Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020


-Η ανατολή του Ηλίου γίνεται σήμερα στις 06:02′ και η δύση στις 20:50′. Ο Ήλιος βρίσκεται στις 27 μοίρες και 20′ των Διδύμων, κάνοντας όψη συνόδου με τον βόρειο δεσμό της Σελήνης από τις 29 μοίρες και 07′ του ίδιου ζωδίου. Στόχοι όνειρα και προσδοκίες, δίνουν τη δύναμη και τη θέληση σε κάποιον να τα δρομολογήσει.

Παράλληλα συνεχίζει να έχει όψη τετραγώνου με τον Άρη από τις 23 μοίρες και 49′ των Ιχθύων. Ο πόλεμος συμβαίνει παρασκηνιακά. Ζητείται η εκπλήρωση των επιθυμιών με τρόπους πλάγιους. Η όψη αυτή προκαλεί πείσματα και εντάσεις. Τα όνειρα εκπληρώνονται μέσα από υποκατάστατα. Όψη τετραγώνου εξακολουθεί να κάνει και με τον Ποσειδώνα από τις 20 μοίρες και 57′ των Ιχθύων. Υπάρχει η τάση της αναβλητικότητας. Δεν γίνεται ευθεία αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Σελήνη την ώρα της ανατολής βρίσκεται στην 20η μοίρα και 49′ του Ταύρου κάνοντας όψη εξαγώνου με τον φαινομενικά πλέον ανάδρομο πλανήτη Ερμή από τις 14 μοίρες και 45′ του Καρκίνου. Τώρα θα προηγείται το συναίσθημα έναντι της λογικής, ενώ θα επανεξεταστούν θέματα ή βιώματα που προέρχονται από το παρελθόν. Παράλληλα θα κάνει όψεις εξαγώνου με τον Άρη από τις 23 μοίρες και 49′ των Ιχθύων και τον Ποσειδώνα που βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο και στις 20 μοίρες και 57′. Δεν αποκλείεται κάποιοι να θεωρήσουν εκμεταλλεύσιμες τις ευαισθησίες των άλλων.

-Ο Ερμής από σήμερα και μέχρι τις 12 Ιουλίου του 2020 ξεκινάει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του από τις 14 μοίρες του Καρκίνου. Θα επηρεάσει αρχικά τους Καρκίνους Αιγόκερους Κριούς και Ζυγούς του δεύτερου δεκαημέρου γεννημένους γύρω από την 14η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Επανέρχονται μνήμες ή θέματα από το παρελθόν για να βρεθούν οι λύσεις τους. Η σκέψη διέπεται από συναισθηματικές υπερχειλίσεις. Αναδεικνύονται υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Θέματα πατρίδας αλλά και προσφυγικά θέματα, αφού θα κάνει επίσης τετράγωνο με το Χείρωνα από την 9η μοίρα και 11′ του Κριού.

-Η Αφροδίτη που είναι φαινομενικά ανάδρομη, βρίσκεται στην 6η μοίρα και 20′ των Διδύμων, σε όψη τριγώνου με τον επίσης φαινομενικά ανάδρομο Κρόνο από την μηδενική μοίρα και 51′ του Υδροχόου. Μια όψη που αποζητά τη συναισθηματική και οικονομική σταθερότητα. Την ικανοποίηση μέσα από τα λίγα και απλά πράγματα αλλά παράλληλα βάζει στη διαδικασία κάποιον να απαιτεί εγγυήσεις προκειμένου να προχωρήσει σε μία ερωτική σχέση ή μια συνεργασία.

Συνεχίζεται η όψη του εξαγώνου της με τον Χείρωνα που βρίσκεται στην 9η μοίρα και 11′ του Κριού. Βγάζει στην επιφάνεια παλιά απωθημένα και ανεκπλήρωτες προσδοκίες, ενώ δεν αποκλείεται η συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων να είναι συμπλεγματική.

-Ο Άρης από τις 23 μοίρες και 49′ των Ιχθύων, εξακολουθεί να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα από τις 20 μοίρες και 57′ των Ιχθύων, που γεννάει την ανάγκη να πιστέψει κάποιος σε ουτοπίες και δίνει ευπιστία σε ανυπόστατες υποσχέσεις και λόγια. Το εξάγωνο που κάνει με τη σύνοδο του Δία και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, εκφράζεται με υπόγειους ανταγωνισμούς, ισχυρογνωμοσύνη και εγωισμούς, χειραγώγηση των ισχυρών προς τους αδύναμους.

Η όψη τετραγώνου που κάνει με το βόρειο δεσμό της Σελήνης από τις 29 μοίρες και 07′ των Διδύμων, δημιουργεί την ανάγκη να ακολουθήσει κάποιος τα ταλέντα και τις δεξιότητές του.

-Ο Δίας τώρα από τις 25 μοίρες και 26′ του Αιγόκερου ως φαινομενικά ανάδρομος, εξακολουθεί να βρίσκεται σε όψη συνόδου, τόσο με τον Πλούτωνα από τις 24 μοίρες και 22′ του ίδιου ζωδίου κι αυτός φαινομενικά ανάδρομος, όσο και με τον Κρόνο ανάδρομος κι αυτός από την μηδενική μοίρα και 51′ του Υδροχόου. Η σύνοδος αυτή είναι υπεύθυνη για τις κοσμοϊστορικές στιγμές που ζούμε, τις βίαιες αλλαγές στον τρόπο ζωής, βιοπορισμού αλλά και της αναγκαιότητας όπου για ότι κι αν συμβεί σε παγκόσμιο επίπεδο, χρειάζεται να το αντιμετωπίσουμε με κοινή λογική και ενιαία αντίληψη.

-Με την παραπάνω σύνοδο βρίσκεται σε όψη χιαστί ο βόρειος δεσμός της Σελήνης, από τις 29 μοίρες και 07′, που δηλώνει ότι αυτός ο κόσμος για να αλλάξει χρειάζεται να γίνουν καίριες και ριζικές αλλαγές ακόμα και με επώδυνο ή βίαιο τρόπο.

*Ευνοούνται από το ενισχυμένο πείσμα και τη θέληση στο να τα καταφέρουν, όσοι υπηρετήσουν όνειρα που άφησαν στη μέση, στόχους και φιλοδοξίες και ανήκουν στα ζώδια των Διδύμων Τοξοτών Παρθένων και Ιχθύων. Είναι γεννημένοι γύρω από την 27η μοίρα των ζωδίων αυτών, και όσοι έχουν Σελήνη, ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους, στα παραπάνω ζώδια και στις συγκεκριμένες μοίρες.

*Επιστροφές μνήμης συναισθημάτων αλλά και ανθρώπων από το παρελθόν, ερωτικό και μη θα δεχτούν οι Καρκίνοι Αιγόκεροι Κριοί και Ζυγοί, γεννημένοι γύρω στην 14η μοίρα των ζωδίων αυτών και όσοι έχουν Σελήνη, ωροσκόπο πλανήτες ή άλλα σημαντικά σημεία του γενέθλιου χάρτη τους, στα παραπάνω ζώδια και στις συγκεκριμένες μοίρες.

Να έχετε μία όμορφη και δημιουργική ημέρα.

Από την Μελίνα Φώφη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!