Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 22 Μαΐου 2020


-Ο Ήλιος ανατέλλει στις 06:09’ και δύει στις 20:34’ το βραδάκι. Θα βρίσκεται στην 1η μοίρα και 29’ του ζωδίου των Διδύμων και την ώρα εκείνη σε σύνοδο με τη Σελήνη από τις 25 μοίρες του Ταύρου. Εξακολουθεί να κάνει τετράγωνο με τον Άρη από τις 6 μοίρες των Ιχθυών και που το μείγμα αυτό μπορεί να δώσει συναισθηματικές εκρήξεις και απωθημένα. Ενώ θα εξακολουθεί να τριγωνίζεται από τις μεγάλες δυνάμεις τον Πλούτωνα Δία και Κρόνο, που αυτό σημαίνει ότι, πρέπει να αλλάξει η οπτική και η θεώρηση του πως βλέπαμε τα πράγματα μέχρι σήμερα.

Σελήνη από τις 24 μοίρες και 39’ των Διδύμων, βρίσκεται σε όψη τριγώνου με το Δία, που σημαίνει ότι κάποια όνειρα ή ελπίδες αναζωπυρώνονται. Αλλά τριγωνίζεται επίσης με τους Κρόνο και Πλούτωνα. Αυτό σημαίνει ότι για να δρομολογηθούν νέοι στόχοι και φιλοδοξίες, θα χρειαστεί να αλλάξουμε την στάση και την οπτική που είχαμε μέχρι σήμερα.

-Με τον Ερμή από τις 19 μοίρες και 48’ των Διδύμων να κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη από τις 20 μοίρες και 16’, ίσως να θεωρείται από τις πιο εξαιρετικές όψεις τις ημέρας, αφού σε επίπεδο επικοινωνιακό, μπορεί να γίνουν συνομιλίες αποδοτικές, τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και σε ερωτικό. Εδώ όμως στο σχήμα συμμετέχει και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες που λέει, πως καλά και όμορφα είναι τα όσα θα λέγονται αλλά κάπου μπορεί να τα εξιδανικεύσουμε.

-Ενώ το εξάγωνο του Πλούτωνα από τις 25 περίπου μοίρες με τον Ποσειδώνα από τις 20 και 41’ των Ιχθύων, ίσως να φέρει διαψεύσεις σε μερικά πράγματα που πιστεύαμε.

*Ερωτικές εξιδανικεύσεις αλλά και οικονομικές εξαπατήσεις μπορεί να αντιμετωπίσουν όσοι είναι Δίδυμοι Παρθένοι Τοξότες και Ιχθύς, γεννημένοι γύρω στις 19 20 και 21 μοίρες και όσοι έχουν ωροσκόπους πλανήτες και σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους.

*Μεγαλύτερη συναισθηματική αποφασιστικότητα θα έχουν στο να προχωρήσουν αφήνοντας πίσω ότι τους μπλοκάρισε και να κοιτάξουν μπροστά με καινούργια όνειρα στόχους και φιλοδοξίες, Δίδυμοι Παρθένοι Ιχθύς και Τοξότες των 30,1η και 2η μοίρα και όσοι έχουν ωροσκόπους πλανήτες και σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους.

*Να προσέξουν την αμφιθυμία του και την αμετροεπή έκφραση του εγωισμού του οι Ταύροι Υδροχόοι Σκορπιοί και Λέοντας γεννημένοι κοντά στις 3η 5η και 6 μοίρα αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπους πλανήτες και σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους.

*Οι παρορμητικοί των τελευταίων 3 περίπου μοιρών του Κριού Ζυγού Καρκίνου και Αιγόκερου, χρειάζεται να τελειώσουν με ότι μέχρι σήμερα δεν έβρισκαν τη δύναμη και να το αφήσουν πίσω ακόμα και αν αυτό έχει να κάνει με κάποιες διαπροσωπικές τους σχέσεις πολύ σημαντικές ή αλλιώς σχέσεις ζωής με δραματική αλλά υποχρεωτική εκ των πραγμάτων λήξη τους. Αυτό αφορά και όσους έχουν έχουν ωροσκόπους πλανήτες και σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους.

Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική ημέρα.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!