακά. Ζητείται η εκπλήρωση των επιθυμιών με τρόπους πλάγιους. Η όψη αυτή προκαλεί πείσματα και εντάσεις. Τα όνειρα εκπληρώνονται μέσα από υποκατάστατα. Όψη τετραγώνου εξακολουθεί να κάνει και με τον Ποσειδώνα από τις 20 μοίρες και 57′ των Ιχθύων. Υπάρχει η τάση της αναβλητικότητας. Δεν γίνεται ευθεία αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Σελήνη την ώρα της ανατολής βρίσκεται στην 3η μοίρα και 06′ των Διδύμων, σε σύνοδο με την φαινομενικά ανάδρομη Αφροδίτη από τις 6 μοίρες και 04′ του ίδιου ζωδίου,  μια όψη τρυφερότητας  μέριμνας και φροντίδας, για όποιον και ότι αγαπάμε. Παράλληλα θα βρίσκεται σε όψη τριγώνου με  το Δία  στις 25 μοίρες και 20′ από τον Αιγόκερω και τον Κρόνο από τη μηδενική μοίρα και 47′ του Υδροχόου.  Η συναισθηματική έκφραση χρειάζεται πειθαρχία για να ελεγχθεί.

Ερμής κι αυτός σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, βρίσκεται στη 14η μοίρα και 43′ του Καρκίνου, σε εξάγωνο με τον Ουρανό από την 9η μοίρα και 24′ του Ταύρου και τετράγωνο με το Χείρωνα που βρίσκεται στην 9η μοίρα και 12′ του Κριού. Καινοτόμες ιδέες, εκκεντρικές διαθέσεις, αυξημένη αίσθηση της ελευθερίας του λόγου, ψάχνουν την έκφρασή τους στα παραδοσιακά πλαίσια. Απόψεις που μπορεί να προκαλούν και να απειλούν τη συνοχή της τάξης και του κατεστημένου, γίνονται αφορμές εντάσεων.

-Η Αφροδίτη που είναι φαινομενικά ανάδρομη, βρίσκεται στην 6η μοίρα και 04′ των Διδύμων, σε όψη τριγώνου με τον επίσης φαινομενικά ανάδρομο Κρόνο από την μηδενική μοίρα και 47′ του Υδροχόου. Μια όψη που αποζητά τη συναισθηματική και οικονομική σταθερότητα. Την ικανοποίηση μέσα από τα λίγα και απλά πράγματα αλλά παράλληλα βάζει στη διαδικασία κάποιον να απαιτεί εγγυήσεις προκειμένου να προχωρήσει σε μία ερωτική σχέση ή μια συνεργασία.

Συνεχίζεται η όψη του εξαγώνου της με τον Χείρωνα που βρίσκεται στην 9η μοίρα και 12′ του Κριού. Βγάζει στην επιφάνεια παλιά απωθημένα και ανεκπλήρωτες προσδοκίες, ενώ δεν αποκλείεται η συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων να είναι συμπλεγματική.

-Ο Άρης από τις 24 μοίρες και 27′ των Ιχθύων, εξακολουθεί να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα από τις 20 μοίρες και 57′ των Ιχθύων, που γεννάει την ανάγκη να πιστέψει κάποιος σε ουτοπίες και δίνει ευπιστία σε ανυπόστατες υποσχέσεις και λόγια. Το εξάγωνο που κάνει με τη σύνοδο του Δία και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, εκφράζεται με υπόγειους ανταγωνισμούς, ισχυρογνωμοσύνη και εγωισμούς, χειραγώγηση των ισχυρών προς τους αδύναμους.

Η όψη τετραγώνου που κάνει με το βόρειο δεσμό της Σελήνης από τις 29 μοίρες και 07′ των Διδύμων, δημιουργεί την ανάγκη να ακολουθήσει κάποιος τα ταλέντα και τις δεξιότητές του.

-Ο Δίας τώρα από τις 25 μοίρες και 20′ του Αιγόκερου ως φαινομενικά ανάδρομος, εξακολουθεί να βρίσκεται σε όψη συνόδου, τόσο με τον Πλούτωνα από τις 24 μοίρες και 21′ του ίδιου ζωδίου κι αυτός φαινομενικά ανάδρομος, όσο και με τον Κρόνο ανάδρομος κι αυτός από την μηδενική μοίρα και 47′ του Υδροχόου. Η σύνοδος αυτή είναι υπεύθυνη για τις κοσμοϊστορικές στιγμές που ζούμε, τις βίαιες αλλαγές στον τρόπο ζωής, βιοπορισμού αλλά και της αναγκαιότητας όπου για ότι κι αν συμβεί σε παγκόσμιο επίπεδο, χρειάζεται να το αντιμετωπίσουμε με κοινή λογική και ενιαία αντίληψη.

-Με την παραπάνω σύνοδο βρίσκεται σε όψη χιαστί ο βόρειος δεσμός της Σελήνης, από τις 29 μοίρες και 07′, που δηλώνει ότι αυτός ο κόσμος για να αλλάξει χρειάζεται να γίνουν καίριες και ριζικές αλλαγές ακόμα και με επώδυνο ή βίαιο τρόπο.

-Σε παρατεταμένη όψη εξαγώνου, βρίσκεται ο φαινομενικά ανάδρομος Πλούτωνας από τις 24 μοίρες και 21′ του Αιγόκερου, με τον Ποσειδώνα από τις 20 μοίρες και 57′ των Ιχθύων. Ψεύτικες ειδήσεις, κίβδηλοι χαρακτήρες άνθρωποι αλλά και σκάνδαλα μεγάλου μεγέθους δημιουργούνται την εποχή αυτή, ενώ δεν αποκλείονται και οι αποκαλύψεις τους. Δημιουργείται επίσης και η τάση, να γινόμαστε περισσότερο εύπιστοι, ενώ δεν αποκλείονται οι μεγάλες απάτες και αυταπάτες.

*Ίσως να έχουν την ευκαιρία, να τα βρουν με τους δικούς τους ανθρώπους και να ανακληθούν οικογενειακές ρήξεις, όσοι ανήκουν στα ζώδια των Ιχθύων Παρθένου, Δίδυμων και Τοξοτών και έχουν στην 3η και 6η μοίρα του γενέθλιου χάρτη τους εκτός από τον Ήλιο ή τη Σελήνη ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους, στα παραπάνω ζώδια και στις συγκεκριμένες μοίρες.

*Τώρα ανοίγονται δρόμοι και δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις στο να ακολουθήσουν κάποιοι όνειρα στόχους ή φιλοδοξίες, ταλέντα και δεξιότητες και ανήκουν στα ζώδια των Διδύμων και των Τοξοτών της 28ης, 29ης και 30ης μοίρας αλλά και όσοι έχουν Σελήνη ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους, στα παραπάνω ζώδια και στις συγκεκριμένες μοίρες.

*Ας προσέξουν τόσο, ώστε να μη χαρακτηριστούν “επαναστάτες χωρίς αιτία” οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, οι Κριοί και η Ζυγοί της 14ης μοίρας των ζωδίων αυτών καθώς και όσοι έχουν στις μοίρες αυτές Σελήνη ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους, στα παραπάνω ζώδια και στις συγκεκριμένες μοίρες.

 

Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική ημέρα.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!